Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi 2015-2016

Bu seneki başarısızlık yönetim ve federasyon kaynaklıydı. Kadro yetersiz ama geçen sene daha kötü kadro varken şampiyon olduk. Play-off serisinde eka maç performansımızı tekrarlarsak ne Mersin kalır ne Hatay, inanıyoruz. Finale çıkacağız, her şey sil baştan olacak.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ligde 25. hafta maçları 30-31 Mart tarihlerinde oynanacak.

Haftanın en kritik maçı bizim açımızdan Fenerbahçe - AGÜ. Biz bu hafta İstanbul Üniversitesine konuk oluyoruz. Bir maç eksiğimizle AGÜ'nün bir galibiyet gerisindeyiz. Eksik olan Botaş maçımızı kazanacağımızı varsayalım, Fenerbahçe'nin AGÜ'yü yenmesi halinde AGÜ'den saha avantajını alıyoruz. Fenerbahçe de ligi lider bitirmeyi garantiledi.

Nedense aklıma direk Fenerbahçe'nin Schio ile oynadığı maç geldi. :)

Ligde 25. hafta maçları 30-31 Mart tarihlerinde oynanacak.

Haftanın en kritik maçı bizim açımızdan Fenerbahçe - AGÜ. Biz bu hafta İstanbul Üniversitesine konuk oluyoruz. Bir maç eksiğimizle AGÜ'nün bir galibiyet gerisindeyiz. Eksik olan Botaş maçımızı kazanacağımızı varsayalım, Fenerbahçe'nin AGÜ'yü yenmesi halinde AGÜ'den saha avantajını alıyoruz. Fenerbahçe de ligi lider bitirmeyi garantiledi.

Nedense aklıma direk Fenerbahçe'nin Schio ile oynadığı maç geldi. :)

Tabi ki kaybedecekler.Öyle bir güruh ki bunlar tersini beklemek sürpriz olur.

Puan durumuna bu linkten bakabilirsiniz Puan Durumu
AGÜ'nün tek maç kaybetmesi yetmiyor. Kalan iki maçını da kaynedip biz kalan 3 maçımızı kazanırsak AGÜ'den saha avantajını alabiliyoruz. Bu sebeple biz tüm maçlarımızı kazanıp AGÜ tüm maçlarını kaybetmedikçe normal sezonu ne yazık ki 5. bitiriyoruz.

Doğru ya, nur topu gibi bir hükmen mağlubiyetimiz var. Galibiyetler üzerinden gittiğim için bakmamıştım hiç puana.

Zaten bu sezon basimiza ne geldiyse o Fener maçina yazilan 0 puandan geldi, sadece 20 averaj farki olsa koç da oyuncular da asilirlardi ama bu sartlarda hukmen maglubiyetin sonuçlari çok agir oluyor. Neyse play-off'ta her sey silbastan olacak, inaniyoruz.

Tüm maçlarımızı kaybetsek bile 6.olamıyoruz, kaldı ki İÜ her maçını kazanamaz zaten. Fener Agü ve bizle oynayacaklar

Eğer biz İÜ'ye yenilirsek, Agü'de İÜ maçını kaybetmek isteyecektir çünkü bizle değil İÜ ile eşleşmeyi tercih ederler. Fb'de finalde bizimle eşleşmek ister diye düşünüyorum. Yani bizim 6.cı olmamız bence herkesin işine yarar.

Eğer biz İÜ'ye yenilirsek, Agü'de İÜ maçını kaybetmek isteyecektir çünkü bizle değil İÜ ile eşleşmeyi tercih ederler. Fb'de finalde bizimle eşleşmek ister diye düşünüyorum. Yani bizim 6.cı olmamız bence herkesin işine yarar.

Hakan bey,

Ekrem hoca söylediğiniz konuları kovalayacak karakterde bir insan değil. O yüzden boşa tartışmak doğru değil diye düşünüyorum. Çıkarız aslanlar gibi oynarız. Yeneriz, yeniliriz o ayrı dava.

