Boston Celtics

Kevin Garnett Portland maçıyla beraber geri döndü.13 sayı 4 ribaundla oynadı.Pierce 24 sayı attı.

Sırada Clippers maçı var.2 günlük dinlenmeyle bu maça çıkacağız.

Clippers karşısında 95-89 galip geldik.

Pierce 22 sayı, Garnett 17 sayı, Ray Allen 15 sayı, Perkins de 9 sayı,15 ribaundla oynamış.
Bunun dışında Rajon Rondo'nun 16 sayı,12 asist,7 ribaundluk performansı var.

Güzel bir sonuç oldu.Ama asıl maçlar şimdi başlıyor.Önümüzde Magic,Hawks ve Lakers maçları var.Bu maçlar bizim için çok önemli.Asıl bu maçlarda nasıl performans göstereceğiz merak ediyorum.Umarım 3de 3 yaparız.

rajon rondo'nun böyle bir oyuncu haline gelmesine ve bu şutuyla bu kadar oyuncu olmasına ne kadar şaşırsam azdır.. 4-5 sene önce delonte west'in ondan 3 kat daha iyi bir guard olacağına yemin edebilirdim.. ama köprünün altından çok sular aktı ve işler değişti.. tabii bunda rondo'nun gelişimi kadar delonte'nin ruhsal sorunlarının da etkisi var..

Rondo'nun bu gelişimi söz konusu olunca aklıma hep Lakers-Celtcis Nba Finali gelir.O seride Rondo'yu resmen savunmuyorlardı Lakerslı oyuncular.Özellikle Rondo şuta kaldığında yanına giden yoktu.Şu anda şut konusunda da çok yüzdeli oynuyor.Kendini bir hayli geliştirdi.

boston celtics şu anda yavaş oynuyor.la clippers maçında düşük tempoyla oynadılar.çünkü zor maçlar var.perşembe sabahı orlandoyla başlıyor zor maçlar serisi.daha sonra lakers atlanta washinghton diye gidiyor.boston bence bu 4 maçıda tecrübesiyle gücüyle kazanacak buna inanıyorum.benim beklediğim iki maç var.biri lakers diğeride atlanta.

Son 40 saniyeye 94-91 önde girdik.Ardından Redick'in üçlüğü ve 1.3 saniye kala Lewis'in turnikesiyle 96-94 kaybettik.Çok önemli maçtı doğudaki sıralama adına.Orlando 16 sayı geriden gelip aldı.Kazansak iyi olucaktı.

Bu gece Atlantayla oynuyoruz.NBA TV maçı veriyor.Pazar sabahı Lakers-Celtics derbisi var.Bakalım bu iki maç nasıl geçicek.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Atlanta Hawks 100 - 91 Boston Celtics

Sezon içersinde 4 maç oynadılar ve 4 maçı da Atlanta kazandı...
Bunu söyleyecektim bende.

Maçı izledim gerçektende takım sakatlıklardan sonra çok bozulmuş. Eski yırtıcı Boston'dan eser yok(gerek bu maçta gerekse son 5 maçta). Kazandığımız maçlarda bile rahat kazanamıyoruz. Sürekli başa baş gidiyor maçlar.

Kötü gidiyoruz.

Son çeyrekte tam Atlantayı yakaladık öne geçicez derken Joe Johnson çıktı ortaya.Kusursuz oynadı.Takımda hırslı ve istekli oynayan bir tek Pierce vardı.Oda zaten 35 sayı attı.

Ard arda iki rakibimize kaybetmek kötü oldu.

Lakers maça inanılmaz başlamıştı.Bynum ve Gasol inanılmazdı.
Daha sonra en beklenmedik kişi takımı ayağa kaldırdı.Allen di bu adamın ismi ama Ray değil TONY ALLEN.
İlk yarının kesinlikle kahramanıydı.

Ayrıca Rondo'da kremasını iyi yaptı ve ilk yarı 19 sayı atıp 30 sayı yiyen Boston.İlk yarıyı önde kapadı.

Bahçelerde börülce, bahçelerde börülce.. :)

Tüm Boston taraftarı ve gönlü Celtics'ten yana olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum bir kardeşleri olarak. Ne yapalım gönül ferman dinlemiyor, Kobe hiç dinlemiyor. :)

Dipnot : Emin kardeşim doğum günü hediyeni Kobe ile ortak aldık, umarım beğenirsin. =)