Boston Celtics - Los Angeles Lakers

Kim Şampiyon olur ?

• A ) Boston

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
Re: Boston Celtics - Los Angeles Lakers - Rüya Final

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":1txkuinx]Ben herkesin görüşlerine saygı duymaya çalışıyorum ama bazıları Kobe sempatizanlığını abartıyor... Kobe'ye Jordan'dan iyi demenin başka bir mantığı varsa ben bu işten zerre kadar anlamıyorum. Kobe-LeBron karşılaştırmasında istediğinizi söylersiniz. Çünkü bu tartışmaya açıktır. Ancak MJ'i işin içine katmak... Neyse bu işlerle konuyu meşgul etmeyelim. Bu konuları zamana bırakalım. Bir 10-15 sene geçsin. tarih elbet gerçekleri ortaya çıkaracaktır. Fazla da uzatmaya gerek yok...

Kobe sempatizanlığı falan değil bu Uğur kardeşim.
Bende Kings'liyim ona bakarsan.Ama Kobe denildiğinde söyleyecek tek kelimem yoktur.
Sen sempatizanlıktan bahsetmişsin ancak bende sana şunu hatırlatayım.Unutma ki sende LeBron sempatizanlığı var ve Kobe, LeBron'dan iyi bir oyuncu diyemiyorsun.Ağzınızda düğümleniyor kelimeler.
Sizlerde çok iyi biliyorsunuz Kobe'nin nasıl bir oyuncu olduğunu.
Ben zaten Kobe-LeBron tartışması çıkmasına da anlam veremiyorum.
Bir tartışma nasıl çıkar biliyor musun?
Kobe kariyerini sonlandırır.Herşeye nokta koyar.Hakettiği yerlerde hakettiği kişilerle karşılaştırılır.
Sonra forumda konu açılır; M.Jordan mı? Kobe mi?
Bilmem anlatabildim mi?

Dipnot:Arkadaşlar LeBron'ın golf maçı hala bitmedi mi? Hangi kanal gösteriyor onu?[/quote:1txkuinx]
Ben sonuna kadar Lebron sempatizanıyım. Hatta ondan da öte birşey. Ben Kobe LeBron'dan daha iyi demem. Çünkü öyle olduğunu düşünmüyorum. Başarılarına, oyunlarına, tek başına yaptıklarına vs. göre bana LeBron daha iyi geliyor. Ben böyle düşünüyorum başkası böyle demez. Yıllar ilerledikçe de zaten gerçekler ortaya çıkacaktır. Bu ayrı konudur tartışılabilir. Ama MJ çok ama çok farklı bir olay ayrı bir şeydir. Ben MJ'i sevmem. Ama onun büyüklüğünü göremeyecek kadar kör değilim. MJ bence değil otoritelerce de değil, tarihe baktığımızda tartışmasız bir numaradır. LeBron MJ'in veliahtı deniyor. Olabilir olmayabilir. Ama onun gibi olması için daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. Kobe'de büyük oyuncu. NBA tarihinin en önemli isimlerinden biridir. Onun bu başarısını inkar eden yok. Kobe'yi de sevmem. Ama onun gibiside az bulunur. LeBron ile Kobe'nin artılarını eksilerini tartışabiliriz. Ama MJ'i bu işlerin içine sokmak tartışmaya açmak bile bence yanlıştır. Bitirelim dedim ama konu dallanıp budaklanıyor...
NOT: Abicim hala LeBron'ın golf maçlarına takmışsın. Ne var bunda anlamadım. O zaman bende sana soruyorum geçen sene bu sıralarda Kobe ne yapıyormuş???

Allen: Kötü oynadık ama kazanbilirdik...
Boston Celtics'in yıldız oyuncusu Ray Allen, Lakers mağlubiyeti sonrası yaptığı açıklamada kötü oynadıklarını ancak sonuca baktığında umutlu olduklarını söyledi.
Ray Allen takım halinde kötü olduklarını kabul ederken ancak yinede ellerine kazanma fırsatı geçtiğini ve bunun kendilerine umut verdiğini söyledi.

