Boston Celtics - Los Angeles Lakers

Kim Şampiyon olur ?

• A ) Boston

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
Re: Boston Celtics - Los Angeles Lakers - Rüya Final

bu 31-9'luk geri dönüş serinin özellikle 3. ve 4. maçlarına Lakers açısından çok olumlu yansıyacak..son period 24 sayıdan gelirken 3 yıldızın da birer birer susması görülmeye değerdi tabi..gerçek bi yıldız 24 sayidan hele ki final serisinde bu geri dönüşe izin verdirmezdi..hiç birşey yapamadılar son period..Kobe veya Lebron kesinlikle o maçı oralara getirmezdi neyse..bu geri dönüş süper oldu bizim açımızdan..2-2 olur seri çok kesin ve net..5. maçı alan yüzüğü takar..final maçı olur tahminen , en azından benim görüşüm böyle..

Kaan Can Garip' Alıntı:
ayıptır ya nasıl maç yönetmek bu? lakers ın anasını ağlattı hakemler 3. periyot un başı henüz kobe 4 ,odom 4 faulle oynuyor. boş beleş çalınan fauller hepsi...

Valla macı bu aksam tekrarını izledim amerikan futbolu oynamıyoruz gayet normal düdükler bence abartma bahane üretme

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Murat İnal":2i0ry9ab]Lakers lılar susmayı tercih ediyor galiba..

Yalnız bütün Lakerslı oyuncularda farketmiş Kobe gerçeğini efsanesini kestanesini..Top bile vermediler yazık ya..
Forum olarak para toplayıp bir top mu alsak ..arka garajda filan top atsın eğlensin haha.

Ne kadar Kings'li olsamda Kobe ağır bastığı için son gülen iyi güler diyorum.. ;)[/quote:2i0ry9ab]
tugay ben de kings'liyim ama ben de şu an lakers'ı tutyorum seride...bükemediğin eli öpeceksin :oops:
''horry is three.... ve o anda bütün sinirimle gecenin bi vakti mahalleyi inletircesine ettiğim küfür :p
şerefsiz amma atmıştı harbi ne güzel cacık new jersey'i yencektik ,şimdi yakışmazmıydı bi yüzük c-webb ve divac abimize

4. Periyotta Boston'ın biraz gevşemesi ve Lakers'ta Radmanovic, Vujacic ve Farmar'ın ekstara üçlükleri bir anda farkı kapattı. Bana da ilginç gelen fark o kadar azalmışken moladan sonra Jackson'ın çizdiği hücumda Vujacic'i topla buluşturması Kobe'nin yerine. Kobe NBA'de son saniyelere topu eline gözü kapalı verebileceğin birkaç adamdan biridir. Ama P. Jackson böyle yapmadı. Ayrıca Murat Abi'nin dediği gibi Lakers'lı oyuncular Kobe'ye top vermemeyi tercih etti. Bu bana oldukça ilginç geldi. Farkın kapanırken kenarda Rivers'ın uyuması ayrı bir olay. İnsan oyuna müdahale eder. Şunu da gördük ki eller titrerken Boston'da ayakta kalan adam hep Pierce oluyor. Sıkıştıklarında hep ona veriyorlar. O da hep doğru tercihleri yapıyor.Ben Boston'ın Los Angeles'daki iki maçtan birini alıp bu seriyi bitirebileceğini düşünüyorum...

Murat İnal' Alıntı:
Lakers lılar susmayı tercih ediyor galiba..

Yalnız bütün Lakerslı oyuncularda farketmiş Kobe gerçeğini efsanesini kestanesini..Top bile vermediler yazık ya..
Forum olarak para toplayıp bir top mu alsak ..arka garajda filan top atsın eğlensin haha.

Şimdi abi senin bu sataşır ve fazlaca anlamsız mesajının üzerine ne yazalım. Kobe kestane diyen bir insana ben bi Lakers'lı ve Kobe hayranı olarak ne diyebilirim ki... :)

bu arada dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama eğer son maça kalırsa, salonu 2 ye bölsünler bence, vallahi lakerslılar acayip deplasman yapıyor. bir sürü lakers lı kardeşimiz vardı :):)

Takımının mağlubiyetlerini ne kadar Lakerslı seyrederse o kadar iyidir.

