K
Kenan Erdem Akkaş
Misafir
Bu adam duran top kullandıkça Sabrinin kıymetini anlıyorum..Hadi ilki neysede iki kere aynı noktadan aynı şekildede top dışarı atılmazki yahu..
Steaua başkanı,Stancu'yu bize kakalamanın mutluluğuyla üzerine bir de espri patlatmış.Kadrolarında bulunan Tanase adlı oyuncu uzun bir aradan sonra gol atınca "Umarım Tanase 2 gol daha atar da bizde onu 5 milyon Euro'ya satarız."demecinde bulunmuş.Haberin doğruluk payını bilmiiyorum ama bu kahvehane paçavrası kılıklı heriften beklenecek bir açıklama.Güler misin,ağlar mısın ?
Valla arkadaşlar evet beklenilen performansı gösteremiyor ancak bu takımda kim sergiliyor bunu?
Kaldı ki oynadığı maçların sadece 2-3 tanesinde çok silikti onun dışında bence son derece yararlı maçlar çıkardı, burada çoğunluğun söylediği kadar zararına yada boş transfer olduğuna inanmıyorum şahsen.
Daha öncede dedim 5 değil 3 milyonluk oyuncudur belkide ama iyi bir takım içinde GS vitrini ve Romanya Milli takımının onu bu şekilde tutmaya devam etmesi halinde biz bu adamı gerçekten çok iyi rakamlara elden çıkartabiliriz ki yedek olarakta çok işe yarayabilecek bir oyuncu bence.
doğan diğer vatandaşlar kötü oynayınca, bu arkadaşın kötü oynaması normal karşılanmamalı..
onlara da söylüyoruz, söylenmesi gerekeni..
diyorum ki; quaresma 7.3 milyon euro, stancu 5 milyon euro.. normal mi ?
sen avrupa futbolunu takip eden adamsın, galatasaray almasa, bırakın ben bu adama 5 milyon euro veririm diyen takım çıkar mıydı ?
avrupa futbol piyasasından haberiniz var herhalde, 5 milyon euro'ya stancu'dan iyi, hemen katkı verecek 10 tane forvet sayılır hemen.. ben o zaman yazdım, artık geçti.. bundan sonra amaç faydalanmak olmalı..