Bilyoner.com KBL | Galatasaray 92-59 Mersin BŞB

Takım sahada gercekten iyi mücadele ediyor. Dün hakemler bu sertliğe izin verince seyretmesi keyif veren oyun ortaya çıktı. Tehlike olarak görünen hakemler her maç özellikle deplasmanda bu oyuna izin verir mi.? Beklentiye girmeyip sabırlı olursak uzun vadede iyi oyun ve takım ortaya çıkacak gibi.

Bu sezon kızları ilk kez tribünden izledim ve tek söyleyebileceğim şey, inanılmazdılar.

Müthiş bir baskı, müthiş bir mücadele. Maçın her saniyesinde koştular, hopladılar, zıpladılar. İnanılmaz savaşıyorlar. Ön alanda öyle bir baskı yapıyoruz ki rakip kısalar hayattan soğuyor. Kadın basketbolunda örneğine çok az rastlanılacak bir takım yaratmış Marina hocam. Işıl ve Jefferson liderliğinde harika bir kolej takımı görüntüsü mevcut.Gencecik kızlarla, çocuklarla oynuyoruz. Özellikle bazı isimleri dışarıda görün, konuşun "Bu çocukmu A takımda oynuyor?" dersiniz. Müthiş iş başarıyor Marina hocam. Yalnız çoğu kişininde değindiği gibi 1 uzun bu takıma şart. Birde Meltem'i değneklerle görünce içim bir cız etti, keşke bu talihsiz sakatlığı olmasaydı.

Bu güzel takımın maçlarına gitmek için elimden geleni yapacağım hatta keşke sadece kadın takımı için özel kombineler çıksa.

Uzun transferi bir temenni mi, yoksa yönetimin girişimleri var mı?

Temenni, şimdilik yok girişim benim bildiğim. Beşiktaş bile Ocak'tan sonrası için Kiah Stokes için anlaşmış çok iyi bir uzun transferi onlar adına. Yalnız hoca da yüzü dönük oynayan uzunları seviyor, öyle bakınca geçen sene Edirne'de oynayan Stefanie Dolson da iyi tercih olabilir, orta mesafe şutu iyidir ve pota altında sırtı dönük oynayanlara karşı da durur ve post oyunları iyidir, belki Avrupa'da iyi takımda oynuyodur bilgim yok takımı hakkında profil olarak örnek verdim. Ogumwike bizde olsa inanılmaz işler yapabilirdi hocanın sisteminde ama bizi aşar maaş olarak.

Temenni, şimdilik yok girişim benim bildiğim. Beşiktaş bile Ocak'tan sonrası için Kiah Stokes için anlaşmış çok iyi bir uzun transferi onlar adına. Yalnız hoca da yüzü dönük oynayan uzunları seviyor, öyle bakınca geçen sene Edirne'de oynayan Stefanie Dolson da iyi tercih olabilir, orta mesafe şutu iyidir ve pota altında sırtı dönük oynayanlara karşı da durur ve post oyunları iyidir, belki Avrupa'da iyi takımda oynuyodur bilgim yok takımı hakkında profil olarak örnek verdim. Ogumwike bizde olsa inanılmaz işler yapabilirdi hocanın sisteminde ama bizi aşar maaş olarak.
Stefanie Dolson şu an Çin Ligi'nde oynuyor. Ligleri hangi tarih aralığında oynanıyor bilmiyorum ama transfer sezonunda Amanda Zahui veya ona gidebileceğimizi düşünmüştüm. Hoş hocayı biraz erken getirebilmiş olsaydık Jelena Milovanovic'i kimseye bırakmazdı. O da çok çok iyi olurdu.

Mersin macının ilk yarısını izleyememiştim . Şimdi tekrarını sakin kafayla dikkatli bir sekilde izledim . Öncelikle takımın 40 yıldır birlikte oynuyor gibi birbirini sahiplenip , birlikte hareket etmesi cok hosuma gitti. Bunda yeni hocamizin cok büyük payı oldugu aşikar . Takım rolleri şimdiden tamamiyle oturmuş . Ön alan baskısı yaparken bu kadar zevk alan baska bir takım var mıdır bilmiyorum . Takım resmen oynamaktan , savunma yapmaktan zevk alıyor . Jefferson harika transfer onun hakkında fazla bir sey söylemeye gerek yok . Popova cok savaşcı bir izlenim verdi begendim . Gecen yıl 3 numarada nadir olarak kullandıgımız cansu'yu hocamiz popova ile 4 numara rotasyonunda degerlendirdi mac boyu . Boyuna posuna bakınca haksızda sayılmaz . Anderson ilginc bir oyuncu . Kısa savunmasında tartışmasız takımın en iyisi . Savunmasını cok begendim . Hücum konusunda şutu bana pek güven vermedi . Ama mücadelesi tüm takım gibi harikaydı . Bu nokta takım icin en büyük handikap zorluk derecesi yüksek maclarda gösterecegimiz reaksiyon gibi gözüküyor . Karar anlarında kimler insiyatif alacak ve bunu ne derece iyi yapabilecegiz bu cok önemli . Şu takıma dublijevic ve bahar caglar gibi tecrübeli isimler ne muhteşem olurdu !