Allen açıklamasında ''Gerek hücumda gerek savunmada kötü oynadık. İstediklerimizi yapamadık. Ancak buna rağmen maçtan kopmadık ve kazanabilirdikte. Bu bizim için olumlu nokta.'' dedi.

Deniz Baskın' Alıntı:
eğer jordan chicago'yu tek başına şampyon yaptı diyorsanız ve pippen ile havlucu oyuncular arasında fark yok diyorsan bence tenisle ilgilenin...çünkü sadece orda tek kişi oynuyor...yok tek kişi şampiyon yaptı diğerleri zaten tukaka ben çıksam bile olur türünden cümleler ile burayı kirletmenin milleti gülme krizine sokmanın anlamı yok o dedikleriniz doğru olsa chicago gm'i rodman 'ı veya pippen'ı almak için niye bi tarafını yırtsın ya da tek işi şut atmak olan bir adamı neden inatla takımda tutsunlar bu adamlar olmasa jordan tek başına mı çıkacaktı sahaya...eğer öyle olsaydı detroit tarihinde hiç şampiyon olamazdı ya da 4 yıldızlı 2004 lal kadrosu 82 maçı birden alırdı...
jordan'a bile şampiyonlukları tek başına kazandın deseniz size yüzü dışında bir yeriyle gülerdi
o top çalmaları pippen'a jordan mı yaptırdı ya da pippen değilmiydi pg ynayarak stockton'ın paslarını bitiren veya phil jackson'ın yerine jordan mı taktik veriyordu takıma....jordan kobe kıyaslanır ama pippen'ı hiçe saymak basketbolun göz dışında başka hiçbir organ ile izlenmemesi gerektiğinin kanıtıdır...
(ceza almamak için ince cümleler seçtim,,,anlayana...)
deniz ciğim bende biliyorum tek kişiyle jordanın şampiyon yapmadığını o sadece bi abartıydı ;pippen ın ne kadar değerli olduğunu biliyorum en az 10 defa maçını izledim canlı....ama bu jordan ın demigod bi şahsiyet olduğunu ve şu anda Türkçe min yetmediği kadar büyük bi sporcu olduğunu anlatmak için kullandığım bi sözdü sadece...yeni nesil (Türkiye de ) blu çağında tv den canlı jordanı izlememiş sadece tekrarlarla veya sağdan soldan 2 hareketiyle tanıyan gençler majesterelerine hakeret etmesinler çarpar valla .yaşı yetenler jordanı anlatsınlar ufaklıklara, bazıları forumda yaş gereği bilmediklerini sandıklarım şeyleride hatırlıyor maşallah 1-2 yaşında bilinçli basketbol izleyicisi olunabiliyormuş..

Jordan, yanındakileri yüceltirdi, Kobe'i ise yanındakiler yüceltiyor...

He bu Kobe'nin gelmiş geçmiş en büyük oyuncular arasında olmadığını göstermez ama Jordan başka birşeydi.

kardeşim Jordan tanrı falan değil, bu kadar da abartmayın.. ben Kobe'yi kimseyle kıyaslamam kaldı ki.. Magic Magic'tir, Jordan Jordan'dır, Kobe de Kobe'dir.. bırakın artık insanları bu isimleri kıyaslamayı..
Jordan döneminde bir tane bu tip zıpır eleman yoktu başka takımlarda..onları en zorlayan takım Utah'tı.. Chicago'nun son şampiyonluğundan sonraki sene(ki batının anormal güçlendiği senedir bu, Jordan'ın talihi) Utah play off'un 1. turunda elenmiştir.. yani MJ'in ikinci threepeat dönemi gayet balık bir 3 sene.. ilk 3 'ü helaldir birşey demem..daha öncede bi arkadaşım bu tarz yazı yazmıştı..

neyse konuya dönelim lakin artık..veya açın Jordan Vs Kobe orda tartışın onada gerek yok ya neyse..zira final havasından uzaklaşmayalım..4. maç bugün, çok ama çok önemli bi maç..Boston alıp bitirmek ister tahminen de Kobe'nin kolay pes etceğini düşünmüyorum..2-2 olur gibi durmakta şu anda..

