Bogdan Stancu

Re: Bogdan Stancu Galatasaray'da

Sühan Cem' Alıntı:
Evet dün Stancu kendisinden beklenen hareketleri yaptı. Yalnız heyecanlıydı. Bunu aştıkça daha da iyi olacaktır. Gene de direk nokta golcü değil Jo'nun farklı versiyonu kendisi. Baros ile beraber oynasalar tadından yenmez gibime geliyor
Abi Jo ile nasıl bağdaştırdın bu adamı yaa :)

Mazhar Ozsoy' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":rfk3s5zq]Evet dün Stancu kendisinden beklenen hareketleri yaptı. Yalnız heyecanlıydı. Bunu aştıkça daha da iyi olacaktır. Gene de direk nokta golcü değil Jo'nun farklı versiyonu kendisi. Baros ile beraber oynasalar tadından yenmez gibime geliyor
Abi Jo ile nasıl bağdaştırdın bu adamı yaa :)[/quote:rfk3s5zq]

Tarz olarak değilde mevkii olrak karşılaştırdı enladığım kadarı ile.

Stancu bileği düzgün,oyun görüşü olan ,sahayı geniş görebilmeyi başaran,araya atılan toplarda çabuk hızlanan bir oyuncu.Çift forvetli sistemde çok gol atar çok asist yapar.

Aynı şekilde Jo'da CSKA zamanından beri çift forvet oyuncudur.Efsane partneride Wagner Love'dır.Zaten en iyi zamanlarınıda onunla yan yana oynarken geçirdi.Hedef forvet değilde ikinci forvette çok daha etkiliydi.

Doğan her zamanki gibi beni tamamlamış:) Evet Mazhar bunu demek istemiştim. Stancu da direk nokta golcü değil. Baros'un yanında çok etkili olur. Ki sağa sola deplase olan bir barostan bahsediyorum. Stancu ayağında topta tutabildiğinden direk girer mevzuya:)

4-4-2 belki ilacımız olur.

Ufuk(Zapata) - Sabri-Neill-Servet-İnsua - Kazım-Cana-Culio-Arda - Stancu-Baros

Ama nedense 4-3-3'ten başka bir sistem oynarsak, içimde bir gariplik oluşacak, başarılı olsak da birşeyler eksik kalacak gibi geliyor :)

Bu hala Rijkaard'ı unutamamak ile alakalı olabilir :)

Uğur Yılmaz' Alıntı:
Çift forvete ortalığı dağıtırız diyorsunuz yani :)

Uğur zaten Galatasarayın aslı,özü çift forvettir. Ve şudur ki Galatasaray rakip kim olursa olsun iç saha maçlarında asla kesici çift ön libero ile oynamaz. Şimdi bakıyoruz ortasahada top yapacak, asist ve gol sağlayacak adamlar yerine rakibi kovalayan skoru koruma amaçlı ortasahalar kadromuzun iskeleti olmuş durumda maalesef.

Galatasaray Ali Sami Yende tek kesici ön libero ile -ki bu adam bile pas yapabilirdi-, çift forveti ile önde basan, topu aldığında rakibinin başını döndüren baskılı bir futbol takımıydı. Ne güzelmiş o günler...

Şimdi Arenada Sivasspor karşısında son dakikada 1-0 lık skorun üstüne yatıp köşe gönderinde vakit geçirmeye çalışan bir mantıkla sahada...

Tekrar maalesef...

Uğur Yılmaz' Alıntı:
Ama nedense 4-3-3'ten başka bir sistem oynarsak, içimde bir gariplik oluşacak, başarılı olsak da birşeyler eksik kalacak gibi geliyor :)

Bu hala Rijkaard'ı unutamamak ile alakalı olabilir :)

GS UEFA'yı aldığı zamanda 4-3-3 oynuyordu aslında Uğur. Forvet Hagi-Hakan-Arif di. Arkalarındada Suat-Tugay ve Okan oynardı. Onların arkasındada Hakan Ü. Pope-Bülent ve Capone(fatih)

Yani 4-3-3 bizde hep vardı. Ama benim bunu dememin sebebi Stancunun zöellikleri ile alakalı. 4-4-1-1 de oynayabiliriz. FB'de ALex neyse Stancuda o konumda oynayabilir Ama bu sistem Arda'yı bitirir. Bu yüzden 4-2-3-1 veya 4-3-3 şu ann için daha iyidir bizim için.

Sivas maçında kalecinin açıldığını görünce orta sahadan vurduğu top özgüveninin ne kadar yüksek olduğunu gösteriyor. Her oyuncu yapamaz bunu ilk maçında, 45.000 kişi önünde. O şut çok değerliydi benim için. Özgüveni yüksek oyuncular her zaman katkı sağlar..

Re: 28 # Bogdan Stancu

Adamı forvet diye aldık. Bir o kanatta bir bu kanatta mücadele etti. Anlamadım ki Hagi nasıl bir düzenle sahaya çıkartıyor takımı. Adamı en ileride gördüğümü hatırlamıyorum hiç...

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Adamı forvet diye aldık. Bir o kanatta bir bu kanatta mücadele etti. Anlamadım ki Hagi nasıl bir düzenle sahaya çıkartıyor takımı. Adamı en ileride gördüğümü hatırlamıyorum hiç...
Kazımın arkasında oynatıyor bu durumda adam kanatlara gidip top almaya çalışıyor Hagi'yi anlamayan o kadar çok kişi var ki ...

bu hafta zapata da oynar stancu da oynar :)

Yenildik ya; eskişehir maçında herkes sahaya atlar, hatta bakarsınız gece transfer yaparız o bile çıkar ilk 11.

Burak Barut' Alıntı:
bu hafta zapata da oynar stancu da oynar :)

Yenildik ya; eskişehir maçında herkes sahaya atlar, hatta bakarsınız gece transfer yaparız o bile çıkar ilk 11.

Ben korkuyorum Hagi Tugaya sarılacak diye abi.Gir sahaya, oyna der.

Ama tespitin çok doğru. Galatasarayı çok iyi biliyoruz; bu işler böyle yürür içinde bulunduğumuz şu zamanlarda...

Bu arada es geçilmesin beni şaşırtmasada çoğu kişiyi yanıltacak şekilde,
Çok iyi bir oyuncu kazandık.
Stancu Antep maçının en iyilerindendi bana kalırsa,üstüne koyarak devam ediyor.

rumen futbolunun gelecek vaat eden en degerlı oyuncusu. arsenal ve chelsea bosuna takıbe almamıs gecen sene.gercekten ıyı oyuncu.

Daha erken ancak topa dokunuşları bile kalite kokuyor...Fizik olarak biraz daha güçlense değişik bir adam olabilir...Boş adam değil ancak,bunu gösterdi...