Besiktas CT: 75 - Galatasaray CC: 80

Kazanırız kazanamayız onu bilemem de Galatasaray taraftarı olmak illa ki bu maçı yeneceğiz demek değildir.Ben de Girona maçına giderken umutlu değildim;ancak salonda umutsuz olmama rağmen elimden gelen desteği verdim.Umutsuz olmak Sinan'ın ya da Cem'in az Galatasaraylı olduğunu göstermez.

Örneğin neye dayanarak kazanma şansımız %100 biri açıklasın.Sizce bu gerçekçi bir yorum mu?
 
gerçek bir galatasaray taraftarı hangi maç olursa olsun böyle konuşmamalıdır.hanzevast capitals maçında ben fark atcaz dedim sinan arkadaşım yine karamsar tabloda sen haklı çıkarsında ben yanılırım diye.ben bu maç içinde diyorum ki bjk yi yeneceğiz.son zamanlardaki en iyi galatasarayı izleyeceğiz.yani bir insan bu kadar mı istikrarlı olur 3 aydır şu forumdayım.bir tane olumlu yazısını görmedim sinan soysal'ın.tamam her insanın kendisine göre değerlendirme kriterleri vardır ama bunlar karalarama bağlanmak değildir.kimsenin galatasaraylılığına laf edecek değilim ama bir tane adam mı senin gördüklerini göremez kardeşim ki bu olaylara yıllarını vermiş abilerimiz var onlar bile böyle yorum yapmaktan kaçınırken bilemiyorum.diyeceksin ki gerçekleri söylemek suç mu diye.hangi teorilerinin doğru çıktığını sana sorarım.bu sene galatasarayımızın başarısı sinan soysal'ın yazdıklarıyla ters orantılı olacaktır.
 
GALATASARAYIMIZIN yenilmesi kadar acı 1 durum olamaz ama sonuc olarak bu musabaka yenmekte var yenılmekte ama hiç bir maca yenılmek için cıkmıyoruz kanınımızın son damlasına kadar mucadale edelım sonuc ne olur orası bılınmez yeterkı mucadale edelim ....galatasayımıza yakıssıcak sekilde en basta bu daha onemli kazanıp kaybetmekten o formanın hakını vermek cok daha onemli vede KAZANACAGIZ ;)....
 
Re:

Volkan Ozger' Alıntı:
GALATASARAYIMIZIN yenilmesi kadar acı 1 durum olamaz ama sonuc olarak bu musabaka yenmekte var yenılmekte ama hiç bir maca yenılmek için cıkmıyoruz kanınımızın son damlasına kadar mucadale edelım sonuc ne olur orası bılınmez yeterkı mucadale edelim ....galatasayımıza yakıssıcak sekilde en basta bu daha onemli kazanıp kaybetmekten o formanın hakını vermek cok daha onemli vede KAZANACAGIZ ;)....
İnşallah kazanacağız ama sanki çok zorlanarak kazanacağız gibi bir his var içimde...
 
Ne kadar saçma sapan yazılar yazanlar var yaaa. Ne demek kesin yeniliriz. Ne demek 5-10 farkla şerfli malubiyet kabulumdur.....
Böyle taraftarlık olmaz. Tamam bi takıma yenileceğimizi düşünebiliriz ama böyle bir ifade şekli yanlış. lütfen biraz daha dikkatli olalım.
i
ve KAZANACAĞIZ.
 
hiç bir takım sahaya kaybetmek için çıkmaz... aslanlarımız kazanmak için ellerinden geleni yapıcaklardır... ve akatlara kazanmaya gideceklerdir...
onlara inanıyoruz.
yenilseler bile.....

şereftirrr seni sevmekkkkkkk sene ağlayıp gülmek GALATASARAY sevgisi sürecek sonsuza dek!!!
 
şerefli mağlubiyet sözünü bir Galatasaray taraftarına yakıştıramadığımı belirtmek isterim.Takımımızın durumu içler acısı olsa bile sonuncu sırada olsak bile böyle düşünmek bizlere yakışmaz ayrıca takımın durumu gayet iyi ve bjk den aşağı kalır hiçbir yanımız yok hatta üstün yönlerimz olduğu da apaçık.

Öncelikle pota altında onlardan üstünüz özellikle owens ve gaines in hareketli oyunları sandro ve kaya ya mutlaka faul problemi yaşatacaktır yedekleri de onur ve cevher olduğuna göre bizim pota altı rotasyonumuz fatih,cemal ve hüseyinle birlikte belirgin bi üstünlük olduğu aşikar.Tamam Schumpert ve apodaca çok iyi oyuncular özellikle schumpert eşleşme sorunu yaratabilicek bi oyuncu onun bu üstünlüğünü erdem ve zaman zaman da owens ile bertaraf edebileceğimizi düşünüyorum.Sonuçta bizimde bir çok kozumuz var biz onları düşüneceğimize daha fazla onlar bizi nasıl durduracaklarını düşünmeliler.

