Beko Basketbol Ligi | 5.Hafta | Türk Telekom 70 - Galatasaray Liv Hospital 64

Türk Telekom iyi bir kadrosu olmasına rağmen pek iyi başlayamadı, 1 Galibiyet 3 Mağlubiyet ile devam ediyorlar. Geçen sene yaptığımız gibi bu tür maçları kayıpsız geçmemiz lazım.

TBL 5. Hafta | Türk Telekom – Galatasaray Liv Hospital

B_6625c66eb40cb3384d2a838bf2966f42-660x330.jpg

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 5. haftasında Ankara’da Türk Telekom’a konuk oluyor.2012-2013 sezonunu Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu olarak tamamlayan takımımız yeni sezonda oynadığı 4 maçta 3 galibiyet-1 mağlubiyet elde etti.Sakatlıkları bulunan Engin Atsür,Ender Arslan,Cenk Akyol,Furkan Aldemir,Manuchar Markoishvili ile Olympiakos maçının ardından rahatsızlanan Nathan Jawai’nin eksikliği rotasyonumuzu bir süredir daraltıyor.

Sezon başında Hırvatistan Milli Takımı’nı uzun süre çalıştıran Josip Vrankoviç ile anlaşan Türk Telekom’un kadrosu eski takımlarımızın seçkisi şeklinde nitelenebilir.Altyapımızda yetişen Kerem Tunçeri,unutulmaz kaptanımız Hüseyin Beşok,formamızı giyerken yaşadığı sakatlıkla TBL’nin kırılma noktasının kahramanı olan Josh Shipp,halen formamızı giyiyormuşçasına sevilen Luksa Andric,kısa süre formamızı giyen Can Akın ve Cemal Nalga şu an Türk Telekom’un kadrosunda bulunuyor.Rakibimizin kadrosuyla doğru orantılı bir performans sergilediğini söylemek güç.İlk 4 haftada yalnızca 1 galibiyet alabilen Ankara temsilcisinde koç Vrankoviç’in koltuğu tartışılır durumda.

11 Kasım Pazartesi günü saat 19:00′da Ankara Spor Salonu’nda oynanacak mücadelede takımımıza başarılar diliyor,Ankara’daki Galatasaraylıları takımımıza destek olmaya çağırıyoruz.

Gora maçının perşembe, buna dayalı olarak da Telekom maçının pazar olmasını isterdi gönül ama... Yapacak bir şey yok, şampiyon Ankara´ya geliyor.

Parkeye bakacak olursak, rakipte tanıdık isimlerin bolluğu dikkat çekiyor. Salonda maçlarını izleme fırsatım olmadı ama kadro kalitesi ile doğru orantılı işler yapamadıkları belli. Rahat kazanacağımızı düşünüyorum.

Kerem-hüseyin-cemal-andric ve özellikle shipp..

Özellikle Shipp diyorum çünkü ayağının kırıldığı banvit maçında gözümden yaş gelmişti.
Andric'in Cska maçında Kirilenko'nun Khryapa'nın üstünden vurduğu balyozlar..
Hüseyin'in ilerleyen yaşına ragmen gözündeki o hırsı da dün gibi hatırlarım..

Güzel ve özel zamanlardı.. yolu açık olsun Telekom'un..

Bu akşam çok önemli ve obra'nın fenerinin gazla oynadığını gördük bir set hücumları yok bogdanovic olağanüstü atışları sokamazsa sonuç bu guardları kötü emir içeri saçma sapan dalıyor melih'in ve bogdanovicin şutları girmeyince tofaş'ta inanılmaz atınca Ruhuna Fatiha.

Bu akşam çok önemli ve obra'nın fenerinin gazla oynadığını gördük bir set hücumları yok bogdanovic olağanüstü atışları sokamazsa sonuç bu guardları kötü emir içeri saçma sapan dalıyor melih'in ve bogdanovicin şutları girmeyince tofaş'ta inanılmaz atınca Ruhuna Fatiha.

Obradovic'e de sadece gaz hocası muamelesi yaptık ya ne diyim.Forum bazen garip oluyor.

Sadece Gaz değil adam çok iyi ama şuan öyle bir hava varki elinde sihirli değnek var sanki .Tofaş geri adım atmayınca bogdanovicin olaganüstü atışları girmeyince sonuç bu.

Sene sonunda bakarız adamlara ve bize,değnek var mı yok mu görürüz de adamların havaya girmesi doğal geçen yıl evinde 40 fark yedikleri takımları yeniyorlar tabii bunun üstüne Türk halkının olayı uçlarda yaşaması eklenince biraz abartı durumu oldu.Ama benzer duyguları biz 2 yıl boyunca futbolda yaşamıştık çok garibime gitmiyor onların bu havalarda olması.

Neyse konuyu bulandırmayayım ben direk Obradovic'i yanlış konuda eleştirdiğinizi düşünüp alıntılamıştım tam o amaçla dememişsiniz kusura bakmayın.

Şu sakatlar bir an önce düzelse yolumuzu bulsak.

Aliağa yenilgisiyle sezonun sürpriz mağlubiyet kotası dolduruldu. Akıllı oyunla kazanmak zor olmaz. Umarım Arroyo 35-40 dakika kullanılmaz. Bayern maçı çok önemli, onu korumak lazım...