En çok tartışılması gereken konu çok çabuk faul problemine girmesi bana göre,fakat kimse bu konu hakkında bir şey yazmamış,kimseyi rahatsız etmiyor anlaşılan.O zaman sorun yok,böyle devam aslan Savovic.
her maç beni hayal kırıklığına uğratıyor savovıc tamam ondan çift haneli rakamlar beklemiyorum ama en azından içeride topu alıp rakip takımın oyuncusunu faul problemine sokabilir bunlar bile çok ekstra olucakken savovic sürekli dışarı kaçıyor dış atış kullanması beni çok kızdırıyor zaten cevher bunları çok daha yüzdeli atıyor..gün geçtikçe oktay hocanın biraz daha cevhere şans vermesi gerektiğini düşünüyorum en azından ilk 5 i bence savovic değil cevher hakediyor yeri değil ama andric de bence mental olarak oyun içinde hiç değil pivot konusunda sorunlar yaşadığımız yadsınamaz bir gerçek...
sürekli dışarı kaçması biraz da bizim oyunumuzun gereği sanırım.zaten şu anki temel özellikleriyle bizde 5 numarada oynaması daha doğru olabilir gibime geliyor,ama artık sezonun geri kalanında 4 numaradaki ilk tercihimiz o..gelecek sezon ise takımda tutulacağını zannetmiyorum..
Savovic 5-7 sayi 2-3 ribaund katkisi versin mac boyunca atacağımız sayılara yeter.. Fazlasını seneye adriatik liginde yapar. Cevher'e artık 20 dakika civarı şans verilmeli derim..Cevher'in şutları tuttuğu maç Cevher 20'yi bulur.
Şampiyonluk yolunda ki en büyük engel Savovic bence.
songaila sayı atardı ama savunmada sıfırdı. savovicde sayı atmıyor ama bence gerekli sertliği gösteriyor . o geldikten sonra savunma dozu arttı.
oktay hocada bira harcıyor gibi geldi savoviçi bana.birçok maçta,maç başında 3-4 dakika oynatıp sonra hiç oyuna almıyor.o ilk 3-4 dk.da iyi performans gösterirse o zamanda 2.yarıda bir 3-4 dk daha oynama şansı ancak yakalıyor.bence bu onu çok etkiler.seneye burada kalamayacağını sezmiş olacak ki yüzü de asıktı salonda.
Ona harcanan yabancı oyuncu kontenjanı yerine çok daha iyisi alınabilir.tamam pek katkı vermeyebilir ama o kadar da değil bence belki 5 numarada olsa çok daha etkili olabilir. buraya gelmeden önce de genelde 5 numarada oynadığı yazılmış zaten ilk sayfalarda. ama şu anda da az süre alsa bile ribaundlara katkısı oluyor. biraz da olsa sertlik sağlıyor. gelecek sene düşünüleceğini ben de zannetmiyorum ama çok kötü bir oyuncu da değil hani
Cevher Özer'in ve Preston Shumpert'ın ,Zoran Erceg karşısında aciz hallerini gördükten sonra seride kalan maçlarda daha fazla dakika alması gerektiğini düşünüyorum.Yoksa kalan 2 ya da 3 maçda da 20'den düşük sayı atmayacaktır Erceg.