Zaten bize de öyle bir şey yakışmaz. Biz kazanalım kaybedelim ama şaibe olmasın. Ayrıca dediğim gibi bizim 8 onların 12 mağlubiyeti var. Yanlış görmüyorsam kalan maç da 3. Ben gene 0 puanı saymadım ondan matematiksel olarak imkansız diye düşündüm.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8-10 senedir ligi bu kadar geride bitirmemiştik. Buda yönetimin takıma nekadar zarar verdiğini gösteriyor. Uzun zamandır bukadar kötü yönetim görmedim. Sezon başından beri doğru düzgün oyuncu alamadılar. Yazık, çok yazık, hiç kabullenemiyorum bu durumu.

Sıra düzenlemek için bilerek ve isteyerek maç kaybetmek şikecilere özgü bir hareket diye düşünüyorum.
O yüzden bizde kimsenin öyle bir şeye ihtiyacı olmaz.

Aski, Mersin deplasmanından 20 farklı galibiyetle ayrıldı. Beklediğim bir sonuçtu.

Mersin bu maçı kazansa da kaybetse de haftaya Hatay'ı 6 farkla yenmek zorundaydı. Mersin ve Adana başkanları da ikili ilişkilerde baya samimiler. Aski'nin de konumunu düşünürsek beklenen bir sonuç. Angel da hiç süre almadı.

YDÜ, Botaş deplasmanında kazandı, Edirne de Hatay'a yenildi. Haftaya Edirne AGÜ'ye giderken, YDÜ de Canik'i ağırlıyor. Edirne'nin düşme ihtimali kuvvetlendi maalesef.

2 haftadır 20 fark yiyen menajerlerin büyük bütçeli takımların kucağına oturmuş Mersin'e diyecek söz bulamıyorum, seversin sevmezsin ama hakkı yenen bir takım var burada o takımın da tek suçu bütçesinin az olması, çok yazık.

Abi Aski'yi anlarım da Mersin Yakın Doğu'nun kalması için bir şey yapmaz. Vurabilse Yakın Doğu'ya vururdu geçen hafta. Bizim maçın yorgunluğu, rakibin iyi sokması gibi nedenlerle kaybettiler.

Edirne'nin kalmasını istemem, şehir takımı olması sebebiyle. Kadın basketbolunu ne kadar şehre götürürsek o kadar iyi diye düşünüyorum. Yakın Doğu gibi Kıbrıs ekibi olup Ankara'da oynamak falan saçma işler, bir de o kadar para harcayıp. Keşke onlar düşseydi.

Bir Tekirdağlı olarak Edirne'nin düşmesini isterim gerek futbolda ve basketbolda yapılan çirkefliklerini anlatmaya gerek yok.Futbolda amatör ligde edirnespor.Olin Edirne zamanıda çok güzel geçmemişti karakter açısından.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes Kömürcü bey düz mantıkla bakınca haklısınız. İlk bakışta Mersin'e ne Kıbrıs takımından diye düşünülebilir, doğrudur.

Diğer yandan ise Yakın Doğu'nun ligde kalması gerekiyor. Eğer iş 3'lü averaja kalırsa Yakın Doğu düşüyor. Bu sebeple Yakın Doğu'nun yukarıda kalması gerekiyordu. Seneye benchte ve sahada önemli isimlerle anlaşmak isteyen bir kulübün küme düşmesini bazı kurumlar istemez. Mersin hangi kulübün düşüp düşmemesi konusunda etkin olabilecek bu kurumları karşısına alamaz. Bakın Mersin'de son maçın yayını bile olmadı. Olaya sadece Mersin kulübü olarak bakmamak lazım.

O zaman bakalım seneye Yakın Doğu'yu kim çalıştıracak? Tezinizin cevabını da öğrenmiş oluruz.

Fener,Agü'yü farklı geçti.Bizde İÜ'yü 74-67 yendik.Önümüzdeki 2 maçı kazanıp,Edirne'nin Kayseri'de Agü'yü yenmesini bekleyeceğiz artık ligi 4.bitirmek için.Edirne kaybederse düşecek büyük ihtimal.Aski-Botaş ve Yakın Doğu-Canik maçları var son hafta.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi