Boston Celtics - Los Angeles Lakers

Kim Şampiyon olur ?

• A ) Boston

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
Re: Boston Celtics - Los Angeles Lakers - Rüya Final

evet bu konuyu fazla uzatmayalım ,cevabı için biraz daha zaman lazım sanırım. takımımızın büyük sorunları var :)27 sayıdan gelip maç aldı boston, tebrik etmek gerekli. lakers lı oyuncularda Peygamber sabrı var. cidden şu radmanovic ve Vujacic tahammül etmek herkesin harcı değil. o kadar anlamsız işler yapıyorlarki pes !! takımın anasını ağlattılar, beceriksiz herifler. bu kadar gereksiz, zamansız faul yapılmaz...

Eser Atalay' Alıntı:
kaan lafı uzatmayacağım herkesin görüşü kendisini bağlar jordan basketçi bile değil diyebilirsin bu senin görüşün saygı duyarım ama bana göre sen dünya düz diyorsun yani hakikaten benim mantığımda senin dediklerin le dünya düzdür demen aynı nerdeyse; neyse bakalım 2 saat kaldı umarım 2-2 olur da snop boston lular biraz tutuşurlar :)

bence mj o kadar iyi değildi eser :p ben de dünya, öküzün boynuzları üzerinde duran bir tepsinin içinde mi diyorum şimdi.. ;) galileo gibi adamsın valla..

final serisi bitti..1-3 den gelip şampiyon olan takım, NBA tarihinde yok.. en net yorumu murat kosova yaptı.. " lakers kapıyı tam kapatmadı, boston da o aralıktan çıktı "...

Kaan Can Garip' Alıntı:
evet bu konuyu fazla uzatmayalım ,cevabı için biraz daha zaman lazım sanırım. takımımızın büyük sorunları var :)27 sayıdan gelip maç aldı boston, tebrik etmek gerekli. lakers lı oyuncularda Peygamber sabrı var. cidden şu radmanovic ve Vujacic tahammül etmek herkesin harcı değil. o kadar anlamsız işler yapıyorlarki pes !! takımın anasını ağlattılar, beceriksiz herifler. bu kadar gereksiz, zamansız faul yapılmaz...

İlk periyot tarihi fark yiycez diyip yatan kafama edeyim. Şoklardayım şu an :) :) LA nasıl vermiş bu maçı ? Mutlaka tekrarını izlemem lazım. Bu saatten sonra artık LA'yi destekleyen arkadaşlara çok çok geçmiş olsun :)

Spalding_Kobe.jpg

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Berkay Bindal' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":rqk9xro8]evet bu konuyu fazla uzatmayalım ,cevabı için biraz daha zaman lazım sanırım. takımımızın büyük sorunları var :)27 sayıdan gelip maç aldı boston, tebrik etmek gerekli. lakers lı oyuncularda Peygamber sabrı var. cidden şu radmanovic ve Vujacic tahammül etmek herkesin harcı değil. o kadar anlamsız işler yapıyorlarki pes !! takımın anasını ağlattılar, beceriksiz herifler. bu kadar gereksiz, zamansız faul yapılmaz...

İlk periyot tarihi fark yiycez diyip yatan kafama edeyim. Şoklardayım şu an :) :) LA nasıl vermiş bu maçı ? Mutlaka tekrarını izlemem lazım. Bu saatten sonra artık LA'yi destekleyen arkadaşlara çok çok geçmiş olsun :)[/quote:rqk9xro8]

La nasılmı kaybetti? p.pirce kobeyi ikinci yarı fena kitledi aynı zamanda hücumdada takımını yönlendirdi yani tam bi liderdi,bu arada r.alleni unutmamak lazım olağan üstü bi maç çıkardı. phil jacksonu bulls'la yaşadığı şampiyonluklarından beri takip ederim asla maç içersinde ruh halini yüzüne yansıttığını şahit olmamışımdır ama dün gece bu dediğime şahit oldum resmen şoktaydı hatta periyot arasında spikerin kendisine sorduğu phil boston nasıl geri geldi sorusuna bilmiyorum cevabını verecek kadar abondene olduğunu gördüm... e kolaymı 24 sayı öndesin son periyoda 4 sayı önde giriyosun ama maçı kaybediyosun :)4-1 boston alır diyenlerdenim ama ben bile böyle olacağını aklımın ucundan geçirmemiştim şoktayım :)

Nerde şu takımını başarıdan başarıya koşturan efsanevi ve savunulamaz lider kobe yahuu???

ne oldu Lakers taraftarları demekki neymiş fazla büyük konuşmamak lazımmış
Boston bu saaten sonra bırakmaz şampiyonluğu
en azından ben öyle olmasını isitiyorum :) :) :) :)

bana bakın sapıtmayin..kızdırcaksanız adam gibi mesajlar atın adamın canını sıkmayın..tanımadğınız insanalr hakkında görmediğiniz insanlar için saçma sapan mesajlar atmayin..kendinize gelin..herşeyi tadında bırakın adam olun, efendi olun..

Levent ÖKTENER' Alıntı:
.gerçek bi yıldız 24 sayidan hele ki final serisinde bu geri dönüşe izin verdirmezdi..hiç birşey yapamadılar son period..Kobe veya Lebron kesinlikle o maçı oralara getirmezdi neyse..bu geri dönüş süper oldu bizim açımızdan...

hay Kobe hay.. :)

arkadaşlar çok erken konuşuyorsunuz sonra hüsran olmasın giremezsiniz bu topic e bakın benden demesi :) neden bu ilk i lakers yapmasın ? vujacic ve radmanovic e daha az süre verirse döner bu seri... adamların basketbolla alakaları yok ya nefret ettim acayip kin yaptım ikisinede. work and travel a gidecez kısmetse haftaya karşıma çıkmasınlar :)

Bu maç sonunda denilebilecek tek şey var;

I love this game.

barii turu bostonda atsalar da şöyle eğlenceli bişey olsa;emre sen bilirsin bu nba de şampiyonluk turu var mı ? büyük KG takımı buraya getir veya ray allen sahanın ortasında 3 lü çektiriri mi? ben bu tayfayı(kg,pierce ve ray) uğursuz sanırdım yüzük falan alamadan ölcekler diye düşünürdüm onlar bile alacaklar vay beee,seneye de t-mac 2. tur oynar where miracle happens

Boston Lakerslılara 24 sayıdan nasıl mac alınır dersi verdi artık susarsınız dimi!!! Sampi... Boston

dicek birşey yok lakers kendi verdi...

Ray Allen tek kelime ile müthişti. Maç boyunca kenara gelmedi ve 48 dakika oyundaydı. 2. maçta lakers bu tip sayı farkından geri dönüp maçı alamamıştı. Fakat bu maçta Boston çok erken kopabilecek bir maçı çevirdi. Gerçekten helal olsun. KG, PP ve allen hak ediyorlar. Ayrıca Posey'de benchten 18 sayı ile iyi katkı verdi. Celtics artık şampiyon diyebiliriz. geri kalan 3 maçtada Lakers'ın kazanması lazım. Bu çok ama çok zor olacak birşey. Bir ilki Lakers yapar mı sanmam! Bu kadar üst seviyelerde o kadar kolay değil. Sonuçta Boston ile oynuyorsunuz. Bir savunma takımı. İyi savunma yaptıklarını herkese kilit vurabiliyorlar...
allenpierce_490_20080612.jpg

battle_080612.jpg

hands_080612.jpg

Ararım sorarım ararım seni heryerde sorarım ıssız gecelerde mvp nerde :)

Garnett: Şampiyon Olacağız...
Boston Celtics'in dün gece müthiş bir geri dönüş yaparak LA Lakers'ı 97-91 yendiği maç sonrası Kevin Garnett açıklamalarda bulundu.
Kariyerinde en çok istediği şy olan şampiyonluğa çok yaklaşan Garnett yaptığı açıklamada;

''Evet. Artık şampiyonluğu tadabilirim.'' derken, en azından Boston'da bir maç alarak şampiyon olacaklarını söyledi.

kevingG_627_080612.jpg