Jordan Basketbol Tanrısıdır ! Eğer hakemler adam gibi adam gibi yönetirlerse bu akşam 3-1 olur bizde huzura ereriz ;)

Rondo: 4. Maça hazır olacağım...
Dün gece oynanan Los Angeles Lakers maçında sakatlanan ve ayak bileğini burkan Boston Celtics'in point guard Rajon Rondo açıklamalarda bulundu.
Ayağında ağrıların devam ettiğini söyleyen Rajon Rondo, dinleneceğini ve 4. maça yetişeceğini söyledi.

Rondo açıklamasında, ''Bizim sağlık ekibimiz gayet iyi ve ekibimize güveniyorum. Ben 4. maça haızr olacağım.'' dedi.

rondo_thumb400600.jpg

Lakers bugün farka gider!! Farmar,Vujacic oyuna biraz katıldı Lakers maç kazandı.Bynum,Radmanovic,Gasol o maçta sahadaydı diyemeyiz bile...Odom o bizim bildiğim Odom değildi! Hiç korkmadan söylerim Lakers seriyi 2-2'ye getirecek!! Tek istediğim Farmar,Vujacic aynı performansı yine sergilesin Gasol'da Gasol gibi oynasın yeter.Kobe zaten başlı başına bir taşıyıcı zaten ;)

Burak Ceyhan' Alıntı:
Lakers bugün farka gider!! Farmar,Vujacic oyuna biraz katıldı Lakers maç kazandı.Bynum,Radmanovic,Gasol o maçta sahadaydı diyemeyiz bile...Odom o bizim bildiğim Odom değildi! Hiç korkmadan söylerim Lakers seriyi 2-2'ye getirecek!! Tek istediğim Farmar,Vujacic aynı performansı yine sergilesin Gasol'da Gasol gibi oynasın yeter.Kobe zaten başlı başına bir taşıyıcı zaten ;)

Bynum derken Ariza demek istedin heralde.. :)

Ariza bence Pierce'ı durdurmak için denenmeli tekrar. Bir ara maçta kısa dönemde olsa denemeişti Phil Jackson. Her ne kadar uzun süreden beri sakat olsa da atletikliği Pierce'ı durdurma konusunda işe yarayabilir. Çünkü Radmanovic'in işine kalırsa herşey olabilir. bazen iyi savunur bazen Pierce'ın oyunlarına gelir.(Burada oyun derken fake atması faul yaptırması vs. anlamında kullandım)
Son maçta belki Gasol-Odom oynamadı ama Boston'da da KG ve PP ikilisinin de çok etkili olduğu söylenemez. Ayrıca Boston pota altında Perkins'den bir avantaj yakalayabilir. Çünkü oldukça fizikli ve Gasol'ü aldığı zaman potaya kadar götürüyor. Ama onunda sorunu fauller. Kendini kontrol edemiyor. Ayrıca Rondo'nun da 4. maçta oynaması Boston için iyi olacak. O sakatlandıktan sonra House takımı adeta batırdı... cassel'in de ufak bir sakatlığı varmış o yüzden o maçta az oynadı. Bu maçta nasıl olur bu da etkiler. House yerine Cassel koyduğunuzda baya fark eder... :)

Levent ÖKTENER' Alıntı:
[quote="Burak Ceyhan":19eliseu]Lakers bugün farka gider!! Farmar,Vujacic oyuna biraz katıldı Lakers maç kazandı.Bynum,Radmanovic,Gasol o maçta sahadaydı diyemeyiz bile...Odom o bizim bildiğim Odom değildi! Hiç korkmadan söylerim Lakers seriyi 2-2'ye getirecek!! Tek istediğim Farmar,Vujacic aynı performansı yine sergilesin Gasol'da Gasol gibi oynasın yeter.Kobe zaten başlı başına bir taşıyıcı zaten ;)

