Boston Celtics

Pierce sezonu kapatabilir

Sol ayağında kırık olduğu düşünülen Boston Celtics?in yıldız oyuncusu Paul Pierce?ın uzun bir süre sahalardan uzak kalabileceği açıklandı.

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan şampiyonluk adaylarından Boston Celtics, yıldız oyuncusu Paul Pierce?tan uzun bir süre faydalanamayabilir.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Boston Celtics?in Washinghton Wizards?ı 99-88 yendiği maçta Caron Butler?la girdiği mücadele sonucunda sol ayağından sakatlanan yıldız oyuncu Paul Pierce?ın ayağında kırık olduğundan şüphe ediliyor.

Takım tarafından yapılan açıklamada salı günü çekilen filmlerde tecrübeli oyuncunun sol ayağında kırık olup olmadığının netlik kazanmadığı belirtilirken, kontrollerin devam edeceği ifade edildi.

Celtics, All-Star oyuncunun ayağında kırık olsa dahi Pierce?ın uzun süre sahalardan uzak kalmamasını umut ediyor.

32 yaşındaki oyuncu bu sezon 18.9 sayı ortalaması yakalarken, 8. kez All-Star takımına seçildi.

NTVSpor

76845celticswizardsbasketball_feature.jpg

İşte Pierce'ın sakatlandığı pozisyon.Bizim için kötü haber.

bu sakatlıkla nasıl ilişkilendirilebilir bilmiyorum ama ray allen'ın bulls a trade edileceği konusunda ciddi dedikodular car.. hinrich gelecekmiş.. tabii dedikodu şimdilik ama all-star arasına girmeden birşeyler olacağı belli..

bu takas olmamalı.hinrich eskisi kadar iyi değil
Boston Celtics:107-102:Miami
aslında ray allen ve dwyane wade takas edilse süper olur. :p

Tugay EREN' Alıntı:
bu takas olmamalı.hinrich eskisi kadar iyi değil
Boston Celtics:107-102:Miami
aslında ray allen ve dwyane wade takas edilse süper olur. :p

Bu Memphis'in Gasol takasında yaptığı salaklığın kat kat üstün bir versiyonu olur. Miami'ye ayrı bir ödül verilir bu takasla ilgili. Ama zaten olmayacak iş.

bu gece new jerseyle yapıyoruz.normal şartlarda rahat kazanmamız gereken bir maç olarak gözüküyor ama çok dikkatli olmak gerekiyor.new jersey son maçlarda iyi oynadı ve son dakikalarda kaybetti.ayrıca ray allenın takasıyla ilgili golden stateten monta ellisle takas olacak söylentileri çıkmaya başlamış.

ray allen ve hatta eşiyle de konuşmuş celtics.. büyük ihtimalle bu iş bitik.. celtics onu elden çıkarmaya karar vermiş.. karşılığı da bir guard olacak. bu da kesin.. monta ellis, kirk hinrich veya buna benzer başka biri.. takasın son günü 18 şubat.. Bu tarihe kadar söylentiler artarak devam eder.. takaslar da genelde son geceye kalır..ama celticsliler bir şey beklesinler mutlaka.. rondo'ya bir kardeş geliyor..

Emre Yuksel' Alıntı:
ray allen ve hatta eşiyle de konuşmuş celtics.. büyük ihtimalle bu iş bitik.. celtics onu elden çıkarmaya karar vermiş.. karşılığı da bir guard olacak. bu da kesin.. monta ellis, kirk hinrich veya buna benzer başka biri.. takasın son günü 18 şubat.. Bu tarihe kadar söylentiler artarak devam eder.. takaslar da genelde son geceye kalır..ama celticsliler bir şey beklesinler mutlaka.. rondo'ya bir kardeş geliyor..
ben monta ellisi isterim :p

Boston da dün geceki maçlarda New Jersey'i mağlup etti.Tebrik ediyorum Boston
'u.Böylesine zor rakipleri nasıl bu kadar rahat yeniyorlar anlamıyorum :p ...

New Orleans skor yükünü sadece 5 adam yüklemiş ki bu 5 oyuncu çift hanelere ulaşmış. Oynayan diğer 2 oyuncu da 2 ve 3 olmak üzere toplamda 5 sayı atmış. :) Tebrikler Peja, seni unutmak mümkün değil..

Deplasmanda Lakers'ı 87-86 yendik.Ray Allen 24 sayıyla,Rondo 14 sayıyla,Garnett Perkins ikiliside 13 sayıyla oynamış.Güzel sonuç oldu.

Sırada Portland deplasmanı var.Bu maçtanda galibiyetle ayrılmamız lazım.

Bu arada Eddie House,J.R. Giddens ve Bill Walker karşılığında New York'dan Nate Robinson'ı almışız.

Nate Robinson'ı hiç sevmem.Sanıyorum benchten skor olarak katkı yapacak adamımız olmadığından bu takas yapıldı.Umarım Robinson burada iyi katkılar verir.

Yavrum Boston, Lakers'a nasıl bastın? :) Galatasaray gibisin umudu kesmeye gelmiyor be Boston !