Beşiktaş Maçı Ve Halil Üner

yahu şu maçta kenarda hoca olmasaydı da biz ztn gene 20 yermiydik
yemezdik daha ii oynardık
kenardan ancak bu kdr sabote edilebilir bi takım

ya 2. yarının başında aynı sistemle ayni taktike ellis 4 tane üç attı
ya bi önlem alsana adamlar köpek gibi maliği tuttu
bizde hiçbirşey yok
çıkar maliği şu takımdan küme düşmemeye oynarız o kdr diyim ben

pastal güzel oynuo ne çıkartıyosun habire
kadro geniş diye 2 dkda bi 2 oyuncumu değiştirmek lasım

yol yakınken istifa et nolur ya

bugün 2 takım hocaları değişse 20 vuran biz olurduk daha nolsun ya..

Ben birşey yazmıyorum herşey ortada. 3 senedir 1 cm yol alamayan ve hala başımızda olan bir hoca..

Canaydın 1,
H.Ü 2

İksinden de kurtulduğumuz gün GS bayramı ilan edilmeli.

Söylenebilecek ne var ki?Sezon başı adamı o kadar savunuyoruz,derbideki takıma bak.İnanan Ülker'e 20 atıyor(inandıran desek daha doğru),inanmayan şu haldeki Beşiktaş'tan 20 yiyor."Herkes mücadele eden,zevk veren bir Galatasaray izleyecek bu sezon." lafının yanlışlığı derbide ortaya çıktı bile.

Daha ilk mağlubiyet sonrası bu kadar acımasızca eleştiriler gelecekse bu takım hiçbi yere gidemez.Daha doğrusu yapılan eleştirilerin çoğuna ben de katılıyorum ama biraz daha sahip çıkmak lazım.
Maçın genelinde tüm oyuncularımız hepsi ii niyetle mücadele ettiler ama ii olmayan hatta performans olarak kötü olan oyuncularımız vardı.Bana göre hakemler de Beşiktaş ın performansına katkıda bulundular pota altında bize yapılan bi çok faulü es geçtiler ama Halil Hoca nın biraz daha işine bakması lazım.En çok skora ihtiyacımız olduğu anlarda Dixon u kenara mahkum etmek,Fatih e gereksiz bağırmalar(ben zıplama oğlum diye 20 metreye bağırdığını tv den duydum),beşle bi çok gereksiz oynama,aynı tarz hücum organizasyonlarını çözememe Halil Hoca nın hatalarıydı.Sonuç olarak önemli bi rakibimize kaybettik.Ama bunu bi kaza olarak görüyorum ben çünkü takımımız tam olarak oturmadı.5 gün evvel gelen Umut beşte başladı bu da bunun bi göstergesi.Burak ve yeni gelen büyük ihtimalle 4 numara olacak yabancıyla çok daha ii konsantre ile bana göre Efes ten sonra en ii 2 3 takımdan birisi Galatasaray dır.
Dixon bu maçta da iyiydi ki inanılmaz bi savunmaya maruz kaldı ona rağmen son peryot hariç çok iiydi attığını soktu keza Desean hem savunmada hem hücumda iiydi.Şemsettin de bana göre iiydi.Livingston ve Umut henüz takıma alışamamış gözüküyo.Hüseyin ve Valentin de ii niyetle ii savunma yaptılar.Ama maalesef genel olarak bu maçta pota altında sıkıntı yaşadık bunu da Bjk ii değerlendirdi.Bunu iki oyuncu eksikliğine ve Fatih in berbat performansına bağlıyorum.Ama Fatih i ben çok tutuyorum ve ondan çok şeyler bekliyorum onun için olan görüşlerim aynen devam ediyo.Maçta da yüksek yüzdeyle oynayan ve bizi mağlup etmeyi beceren Beşiktaşı da tebrik ediyorum.

Artık ne halim,ne de hevesim kaldı Halil Hoca hakkında konuşmaktan...

Zira 3 senedir söylüyoruz aynı şeyleri...

