Maçı seyredemediğim için yorum yapmam zor ancak anlaşılan o ki rakip sayılarının çoğunu seyirci baskısı sebebiyle hakem desteğini arkalarına alarak ve 2. şans sayılarından bulmuş...ilk 2 period yaptığımız savunma ise hoş gözüküyor, bir artı da sayı yükünün belli oranda paylaşılmış olması, rakip takımın gücünü çok bilmiyorum ama sonuçta deplasmanda alınmış bir galibiyet ve daha da önemlisi kriz anında, rakibin geriden gelmesine rağmen maçın sonunu iyi oynamış olmamız...
McGowan'ın gönderilmesi sanırım takımın açısından iyi olacaktır,tahminime göre Hollmanda ilk yarı sonuna kadar kendine gelmezse o da yollanır tek sorun o pozisyona faydalı bir oyuncu bulabilmek..Braggs geçtiğimiz yıllarda Galatasaraya tavsiye ettiğim kaliteli bir oyuncu ama son yıllarını nasıl geçirdi,dizleri hala kuvvetli mi bilemiyorum ama bildiğimiz Braggs ise takıma katkısı çok iyi olur ancak herşeye rağmen yanıyorum sene başında neden Boddickerı almadık...Koch'u araştırmak lazım...Bugün bana gelen scoutta ilginç bir oyuncu dikkatimi çekti,şuanda bu adam boşta,şubeden ilgilenen birileri varsa benimle irtibata geçebilir. Oyuncu bilgilerini iletiyorum...
Kelly Whitney 1983 6?8 (203 cm 109 kg) Power Forward/Center; Seton Hall 06; 15.2 ppg, 7.9 rpg in the top level Big East Conference; a very strong and athletic inside player with a jumpshot out to 15-17 feet