Play-off'lar için transfer yapabiliyor muyuz?
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gördügüm kadariyla Galatasaray taraftari bu sezon kadin basketbol takimindan tamamiyle ümidini kesmis . Kizer olayi , ödenmeyen maaslar ve zayiflayan kadro kalitesi ile takim hizli bir düsüs trendine girdi . Böyle bir ortamda dogal olarak Galatasaray taraftari bu branstan elini etegini cekti . Kadin basketbol takimimiz cok sevdigim beni heyecanlandiran bir bransti . Her ne olursa olsun maclarini izlemekten keyif alirdim ama artik resmen maclar iskence'ye donustu . Şu siralarda botas ile abdi ipekci'de oynadigimiz maci izliyorum.. Takim o kadar konsantasyondan uzak ki 15 sayilik fark birden 3 sayiya indi . Onu geciyorum CANSU KÖKSAL gibi bir deger varken elimizde neden süre almaz? Nedir yani sakat mi bu kız ? Koca sezon genelinde oynadigi mac en fazla 3-4 .. Mac koptuktan sonra meltem ve inci gibi oyuna alinacak bir oyuncu asla degil bana göre cansu .. Üzerine set cizilirse en az şebnem kadar kusursuz bir şutördür . Pozisyonuna göre ligde onun kadar iyi bir fizige sahip oyuncu yok .. Böylesine gelisime acık bir oyuncuyu ekrem hocam neden oynatmaz? Neyin takıntısı bu ? Şu maclarda bile cansu ,aysegul gibi oyuncular oynamayacaksa .. 36 lık Wauters'i 35 dk oynatmaya devam..
Size daha önce de Bahar başlığında yazdığımı hatırlıyorum. ( http://gsbasket.org/forum/galatasaray-kadin-basketbol-takimi/5197-35-bahar-caglar-27.html#post664945 )
Nedir Bahar ile alıp veremediğiniz? Aslında 3 numara olmayan dediğiniz Bahar'ın bize geldiğinde daha çok 3 numara oynadığını, artık 3 numara oynamak istememesi sonucu Zafer Hoca döneminde ağırlıklı olarak 4 oynamaya başladığını bilmeden yazıyorsunuz sanırım. Ne kadar kolay klavye başından insanlara sallamak. Ayıp yahu...
Aykut kardeşim konuyu ikili tartışmaya doğru götürüyorsunuz. Daha da kötüsü eksik bilgilerle yazıp, mantığa aykırı yorumlarla kendinizi yalanlıyorsunuz. 14 yaşınızdayken takım küme düştüğü seneye dair yaptığınız yorumların sağlıklı olabileceğini düşünmüyorum. O yaştaki çocuklar için mahkemeler bile olayları doğru değerlendirip değerlendiremediğine dair rapor istiyor. Dolayısıyla birazdan soracağım sorular konunun ikili tartışmaya dönüşmemesi için size değil, başlığı takip eden diğer arkadaşlarımızadır.
Arkadaşlar, Aykut kardeşimizin dediğine göre ki doğru diyor, geçtiğimiz yıllarda Bahar'a FB birkaç kez teklif yaptıysa (hepinizin tahmin edeceği üzere bizden daha fazla para önerdiler)
1- Bahar niye Galatasaray'da kaldı?
2- Bahar iyi bir oyuncu değilse niye FB istiyor, GS tutmaya çalışıyor?
3- Bahar'a bir kişi bile kalsın dememişse sözleşmesi bitmesine rağmen Bahar nasıl kaldı?
4- Bahar iddia edildiği gibi iyi bir oyuncu değilse teklif varken kal diyen Ceyhun ve Ekrem coachlar nasıl avrupada birçok madalya kazanabilmiş?
5- Bu 2 coach mu Bahar'da olmayan özellikleri kafalarında uydurup takımda tutmuş, yoksa Aykut kardeşimiz mi Bahar'ın faydalarını göremiyor?
6- Niye A Milli Takım staffı Aykut kardeşimiz kadar basketbol bilmiyor da Bahar'ın sakatlanana kadar en formda Türk oyuncu olduğunu söylüyor?
7- A Milli Takım ve Galatasaray coachluğu yapan bu isimler Bahar'a kal demişken, takımda tutmak için çaba sarf etmişken "bir kişi çıkıp Bahar kalsın demiyor!" yazan kişi hakkında ne düşünmeliyiz? Hele ki bu kişi sistematik olarak Bahar'ı kötülüyorsa!
Takıntılı olmayan herkesi bu soruların cevabını düşünmeye, klavyeden sallamak yerine salona gelip Bahar'ın mücadelesini canlı izlemeye, büyük kulüplerin transfer etmek için defalarca teklif yaptığı oyuncumuzun kıymetini bilerek kendisine vefa göstermeye davet ediyorum.