Ama değişen bir şey yok...

Böyle de gidecek...

Rotasyona hayran kaldım. elimizde sürüyle top getirecek adam varken bir ara Gökhan top getiriyordu. Gökhan oldukça uzun süre aldı maçta. Allahaşkına biri açıklasın sıfır oynayan adamın bu kadar süre almasının mantığını. Keza ilk yarı yeni gelmiş Umut'a oldukç fazla süre verdi 2. yarı hiç oynatmadı. Şemsi olayı başlı başına facia. Hakem dışarı atmasa maç sonuna kadar oynardı. Valentin 1-2 hareket getirdi baktım hemen kenara çekmiş adamı. Cidden bugün kenar adamımızın ne yapmaya çalıştığını açıklayabilecek varsa buyursun.

Şimdi mazeretler hazırdır o söylemeden ben yazayım..
* Burak'ın sakatlığı
*Hakem
*Takım henüz hazır değil 4 hafta sonra çıkışa başlarız (+ hafta sonra bu Aralık ayı olur)

Virginandhardly
bi adam 2 senedir hata yapıp 3. sene aynı hataları yaparsa
bnm bile tak etti be canıma

ozzy e katılıyorum Gökhanın sahadaki görevi ve yaptıkları nelerdir oynadığı süre 20 dk vardı hrealde

bunlar önmli değil bence çok önmli olan
şu maçta takıma verdiği hiçbişi yok aldıkları var

takımı malik yönetse daha iyi oynardık bence

slm...

Bu kadroyu böylesine basketboldan uzak bir adama verirse bu aciz yönetim olacak budur diyerek sözlerime başlıyorum.İnanılmaz doluyum bunun bir çok sebebi var.Öncelikle macı seyrederken en az 10 defa bireysel yetenek anlamında sampiyon olabilecek kadromuz oldugunu söyledim kendi kendime...Hele hele cuma seyrettigim ülker tam bir yetenekli oyuncu sıkıntısı yaşıyor tek başına mirsad var efestede bi kaç oyuncu,rakibimiz beşiktaşın yabancıları cidden çooook kötü bence en iyi transferleri mithat...Bize gelecek olursak...

1-)Bi takımda 3 tane pivot oyuncu varken takımın savunmacısı 1,93lük desan hadley 20 dakika pivot oynarmı..EL İNSAF BE MİSTER HALİL EL İNSAF FITIK EDİCEN BENİ...ayrica belli bir periyotta şemsettinde oynadı pivot olurmu böyle sey oluyor galatasaray cafecrownda...

2-)Takımın gecen seneki 3lük hastaligi yok bu sene o iyi fakat burak oynarsa o hastalık başlar...

3-)İsrail sayı kralı 24,7 sayi ortalaması olan evet yanlış görmüyorsunuz böyle bi oyuncu ve inanılmaz atletik bir takım bi macta böyle bi oyuncu üzerinden bi organizasyon yapamazmı??? en azından 1 kere????

4-)Bu halil üner tamamen kafasına göre varyasyon yapiyor tamamen sacmaliyor oyuncu degisiklerinde...birinci periyot 7-8 sayi geriyiz tam dixon 11e ulastı aldı oyundan gökhanı aldı...olmaz böyle birşey,livingstona ne dedi bilmiyorum ama adam potayi görmedi bile mac boyunca...

5-)Mister halil artık hakemle oynamayı birak...hakem 2 takımada hata yapti bugun ama ben bir kere görmedim murat didinin hakemle oynadıgını bizimkisi ota .oka itiraz ediyor oyuncuyuda etkiliyor,durmadan pota altında itiraz itiraz...olmaz böyle birşey...

6-)Şimdi anlayamadigim bir hususta şu garnet en azından yüregiyle oynuyor basketbol kapasitesi sınırlı evet ama o halde ne duruyor takımda??? bjknin pivotu sadece daha tecrubeli garnetten yoksa pek bi fark yok ama antronoru oynatmayi biliyor kardesim..gsnin sokaga atacak 1 doları yokken böyle bir adam eğer oynatilmiyacaksa ne duruyor bu takımda???????

