Bogdan Stancu

Hırs,hırs yetenekten önce hırs lazım. Stancu böyle bir adam işte. Hırsı muhteşem yeteneğini bastırıyor bile...

Antep maçında hiçbir adamın oynamadığı, Hakan diye birinin oynadığı söylenen ancak kimsenin olmadığı sol bekimizden gelip rakip atağını savuşturdu. Dikkat çekmiştir elbet.

Maçta çok beğendiğim üç oyuncudan biri.Topla süper bir oyuncu,driblingi,şutları,fiziğini kullanması, ve kondisyonu çok iyi.Gerçekten yüzümü kara çıkarmıyor Stancu,inşallah böyle devam eder.

Ayak içi falan çok sağlam vuruyor. Top hem sert gidiyor, hem de acayip rota izlediği de oluyor :)

Yanındaki ne kadar kaliteli adam olursa, o da daha iyi olacaktır. Denildiği gibi Baros ile daha da iyi işler yapabilir. Bir de arkalarında onları ''asist manyağı'' yapabilecek Misimovic'i görebilseydik.

Stancu...................Baros...................Kazım

................Culio.................Yekta.................

...........................Cana...............................

Misimovic'in olmadığını varsayarsak elimizdeki kadro ile kesinlikle böyle oynamalıyız...İlerdeki üçlünün üçüde istenilen anda yer değiştirebilir...Skorer,oyunu yavaşlatmayan 3'lü bu üçlüdür bu takımda...

Culio Yekta ikilisini arkasındada kesinlikle Cana oynamalıdır...Onların bazı zaaflarını kolaylıkla örtecektir...

Böyle şeyleri pek sevmem ancak Hagi şu kadro ile sahaya çıksın artık...Kupada başarılı olalım hiç değilse,yeni yönetim,yeni t.direktör ve yeni oyuncular,seneye avrupadan mahrum kalmamalı....

Stancu'nun vuruş becerisi,son vuruşları ve şut tekniği gerçekten çok iyi.Eğer Baros'la birlikte oynatılırsa,kesinlikle ama kesinlikle Misimovic'in takıma dönmesi gerektiğini düşünüyorum.Misimovic'in arayıp da bulamadığı forvet çifti Baros-Stancu

Galatasaraylı Stancu için Mersin İY’li bazı yöneticilerinin “Sezon başı bize 300 bin Euro’ya teklif edildi” sözlerini dönemin teknik direktörü Yüksel Yeşilova yalanladı.

Almanya’da bulunan Yeşilova, olayı Mersinliler’in reklam amaçlı yaptığını iddia etti “O dönem takımın başında ben vardım. S.Bükreş’ten Andre Ionescu’yu almak için gittik. Stancu listede yoktu. Onu 300 bin Euro’ya verseler havada kapardık. Madem böyle bir şey olmuş, o zaman Mersin yönetimi çıkıp bunu ispatlasın. G.Saray’ın hocası ve yönetimini böyle zanaltında bırakmak çirkin bir şey” dedi.

HTSPOR / Tahir KUM

Hem öyle bişey olsa bile biride çıkıp demiyo ki adamlar kiralamak istiyolar diye.300bin euroya kiralamak istenmiş.Satın almaya kalk bakalım kaç para istiyolar.Beşiktaş fernandesi 500bin euroya kiraladı.Satın almaya kalksalar valencia 6-7 milyon eurodan az para isticek mi.Adam oynuyor ya nası bok atarız nasıl taraftardan soguturuz cabaları.Keita,Lincoln gibi isimlerde başardılar.Lincolnde taraftarı keitada yönetimi kandırdılar.Artık taraftar kanmamalı.

bundan 6 ay önce bir trabzonlu arkadaşla şu diyalog geçmişti ( ben karabüklüyüm)
bizde bir adam var adı emanuel emenike bak bu adama dikkat et
cevap size faty papiyi verelim birazda para isteriz))))
şaka bir yana sene başı herhangi bir klüp 2,5 milyon euro verseydi karabük emenikeyi satacaktı.
şimdi fiyatı 10 milyon euro aradan geçen süre 6 ay...
çakarlitosla toroglounun isterse midesi değil heryeri kalksın

Alınması müthiş başarı ama keşke forvet olarak değerlendirse Hagi...

Yine de gelecek sene için umutlanmamızı sağlayan transferlerin başında geliyor.

Adam bu zihniyetle forvet hariç her mevkide şans bulur.. Kanata ciddi hareketlilik getiriyor tamam ama alınma amacına uygun kullanılmıyor. Pino yada Arda'dan biri dönünce ne olacak bakalım..

Bu adam ya gerçek mevkiisi olan forvette oynasın yada hiç oynamasın.Solda berbat oynuyor.Duran topları kullanıyor sadece.Ama onlarıda iyi kullanamıyor.