Aski maçındaki anonsları yapan arkadaş fena gaza geldi. Adana düşmanlarına hadlerini bildirelim falan diyor neyi kastediyorsa artık
Neden Biz 5 .toz anlamadım 8 yenilgi bizde 9 yenilgi agude
Kizer skandalı yaşanmasaydı, onunda kadroda olmasıyla ligi muhtemelen lider tamamlardık.
Biz şampiyon olacağız.
SEZON İÇİNDE YAŞANANLAR
1. AGÜ - Galatasaray karşılaşmasına 48 saatten az bir zaman kala önceki maçta hakeme 'terbiyesiz' dediği gerekçesiyle kaptan Nevriye YILMAZ'a 1 maç ceza verildi. Cezanın veriliş zamanlaması sebebiyle tahkime başvurma imkanımız ortadan kalktı.
2. Her hafta iki önemli karşılaşmayı canlı yayınlayan TRTSpor iki euroleague takımının mücadelesini -AGÜ - Galatasaray karşılaşmasını- yayınlamadı. O karşılaşmanın son dakikalarında Kizer'a teknik faul verildi ve maçı kaybettik.
3. TBF kendi vermiş olduğu lisansın hatalı olduğunu ifade ederek değişikliğe gitti ve Kizer'a vatandaşlığı olan ABD'li sporcu lisansı verdi, ardından sezon içerisinde lisans değişikliği yapılamayacağı gerekçesiyle FB maçında bizi hükmen yenik saydı ve Kizer'ın lisansını iptal etti.
4. Deplasmanda oynadığımız Fenerbahçe maçı FBTV dahil hiçbir tv kanalı tarafından yayınlanmadı.
5. FB-Mersin karşılaşmasında Mersin antrenörü Zafer Kalaycıoğlu kural hatası itirazı yaptı. Canlı yayınlanmayan karşılaşma için FB maç görüntülerini TBF'nin talebine rağmen vermedi ve bu eylemi sebebiyle sadece uyarı cezasına çarptırıldı. Mersin'in kural hatası itirazı ise reddedildi. Mersin yönetimi Zafer Kalaycıoğlu'nun TBF ve FB'yi karşılarına almalarına sebep olacak bu itirazını cezasız bırakmadı ve o güne kadar son derece başarılı olan Coach'un görevine son verdi.
6. Mersin BŞB son derece formda olduğu son haftalarda kendi sahasında Yakındoğu ve Adana ASKİ takımlarından 20 fark yedi. Bu karşılaşmalar Edirnespor'un talebine rağmen yayınlanmadı.
7. Edirnespor'un Amerika'lı oyuncusu son hafta öncesi kulübüne haber vermeden ülkeyi terk etti ve takımının en önemli maçına çıkmadı.
8. Botaş - Adana ASKİ karşılaşmasının son saniyesinde Botaş'a yapılan net faul verilmedi. Eğer o faul verilse ve atışlar sayıya çevrilse Edirne ligde kalacak ASKİ küme düşecekti.
Bu sezona dair ilk aklıma gelen olayları sıraladım.
Eğer önemlilik düzeyi anlamında çıtayı biraz daha aşağı çekersek bu liste çok daha uzun olur.
Eminim aklıma gelmeyen çok sayıda olay da vardır.
Yıllardır spor takip ederiz ama ben bu kadarına rastladığımı hatırlamıyorum.