7-)Vallahi billahi bu takım şampiyon olabilecek bir takım şöyle örnek vereyim bana göre gsye hatta hatta trye gelmis gecmis en büyük yabancı oyuncu olan Llyod danielsin stilini malik dixonda gördüm...Lloyd bize büyük macları aldırıyodu hemde onun zamanında bukadar geniş kadro yoktu ama antronor rahmetli aydın siyavuş abi vardı,desan hadley ise bana quadr lollisi animsatiyo sıcrama yetenegi ve savunması ama pivot oynamaz o adam kardesim....

Şimdi aklıma gelen bunlar eğer bu takım bjkden 18 sayı fark yiyosa bu işte bi sorun vardır..

Tamam ben de katılıyorum ve Halil Üner i hiç tutmuyorum iki senedir takımı baş aşağı götürdüğü de bi gerçek ama takım bu sene ii başladı böle yorumlar takıma zarar verebilir onun için daha erken dedim ben Halil Hoca için yorumumu Ülker maçından sonra yapıcam.Çünkü en ufak bi mazareti bile olmadan o karşılaşmaya çıkıcak.

Semsettin su anda emniyet subabidir.Semsettin mutlu olmalidir.Ilk period Semsettinin oynadigi one-on-one da resmen agzim acik izledim.

Evet 2-3 guzel hucum gorduk ama zor zamanlarda bariz gozuken sorunlara care bulamiyorsan insanlarinda konusmaya hakki vardir.

Besiktas gibi icerden sadece Wrightla etkili olan , Kerem in drivelariyla bosa cikan oyuncularla birsey yapmaya calisan bir takima karsi bu kadar bos sut imkani nasil veriliyor.

Cogu seyi aklim almadi bugun.Bu kadro gercekten cok iyi bir kadro.Randy i cok begendim.Ama Randy ne kadar kullanilacak acaba.
Yeni gelen oyuncu nasil ilk 5 baslar.

Yok yahu bosuna yaziyoruz.Cidden bosuna.

X' Alıntı:
Besiktas gibi icerden sadece Wrightla etkili olan , Kerem in drivelariyla bosa cikan oyuncularla birsey yapmaya calisan bir takima karsi bu kadar bos sut imkani nasil veriliyor..

bütün maç izledi bizim gibi tvden..

özellikle Umutun ilk 5 başlamasını hiç anlamadım
en azından Hüseyine ayıp yani

Simdi farkl bir yere daha dikkat cekicem.
Bugun takim salona nasil gitti biliyormusunuz.7-8 taksiyle.
Bu takimin otobusu var daha yeni verildi.Hangi akil ve mantikla sen bu oyunculari taksiyle getiriyorsun.
1-Taksiler guvenli degil.Otobusle polis korumasinda gelmek varken.
2-Bunlar 1.60 adamlar degilki.Otobustemi daha rahat ederler taksidemi.Ben yarim saat takside gidince ayaklarim agriyor.
3-Bu kimin fikriydi acaba.
4-Maliyeti yazmiyorum bile.

Subenin genel menejeri sene basinda gecen seneki bayan takimi kocumuz sevgili Muge Berkalp hocamiz oldu.
Erkek takiminin menejerliginede senelerdir subenin icinde olan cogumuzun bildigi Erbil getirildi.
Simdi bir takim menejerinin napmasi gerekiyor.Son senelerdeki menejerlerimize bakalim.

Dogan Hakyemez
Tamer Oyguc
Cihansever Yesildag
Turabi Genc
Cihad Levent

Aslinda cokta birsey yazmama gerek yok sanirim.Bu klup birilerinin hemegonyasinda surekli gidiyor.Yazmak istedigim aslinda cok sey var ama gerek yok gercekten.

küçük şeyler gibi gözüküyor ama daha ilk haftalardan dağ gibi yığılıyor...

bunca heyecan daha mı baştanmı yok olacak?

yazık...

Artık bende de kredin bitti halil hoca...

