Boris Savoviç

Boris sezon içinde takımda en az performans gösteren oyunculardan biriydi fakat bu seride kendisi coştu diğerlerinin performansı düştü.
 
Seneye takımda çok büyük ihtimalle kalmayacak,kalmayı hakkettiğini de düşünmüyorum fakat son iki maçtır iyi performans gösteriyor,hatta performans gösteren tek adam.Sağolsun.
 
Euroleague vizesi alırsak gideceğini, alamazsak kalacağını düşünüyorum. Ama herşeyden önce Beşiktaş serisinin 2. ve 3. maçında gösterdiği performansa kritik 4. maçta da ihtiyacımız var. Umarım yüzümüzü kara çıkartmaz..
 
sırtı dönük oyunu var...hücum rebo çekebiliyor...şut fake üzerinden penetresi var...şutu var...bu adam mıydı hücum meziyetleri sınırlı olan?? demek ki bi yerde ortaya çıkarmak gerekiyormuş...ama bu ortaya çıkış diger bütün oyuncuların resmen döküldügü bir seride olmasaydı keşke çünkü güme gidecek şu performans...
 
Yetenekli olabilir ama bizde tam olarak o yeteneklerini gösteremiyeceğini de biliyor. Bence elimizde tutup kiralayabiliriz. Seneye yerine iyi bir 4 numara bulmalıyız. Velickovic ile ön sözleşme yapıldığı söyleniyor. Velickovic Savovicin bir üst modeli.
 
sırf şu serideki performansından ötürü takımda olmalıdır diye düşünüyorum...zira bu adamı biz(daha dogrusu mahmuti) hücumda hiç düşünmemiştik..ama hücum opsiyonu olarak kullanıldıgında neler yapabilecegini gösterdi...velicko-savo-ilkan gibi bir rotasyon düşünülebilir...gerçi EL olmayacaksa velickovic'e de gerek yok açıkçası...
 

Üst