Bynum derken Ariza demek istedin heralde.. :)[/quote:19eliseu]
Evet Arıza olacaktı o Levent abi... :) Arıza eğer bir arızalık çıkartmassa tam süper olur! :) :)

bu gece kobe show kaldığı yerden devam edecek kaçırmamak gerek... nasa mühendisleri bir araya gelip, sırf kobe yi savunması için robot yapsınlar, en fazla bir çeyrek dayanır, arızalanır. bu adamı tutmanın imkanı, mümkünatı yok...

Geçen yıldan bahsedip duruyorsunuz..
Clevland 4-0 ile süpürülürken LeBron neredeydi..
Kobe'nin Lakers'ı 2-1 geride olabilir ama seri bitmedi.
Bir gerçek daha var ki final serisinde maç kazanmayı biliyorlar.
Serinin 4. maçında 2-2 olduktan sonra LeBron gidip Boston'da oynasın özel bir izinle..
Forever Kobe 8)

Eser Atalay' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":2j5erpfr]eğer jordan chicago'yu tek başına şampyon yaptı diyorsanız ve pippen ile havlucu oyuncular arasında fark yok diyorsan bence tenisle ilgilenin...çünkü sadece orda tek kişi oynuyor...yok tek kişi şampiyon yaptı diğerleri zaten tukaka ben çıksam bile olur türünden cümleler ile burayı kirletmenin milleti gülme krizine sokmanın anlamı yok o dedikleriniz doğru olsa chicago gm'i rodman 'ı veya pippen'ı almak için niye bi tarafını yırtsın ya da tek işi şut atmak olan bir adamı neden inatla takımda tutsunlar bu adamlar olmasa jordan tek başına mı çıkacaktı sahaya...eğer öyle olsaydı detroit tarihinde hiç şampiyon olamazdı ya da 4 yıldızlı 2004 lal kadrosu 82 maçı birden alırdı...
jordan'a bile şampiyonlukları tek başına kazandın deseniz size yüzü dışında bir yeriyle gülerdi
o top çalmaları pippen'a jordan mı yaptırdı ya da pippen değilmiydi pg ynayarak stockton'ın paslarını bitiren veya phil jackson'ın yerine jordan mı taktik veriyordu takıma....jordan kobe kıyaslanır ama pippen'ı hiçe saymak basketbolun göz dışında başka hiçbir organ ile izlenmemesi gerektiğinin kanıtıdır...
deniz ciğim bende biliyorum tek kişiyle jordanın şampiyon yapmadığını o sadece bi abartıydı ;pippen ın ne kadar değerli olduğunu biliyorum en az 10 defa maçını izledim canlı....ama bu jordan ın demigod bi şahsiyet olduğunu ve şu anda Türkçe min yetmediği kadar büyük bi sporcu olduğunu anlatmak için kullandığım bi sözdü sadece...yeni nesil (Türkiye de ) blu çağında tv den canlı jordanı izlememiş sadece tekrarlarla veya sağdan soldan 2 hareketiyle tanıyan gençler majesterelerine hakeret etmesinler çarpar valla .yaşı yetenler jordanı anlatsınlar ufaklıklara, bazıları forumda yaş gereği bilmediklerini sandıklarım şeyleride hatırlıyor maşallah 1-2 yaşında bilinçli basketbol izleyicisi olunabiliyormuş..[/quote:2j5erpfr]
abi ben senin iletinde okuduğumu söylüyorum tamam jordan efsane ilah oraya lafım yok ama diğerlerini hiçe saymak olmaz...neyse uatmanın alemi yok

Odom ve Gasol bu gece de iyi bir performans gösteremezse Boston çok rahat kazanır. Yani Boston'dan iki maç üstüste bu kadar kötü olmalarını beklemiyorum. Hayırlısı bakalım bu gece değişik bir maç bekliyor bizi.