Sabır taşı olsa çatlardı bu zamana kadar yahu...

Ben seni spor sergi yıllarındaki şamp. olduğumuz yıllarda sevdim halil hoca,o heyecanını sevdim senin, gencecik bir delikanlıyken hapçı ilaççı takımlarını dize getirişini sevdim, ama şimdi yeter diyorum,artık saçmalamaya başladın, müge denen ne yaptığı ve yapacağı belli olmayan bir menajer var takımda Allahın aşkına ya onun yerine bu takıma menejer ol,yada çekil kenara,çünkü artık yaptığın saçmalıkları gördükçe ömrümü yiyorsun...

Ben şahsım adıma zamanında çok ağır eliştirilerde bulundum ama şunuda yazmadan edemeyeceğim. Linçe kalkmayın beni :)

Dün ne yaptığımız belli değildi sanki sezonun ilk hazırlık maçına çıkmış gibiydik ve kötüydük ama bir taraftanda iyi niyetimle şunu atlamak istemiyorum.

Dün iki tane oyuncu takıma monte edilmek istendi. Umut Yenice ve Livingston. Bu şekilde kullanılmaları doğrumu tartışılır diğer oyuncu tercihleri - gerçi Şemsettin'deki ısrarımız konusunda kendimi yiyip bitiriyorum ama neyse :) - ve oyun içi stratejileri bunları bir kenara ayırıyorum. Konuş konuş bitmez bir yerede varamayız. Daha çok sinir olur içten içe kendimizi yeriz.

Mersin maçı sonrası bu takımı Malik oynattı. İstediği zaman Mersin maçının temposunu ve oyunun gidişatını şekilledirdi. Onu tehdit edecek oyuncuda yoktu.

BJK maçında olan kısaca Malik'e karşı tedbirli oluşları bizim onlara karşı strateji üretememiz. Lüzumsuz ısrarlarımız. Pota altındaki oyuncu kalabaliklarini dağıtamamızdı.

Mersin maçında iyi kötü Malik'in insiyatifinde olan bir disiplinimiz vardi. Dünkü maçta yaşanan disiplinsizliği 2 yeni oyuncudan kaynaklandığını ümit ediyorum :)

Şahsım adına ben bir iki maç daha ümitle bekleyeceğim. Zaten 2 senedir beklemiyormuyuz :muhaha

Bu arada herşeyi bir kenara bıraksamda Müge Berkalp'i menajer olarak görmeye nedense bende tahammül edemiyorum. Birkaç isim daha varda neyse onlar gariban sayılır onlar sadece isimde var orada zengin görüntü vermek sanırım :) - İşin gerçeği her koşulda Galatasaray için çok acı ama Halil Üner rahat çalışmak ve bütçe dengesi için böyle bir yapı oluşurmuş olabilir.-

Müge Hoca'nın Menajer olmasıyla ilgili görüşüm şu. Anladığım kadarıyla şubede belli başlı kişiler var bunlar bir şekilde istihdam edilmek isteniyor ve göreve göre adam bulunacağına adama göre görev aranıyor.Bir görevi bıraktıkları zaman pat diye başka bir görev veriliyor. Bu işler hatır gönül işiyle olacaksa..

abi bekliyelim tabi 2 senedir bekliyoruz ama
şu 2 hafta içinde olcakları söyliyim ben

bu hafta Malik tek başına yener Beykozu tıpkı Mersin maçında olduğu gibi

ama bir hafta sora Ülker maçında Tekelin 20 vurduğu Ülkere biz gider yeniliriz hatta 20 yeriz ondan sonrada bu paraya bu kdr der hoca
kenar yönetimi sıfıra sıfır elde var sıfır hirbirşey üretemiycekler her zmnki gibi biraz Malik zorlar o kadar ama yenemices tabiki Ülkeri
küçük takımları Malik sayesinde yener zorlu maçlarda ise yeniliriz bu hocayla
Halil Üner kalırsa böyle geçer koca sezon olan şu kadroya olur.