Ben bu maçtan çok ümitliyim efesi yenmeleri ölçü olarak kabul edilemez çünkü efes bu sene hiçbişey oynamıyor.Güzel ve heyecanlı bir maç olacağı ortada sonucunda gülen biz olacağız buna inanmak taraftarlığın gereğidir.
 
oyun zekası cok yüksek bir takımla oynayacagız galibiyet için sunlar olmalı diye düşünüyorum
1-nicevic-kaya ikilisinde ki eşleşme sorunu:nicevic cok akıllı ve hüseyine göre hızlı,bizi faul problemine sokabilir,nicevici gaines ya da owens sürekli önden almalı ve de kayanın orta mesafe şutları risk edilmeli
2-apodaca ve dalmau, dee ve hite tarafından sürekli baskı altında tutulmalı ve katlara dikkat edilmeli
3-takım şu kararı kesinlikle vermeli;bjk hızlı oynuyor diye biz kendi sistemimizden taviz vermelimiyiz,yani oyunu yavaşlatmalımıyız yoksa oyunumuzu mu oynamalıyız,kararı verip o kararda ısrar etmeliyiz
kararlı oyun ve akıllı oyun bizi galibiyete götürebilir
sakat olmazsa bu macın yıldızı da cüneyt olacak o sever böyle maçları:))
 
Re:

Fırat Aydın' Alıntı:
Sinan Soysal ve CEM YILMAZ'a çok şey söylemek isterdim ama şöyle söyleyeyim

Ne söyleyeceksen söyle.Sinan Soysal'ın yorumlarıyla benimkiler çok farklı.Ben maçı kazanma olasılığımız ile ilgili yorumlar yaptım.Eminim ki maçtan sonra maçı alıcaz diyen arkadaşlar eğer maçı kaybedersek (inşallah yanılırım) Murat Özyer'i istifaya davet edenler,tepki gösterenler olacaktır.Tekrar söylüyorum Akatlar deplasmanını kazanırsak bana göre ekstra bir galibiyet olur.Kaybedersek ise normal karşılanmalı.Deplasmanda kendi ayarımızda bir takımla oynuyoruz kaybetmemizi şahsen ben normal karşılarım.
Ama inşallah ben yanılırım da güzel bir galibyet alıp hep beraber keyifleniriz.


Ayrıca Fırat, bu forumdaki yazılarımın hepsini bir bak incele istersen.Düşündüğün tarzda hiç yazım var mı ?
 
sinan soysala katılıyorum . galibiyet sansımız %10 olmasada 30 40 gibi bisey . bizim kadromuz kesinlikle bjk nın kadrosundan daha iyi ama su anda onlar bizden daha ii oynuyorlar. onlar üst üste 5 mac kazanırken biz deplasmanda kazanamıoruz . onlar su anda standartlarımızın üstünde bir oyun sergiliorlar . ama biz yenersekte acayip sevinirim . yinede cok fazla ümidim yok .

BİRBİRİMİZİN GÖRÜSÜNE SAYGI DUYALIM
 
Beyler konu dışına çıkmayın yoksa adminler gerekli müdahaleyi yapacak ve birileri forumdan uzaklaştırıllacak.Rica ediyorum.

Beşiktaş'ın bazı eksiklikleri var bunların üzerine gidersek galibiyet uzak değil.
 
Buradaki yorumlar,iletiler ciddi bir kitle tarafından takip ediliyor.
Galatasarayın armasının olduğu bir sitede nasıl olurda şerefli mağlubiyetlerden söz edilebilir?
Kendi kendimizin kuyusunu kazmayalım.Galibiyete inanarak bir bütün olucağımız yerde Şerefli mağlubiyetleri konuşmak yersiz geliyor bana.

Ki Beşiktaşa karşı iyi oynayan bir takımız.Örnek göster dersen geçen sene playoff 3-0
O geçen seneydi dersen de bu maçta bu sene.
 