Berkay Bindal' Alıntı:
Odom ve Gasol bu gece de iyi bir performans gösteremezse Boston çok rahat kazanır. Yani Boston'dan iki maç üstüste bu kadar kötü olmalarını beklemiyorum. Hayırlısı bakalım bu gece değişik bir maç bekliyor bizi.
inanmak başarmanın yarısıdır derler ama rakip los angeles olmadıgı zaman. bu gece madara eder los angeles...

Eser Atalay' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":3k0p5430]eğer jordan chicago'yu tek başına şampyon yaptı diyorsanız ve pippen ile havlucu oyuncular arasında fark yok diyorsan bence tenisle ilgilenin...çünkü sadece orda tek kişi oynuyor...yok tek kişi şampiyon yaptı diğerleri zaten tukaka ben çıksam bile olur türünden cümleler ile burayı kirletmenin milleti gülme krizine sokmanın anlamı yok o dedikleriniz doğru olsa chicago gm'i rodman 'ı veya pippen'ı almak için niye bi tarafını yırtsın ya da tek işi şut atmak olan bir adamı neden inatla takımda tutsunlar bu adamlar olmasa jordan tek başına mı çıkacaktı sahaya...eğer öyle olsaydı detroit tarihinde hiç şampiyon olamazdı ya da 4 yıldızlı 2004 lal kadrosu 82 maçı birden alırdı...
deniz ciğim bende biliyorum tek kişiyle jordanın şampiyon yapmadığını o sadece bi abartıydı ;pippen ın ne kadar değerli olduğunu biliyorum en az 10 defa maçını izledim canlı....ama bu jordan ın demigod bi şahsiyet olduğunu ve şu anda Türkçe min yetmediği kadar büyük bi sporcu olduğunu anlatmak için kullandığım bi sözdü sadece...yeni nesil (Türkiye de ) blu çağında tv den canlı jordanı izlememiş sadece tekrarlarla veya sağdan soldan 2 hareketiyle tanıyan gençler majesterelerine hakeret etmesinler çarpar valla .yaşı yetenler jordanı anlatsınlar ufaklıklara, bazıları forumda yaş gereği bilmediklerini sandıklarım şeyleride hatırlıyor maşallah 1-2 yaşında bilinçli basketbol izleyicisi olunabiliyormuş..[/quote:3k0p5430]
mj yi chicago ve washington da izledim. hemen hemen tv nin verdiği her maçı izledim. ama bugünki kobe den herhangi bir fazlalığını inan göremedim. ayrıca istatislik olarakta aşağıda kaldığını zannetmiyorum kobenin.. her zaman, bir devir kapanır, yenisi başlar. böyle olmak zorunda. larry bird den iyisi cıkmnaz deniyordu mj geldi. sonra mj den iyisi gelmez dendi kobe geldi .kabul etmek gerekli bence. neyse bu gece ki maçta demek istediklerimi özetliyecektir kobe.

kaan lafı uzatmayacağım herkesin görüşü kendisini bağlar jordan basketçi bile değil diyebilirsin bu senin görüşün saygı duyarım ama bana göre sen dünya düz diyorsun yani hakikaten benim mantığımda senin dediklerin le dünya düzdür demen aynı nerdeyse; neyse bakalım 2 saat kaldı umarım 2-2 olur da snop boston lular biraz tutuşurlar :)

Kaan görüşüne saygılıyım ama şu dünya da kime sorsan mj der o insan dışı bi varlıktı bidaha da gelmez zaten kobe ye saygım sonusz hakikaten şuan nba in bir numaralı oyuncusu ama mj yanına bile yaklaşamaz....MJ gibi birisi daha gelmedi bidaha da gelmez...