Boston Celtics - Los Angeles Lakers

Kim Şampiyon olur ?

• A ) Boston

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
Re: Boston Celtics - Los Angeles Lakers - Rüya Final

gasol efendi, garnett a savunma yapmayı düşünürse, odom boşa çıkacak ve lakers seriyi alıp götürecek. adam ın gasol a yardıma gelmekten anası ağladı, verim alamadık..

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Böyle alaycı konuşmalar hiç hoş olmuyor. Birini eleştirmek ile alaya almak, aşağılamak aynı şey değildir...

Kobe > Lebron

Oldu mu Uğur? Ne eleştiri ne de alaycı bir konuşma var..

Sadece gerçekler var o satırda.

Kobe sana göre LeBron'dan iyidir hatta tartışmaya gelmez. Bu sana göre doğrudur. Bir yazı önceki sözlerden iyidir...
Bana göre de LeBron, Kobe'den iyidir... Neyse konuya uygun bir haber vereyim...
Nba Finallerinin ilk maçında Td Banknorth Garden'da Los Angeles Lakers'ı ağırlayan Boston Celtics'de maç içerisinde sakatlık geçiren Paul Pierce'ın ikinci maçta oynayacağı söylendi.
Maç içinde sakatlık geçirdikten sonra,üçüncü periyotta yüzünde acılı bir ifadeyle soyunma odasına giden ve sonra geri dönen Pierce takımına galibiyeti getiren isimlerin başında gelmişti.

Pierce oynayacak olması ile ilgili,güzel şans derken Boston Celtics taraftarı da bu gelişmelerden sonra rahat bir nefes almış oldu. Paul Pierce final mücadelesinin ilk maçında 22 sayı 4 ribaunt istatislikleri ile oynamıştı.

pierce.jpg

Kaan Can Garip' Alıntı:
gasol efendi, garnett a savunma yapmayı düşünürse, odom boşa çıkacak ve lakers seriyi alıp götürecek. adam ın gasol a yardıma gelmekten anası ağladı, verim alamadık..
Gasol zaten ne zaman savunma yaptı ki şimdi yapacak Phill Jackson KG'e önlem alacaktır.Kobe de kendi standartlarında oynarsa seriyi alıp götürecek inş.

Sercan Özbek' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":3fdzb79k]gasol efendi, garnett a savunma yapmayı düşünürse, odom boşa çıkacak ve lakers seriyi alıp götürecek. adam ın gasol a yardıma gelmekten anası ağladı, verim alamadık..
Gasol zaten ne zaman savunma yaptı ki şimdi yapacak Phill Jackson KG'e önlem alacaktır.Kobe de kendi standartlarında oynarsa seriyi alıp götürecek inş.[/quote:3fdzb79k]
yapıversin bi zahmet, öyle kontrat a ben imza atıyım, bak gör sen garnett ı sahadan nasıl siliyorum. gasol bıraksın skor yapma hevesin,i dünya nın en skorer adamı zaten senin takımında, sen garnett ı durdur, gerisine karışma. kobe ve odom çevirecek bu seriyi...

ya kusura bakmasın gasol efendi ama ilk maçta kendisini milli forma altındaki mehmet okur'a benzettim...paşa gibi oynadı yani o takımda olsam tekme tokat dalardım hani hıncal uluç maçı izlese yerden yere vururdu gasol'ü
şimdiiii arkadaş gasöl denilen bu uzun boylu narin pivot los encılıs gibi büyük bir şehrin en büyük takımı olan leykırsınnnn potaaltındaki en iyi savunmacısı ise ben bu takımın koçunu sorgularım...yaaaahu adam elini sokmuyor topa elle oynanan bir siporda topa elini sokamıyor bu beyaz pivot,şimdiii beyaz gölgede bile bu oyuncu kenara alınırdı ama yook oynuyor neden hücumda birşeylerrr yapacak diye ama şimdi karşısında garnet gibi böyle resmen zebani bir adam sana attırır mı?attırmaaaz...karşısında ben yokum garnet var rahmetli kenanla onu sidney olimpiyatlarında izledik bu garnet denen adamın üstünden ben oynasam korkumdan topu yere bırakırım...sonuç olarak bu leykırs bu beyaz uzun pivotun savunmasıyla değil kupayı maç bile ka-za-na-maz...
made in uluç(tahmini)

haydi artık odom senin için arkadaşlarımla iddia ya girdim. göster artık şu star performansını, yanıltma beni. 25 sayı barajını aşman lazım bugün. haydi koçum sen çok büyük oyuncusun!!! hem bana hem takımına kazandır göriyim seni..

Boston 4-2 alır. Ben burdayım söylemedi demeyin. Paul'un sakatlanması biraz kötü oldu...

Jackson: Pierce ''Reed'' olamaz...
Final serisinin ilk maçında Paul Pierce'ın maç esnasında sakatlanıp-geri dönmesi ile ilgili Lakers koçu Phill Jackson açıklamalar yaptı.
Finallerin ilk maçında sakatlanan ve sonra oyuna geri dönerek kritik şutlar atam Paul Pierce hakında Jackson acımasız açıklamalar yaptı.

Jackson Paul Pierce'nin sakatlığı sırasında alıp hemen soyunma odasına götürüldüğünü söylerken alaycı bir şekilde konuştu.Mola sırasında meleklerinin ziyaret 'edip-etmediğini' bilmediğini ve bir dakika sonra aksamadan sahaya döndüğünü söyledi.

Ayrıca Jackson bu konunun bazıları tarafından Willis Reed'in geri dönüşüne benzetilmesinden rahatsız olduğunu belirtti.Jackson "Bazıları Pierce'nin dönüşünü 38 sene önceki Reed'in dönüşüyle kıyaslıyor.Çok ayrı şeyler" dedi.

phil_jackson.jpg

Celtics bence de 4-2 alır,lakers ın şansının olmadığını düşünüyorum,Garnet çok iyi başladı seriye zaten o böyle oynarsa Gasolun hiç şansı olmaz ozmanda laker kaybeder sadece Kobe yle götürülcek gibi değil, beklenen final herkese hayırlı olsun... :p

Bugünkü maç LA için kırılma maçı olucak. Gasol-Kobe-Odom üçlüsünün Big 3'e göstereceği performans belirleyici olacak. Eğer seri bugün 2-0 olursa 4-1 Celtics şampiyon olur.

Beat L.A.
Let's Go Paul !!!

Şu ikinci maçı kazanıp avantaj sağlamalıyız.En büyük güvencem Kobe'nin play-offlarda 2 maç üst üste kötü oynamayacağı gerçeğidir.6 saat kaldı beklemek zor olacak...

faul problemi yaşamazsa, odom un gecesi olacak ihissediyorum, biliyorum hadi koçum göreyim seni be...

ayıptır ya nasıl maç yönetmek bu? lakers ın anasını ağlattı hakemler 3. periyot un başı henüz kobe 4 ,odom 4 faulle oynuyor. boş beleş çalınan fauller hepsi...

fark bir anda 17 den 9 a indi kobe atmaya başladı. hadi bakalım, çevireceksiniz bu maçı...

radmanoviç aferin sana. takımın hızını kestin. öyle bir vasıfsız adam ki ,son sürat giden uçağı bile durdurur, hızını keser.