Bu maçı herşekilde alacağımıza inanıyorum ayrıca umut verici bir takımımız var bu korku , yenilgi endişesi neden anlamıyorum? Tamam rakip güçlü olabilir,iyi kadroya da sahip olabilir deplasmanda oynasak farketmez takıma güvenim sonsuz ve maçı alacağız! Yeniliriz diye birşey yok ya yeneceğiz ya da yeneceğiz! Geçen ki iletimde Shumpert'ten söz etmiştim ve Hüseyin'le kıyaslamıştım çünkü Shumpert içeriyi çok iyi kullanabilen atletik ve hızlı oyuncu içerde oynayan Hüseyin'de yorgun , Fatih'de karşısında ağır kalır bu sebepten böyle birşey söledim... MAÇI ALACAĞIZ!
 
beko ligin; en iyi basketbol oynayan iki takimi karsilasiyor bana gore , sene sonu finalde bu iki takimdan birini gormemiz cok dogal olur. maci apadoka ve hite'in performansi belirler bence , tabi bide bizim 4 numaradaki atletik ustunlugumuz ve dee brown'nin dis atislardaki yuzdesi macin diger kirilma noktalari , onlarin bize karsi avantajli oldugu tek taraf shumpert'in savunmasi; 3numar oynadiginda tufan'a ustunluk saglar onu ya owens'i 3 kaydirarak yada erdem'le kelepcelemek gerekiyor
 
iki takımında zaaflarına gelirsek.öncelikle bjk gard savunmasında sıknıtı yaşayabilir.özellikle dalmau garda baskıyı ve savunmayı sevmeyen bir oyuncu.bu nedenle dee brown bizim her maç en büyük kozlarımızdan biri ancak bu maç normalinin kesinlikle üstüne çıkması lazım.apodaca savunmayada dalmau ya oranla daha iyi hatta beşiktaş takımının birebirde en iyi savunma yapan oyuncusu.shumpert oyunu beşiktaşa çeviren en önemli oyunculardan birisi yalnız takımın çoğu gibi onunda savunma yönünden zaafiyet yaşadığı açıkça ortada.pota altında ise kısa savunmasına oranla nispeten daha iyi bir savunma örneği görebilmekteyiz.fakat bu alanda da bence beşiktaşın zayıf tarafı nicevic tir.bugüne kadar beşiktaşın izlediğim maçlarında nicevic çoğu savunma pozisyonunu yüksek düzeyde oyun bilgisine borçludur ve bugüne kadar zorlanmadıysa daha onun basketbol bilgisi düzeyinde birileriyle karşılaşmamış olmasıdır.bu açıdan hüseyin ve nicevic ikilisini izlemek çok güzel olacak.beşiktaş bize karşı maçta yüzde 90 alan savunması yapacak.çünkü birebir savunmasıyla bu işi 40 dakika götüremez.bize düşen alan savunmasını iyi okumak ve o gün oynayacak olan kısalarımızdan ve özellikle owens tan ekstre şutlar bulmamız lazım.her iki takımın analizine bakarsak aslında denk güçlerin mücadelesi olacak.biz gard pozisyonunda bjk ya oranla biraz daha üstünüz onlar shumpert, kaya ve nicevi 3lüsüyle bu üstünlüğü kapatıyorlar.yenilmeyecek rakip değil sonuçta.bu maçta şut yüzdemizin ve aklımız iyi koordine olursa güzel bir galibiyet armağan eder bütün ekip taraftarımıza.
 
Re: Besiktas ColaTurka -GALATASARAY CC.-24 KASIM C.TESI 14:00

Efes Pilsen - Beşiktaş maçında görüldü ki, Shumpert pota altını çok iyi kullanıyor. Bu yüzden, bu maçta Fatih biraz daha fazla oynamalı. Shumpert'ı savunacak Hüseyin'in erken faul problemi yaşamaması lazım.

Apodaca'nın da dışarıdan bulduğu sayıların önüne geçersek, bu maçı kazanırız.
 
Re: Besiktas ColaTurka -GALATASARAY CC.-24 KASIM C.TESI 14:00

Onur BALCI' Alıntı:
Efes Pilsen - Beşiktaş maçında görüldü ki, Shumpert pota altını çok iyi kullanıyor. Bu yüzden, bu maçta Fatih biraz daha fazla oynamalı. Shumpert'ı savunacak Hüseyin'in erken faul problemi yaşamaması lazım.

Apodaca'nın da dışarıdan bulduğu sayıların önüne geçersek, bu maçı kazanırız.
Yahu Hüseyin, Shumpert'i filan savunmayacak ne yaptınız.Shumpert'i olsa olsa Erdem yada biraz zorlarsak Tufan savunur okadar.
 
shumpert i erdem savuna bilir
bide bu kadar çekingen olmayalım
beşiktaş yenilmez takım mı
yapmayın arkadaşlar
bence ilk deplasman galibiyetimizi alıcaz
 

Üst