Lakers hakemlere tepkili...
Los Angeles Lakers ve Boston Celtics arasında oynanan serinin 2. maçı sonrası Lakers cephesinden hakemlere tepki geldi. 3. maçın Los Angeles'ta oynanacak olmasıda hakemlerin bu tepki karşısında baskı altında;
Kalıp kalmayacağı konusundada merak uynadırmaya başladı. Lakers cephesi özellikle 2. maçta Celtics'in 38, kendilerinin ise 10 kez serbest atış çizgisine gitmeleri nedeniyle tepki koydu.

Coach Phil Jackson konu ile ilgili soruya karşılık olarak ''Komik.'' yorumunu yaparken, Sasha Vujacic ise ''İnanılmaz.'' dedi.

Vladimir Radmanovic ise ''Ben şikayet etmek istemiyorum ama bizim 38-10'luk farkı kapatmamız için bir çok extra atış yapmamız gerekiyordu.'' dedi.

lakers_300_20080608.jpg

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Lakers hakemlere tepkili...
Los Angeles Lakers ve Boston Celtics arasında oynanan serinin 2. maçı sonrası Lakers cephesinden hakemlere tepki geldi. 3. maçın Los Angeles'ta oynanacak olmasıda hakemlerin bu tepki karşısında baskı altında;
Kalıp kalmayacağı konusundada merak uynadırmaya başladı. Lakers cephesi özellikle 2. maçta Celtics'in 38, kendilerinin ise 10 kez serbest atış çizgisine gitmeleri nedeniyle tepki koydu.

Coach Phil Jackson konu ile ilgili soruya karşılık olarak ''Komik.'' yorumunu yaparken, Sasha Vujacic ise ''İnanılmaz.'' dedi.

Vladimir Radmanovic ise ''Ben şikayet etmek istemiyorum ama bizim 38-10'luk farkı kapatmamız için bir çok extra atış yapmamız gerekiyordu.'' dedi.

lakers_300_20080608.jpg
hadi ben bahane üretiyorum koskova phil jackson da mı bahane üretiyor ?

gelin bakalım snop boston lular cali ye 3-2 döneceğinizi bile bile..
california ada mı yoksa yarım adamı bu hafta anlayacağız bence ada hemde ıssız bi ada olacak boston için :)

Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Volkan Kiziltas":1qo4f9k8]Takımının mağlubiyetlerini ne kadar Lakerslı seyrederse o kadar iyidir.
herkesle her türlü iddia ya girerim. kupa yı lakers alacak !!![/quote:1qo4f9k8]
Nesine?

Volkan Kiziltas' Alıntı:
[quote="Kaan Can Garip":2v0rwwe0][quote="Volkan Kiziltas":2v0rwwe0]Takımının mağlubiyetlerini ne kadar Lakerslı seyrederse o kadar iyidir.
herkesle her türlü iddia ya girerim. kupa yı lakers alacak !!![/quote:2v0rwwe0]
Nesine?[/quote:2v0rwwe0]
sen söyle !

Valla abi aklıma birşey gelmiyor sen büyüğümsün sen söyle

Volkan Kiziltas' Alıntı:
Valla abi aklıma birşey gelmiyor sen büyüğümsün sen söyle
valla bende öğrenciyim ama sen daha bir öğrencisin abicim :) nasıl yapsak yakışmaz şimdi senden bir şey almak bana :) kulağına küpe olacak bir şey olsun isterim maddi anlamda ufacık olsun ki bir daha lakers aleyhine bahse girme :)

Kaan Can Garip' Alıntı:
[quote="Volkan Kiziltas":2rsnqlo8]Valla abi aklıma birşey gelmiyor sen büyüğümsün sen söyle
valla bende öğrenciyim ama sen daha bir öğrencisin abicim :) nasıl yapsak yakışmaz şimdi senden bir şey almaz bana :) kulağına küpe olacak bir şey olsun isterim maddi anlamda ufacık olsun ki bir daha lakers üzerine bahse girme :)[/quote:2rsnqlo8]
Kaybeden bir hafta foruma hiç birşey yazmayacak tamam mı abi :)

vaaaay muhalefet istenmiyor ha :) tamam madem anlaştık iddia ya girmiş bulunuyoruz ama kaybettin söyliyim başka bir uğraş aramaya başla şimdiden :)