Şimdi Ünsal abinin idda ettiğine göre ( ) Japonya Ligi MVP'si 4 numara Ryan Fletcher ve Houston Rockets forması giymiş olan bir dönem yine 4 numara Torraye Braggs düşünülüyormuş.
WILT' Alıntı:Valla Beykoz hiç de güçsüz bir rakip değil. Fener'in geçen haftaki galibiyeti yanıltıcı olmasın, her attıkları girdi o maç istinai olarak. Beykoz da gününde değildi. Ama sahalarında seyirciyi de arkasına alarak çok zorlu bir takım oluyorlar, tam güçlü takımları zorlayacak türden orta halli takım kimliğindeler.
Bahtsizbedewi' Alıntı:Maçtan önce konuştuğumuz başkanı olsun teknik kadrosu olsun Beykoz 'un hedef maçıydı bu maç ve Maçtan çönceki tahminlerimizi tuttu.
İkinci periyot güsel savunma ile rakipi 7 sayıda tutmak. Mücadele gücü yüksekti bugün takımın . Maçı alan adam MİTCHELL dı. Mest etti savunmadaki gayreti hücumdaki ceza 3lükleri...
Hakemelere tek 1 şey diyecem....... MAçtan sonra Recep Ankaralı nın dediği laf ulan bütün maç tuttum açılın diye wc ye koşması... allah a havale ediyorum.
Wilt çektiğiğin fotoları koyarmısın lütfen insanlar neyin ne olduğunu görsün...
Daha fazla yazıp sinirlenmek istemiyorum...
ancak fletcher ile ilgili bulabildiğim tek istatistik bu.japon ligi gibi ligde oynadığına göre bu ortalamaları yapması kendine oynuyormuş anlamına gelmez bence ancak ben ikisininde aradığımız kan olduğuna inanmıyorumeskiya67' Alıntı:fletcher ve Torraye Braggs iği oyunculara benzior bence Torraye Braggs gelmeli neden diye sorarsanız fletcher 19.5 sayı ortalamasıyla oynuomus demekki oda fitch gibi kendine oynuo ama bu aralar fitch düzeldi Torraye Braggs ise pota altını delebilecek bi yapısı war öle gözüküo