Boddicker Hakkinda.

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Beyler 3 Türkiye Kupası , 1 de lig maçı yaptık.. Ben bu adamın pek yararını göremedim , siz neler diyeceksiniz? Daha yeni geldi tamam ama cidden kötü oynadı , umarım ilerleyen haftalarda toparlanır...

Daha oncede yazdim.Bu adamdan skor beklemek haksizlk olur istatistiklerine bakinca.Ama canli izlemedikcede birsey diyemeyiz.
Ulker macinda oynarsa ( HU oynatirsa) goruruz.Ona gore yorum yapariz.

X' Alıntı:
Bu arada topicin basligini degistiriyorum.Galatasaray oyuncusu hakkinda konusurken biraz daha dikkat.

Tamam , pardon ya bi anda öle açmışım aslında o kdr da kötü bi başlık deildi..

Hic izlemedim ama istatistikleri pekte umut vermiyor.Canlı olarak birkac macta izleyip görelim,umarım yanılırım...

Beyler siz bi izleyin bakalım salondan Ülker maçında , eğer TV weriorsa bn de izlerim.. Daha sonra 1 maçta daha görüp yorumumuzu yaparısh...

Takım olarak savunmamız kötü. Halil Üner'in idare ettiği takımlarda genel bir savunma problemi olmuştur. Boddicker savunma yönü olan bir adam (mış). Bireysel yetenekleri olmayan bir takım oyuncusu sanırım. Takım olamadığımız için kendini gösterememesi normal. Takımın problemi tek tek adamlar değil. TAkım olamamak. BEn kadromuzun çok kötü olduğuna inanmıyorum. Geçen sene de çok kötü değildi.

Boddicker takim icinde gerekli taslar yerine oturursa son derece faydali bir oyuncu.Kotu oyuncu yorumlarina katilmam mumkun degil.Tabiiki super bir oyuncu degil ama bence goze batmiyor.

bencede boş adam değil
özellikleri şutları çok iyi

zamanla daha ii olcaktır bence

en azından kötü bi izlenim wermedi bnce bgn için