Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi Çeyrek Final 1. Maç / AGÜ 67-55 Galatasaray

Çeyrek finaldeki rakibimiz Abdullah Gül Üniversitesi. Saha avantajı Kayseri temsilcisinde.

İlk maç 9 Nisan Cumartesi saat: 18.00'da oynanacak.

Başarılar kızlar.

İlk maçı kazanırız, sahamızda turu geçeriz, biz daha iyi takımız, inşallah her şeye rağmen bu yılda şampiyon olacak Ekrem Hoca ve öğrencileri...

Petra yerine Nuria ile sahada olmalıyız.
Loyd, Nuria, Duba ve Ann olmalı yabancı rotasyonumuz.
Ben takıma güveniyorum.
Ne olursa olsun bendeki yeri ayrı bu takımın.
Başarılar dilerim...

3 kişiyle çıkacak olsak yine de ümitsizliğe kapılmam. Oyuncuların da, Ekrem Hoca'nın da daima yanındayız.

Başarılar Galatasaray'ın en güzel takımı.

Sampiyonluk yuruyusunun ilk maçi.
Tum serileri saha dezavantajina ragmen geçecegiz, buna yurekten inaniyorum. Herkes normal sezon çokusumuze aldanacak, karsilarinda play-off takimi gorunce afallayacaklar. Yari finali sabirsizlikla bekliyorum.

Loyd maddi nedenlerden dolayı kadroda yokmuş.Yatacak yeriniz yok be rize maçına 50 şer bin tl prim veriyosunuz şu takımın parasını ödemiyosunuz.

Şu macta Loyd'un olmamasi Kizer olayindan daha büyük skandal . Besiktas'ı deplasmanda 30 sayi farkla yenip ritim bulmuşuz .. Şu macta Loyd ile rahat bir galibiyet alabilirdik .
Sezon sonu derhal dursun özbek ve çakalları defolup gitmeli ..

Bir yönetim düşünün ki ; takim ne zaman ivme yakalasa önüne engel olarak cıksın.. Önce Kizer skandali .. Şimdi tam düzlüge cıktık , ritim bulduk derken en kritik macta Loyd'u aptal bir gerekce ile oynatamiyoruz... Tarih böylesine idiot bir yönetici ordusu görmedi .. Bunun adi kendi ayagina sıkmaktir .

Loyd ve NEvriye'nin eksikligine ragmen kusursuza yakin bir ilk çeyrek oynadik, onlari maça ortak eden tek unsur hucum ribaundlari oldu. Biraz daha baskili savunmayla maçi alabiliriz, ball handlingleri çok kotu surekli 20-30 santim fazla uzaktan yere vuruyorlar topu.

Yine saçma uçlukler yiyoruz. Oyunumuza bakacagimiza panige kapilip top kaybi yapiyoruz, iki çeyrek arasinda geceyle gunduz kadar fark var.

Ergin Ataman'ın eurocup'da final oynamasindan sonra Galatasaray kadin basketbol takimininda sampiyon olmasi bu yönetimi ciddi anlamda külfet altina sokardi ..
Peki yönetim ne yapti ? Galatasaray kadin basketbol takiminin en önemli oyuncusunun böylesini kritik bir mactan önce maaşini odemeyerek emeline ulasti
Kapattim macida izlemiyorum .. Şu zihniyet karşısında Ekrem memnun'un hala mücadele ediyor olmasi bile karakter ve adamlik gösterisidir
Şu mactan sonra istifasini verse yeridir ..

Ribaundlari duzelttik bu kez top kaybi yapip rakibe kolay 6 sayi kazandirdik. Sette hiçbir sey uretemeyen ve dis atisla ikinci topla maça tutunan AGU'ye karsi ilk yariyi 6 sayi farkla geride kapattik. Isin kotusu rakibi savunmada durduramayinca biz de hucumda saçmalamaya basladik.

Ekrem Hoca ne başardıysa yönetime rağmen başardı, eğer bu Loyd olayı doğruysa istifa etsin yönetim... Bu kadar basiretsiz insanların işleri yok bu kulüpte!

İnşallah kazanırız...Bahar ilk yarıda kusursuz oynadı, inşallah hep böyle devam eder, Wauters'ta iyiydi, kızlar elinden geleni yapıyor, inşallah galibiyet için yeter....