Boston Celtics

Miami Heat 86 - 96 Boston Celtics ...

Boston konferans yarı finalinde kurbanını bekliyor.

Miami serisi Boston için sağlıklı bir yorum yapabileceğimiz bir seri olmadı. Ki zaten Miami Bobcast ile birlikte Play-Off'ların en kötüsü olmak için yarışır. Wade ayrı bir kefededir o ayrı tabi...

R.Wallece bu maç coştu :)

Rondo 19 asist yaptı helal be bro :)

Pierce fazla ön plana cıkmasada Pierce'dir ! mutlaka bir maçta ön plana cıkacaktır.

Clevland- 86 Boston- 104

Seride durum 1-1

Şu anda her şey iyi gitsede İlk beşe çok yük biniyor.Rasheed'in bu katkıyı seriye yayması, Rivers'ın da Nate Robinson'u kullanması gerek.Rondo tüm maç oynadıkça serinin geri kalanında performansı düşebilir.Buda takımın isteyeceği son şey.Nate Robinson oyununu ve kendisini hiç sevmesemde şu anda Rondo'yu dinlendirmek için kullanılması gereken oyuncu.

ZAFER BOSTON'UN OLACAK

big3.jpg

Cleveland'ı 94-85 yenerek Doğu Konferansı Finalinde Orlando'nun rakibi olduk.Garnett ve Rondo'nun performansına kenardan Rasheed Wallace katkısının gelmesi sevindirici haber.Orlando karşısına formda çıkıcak olmamız önemli.

Orlando serisi çok zevkli maçlara sahne olucak.Umarım bu formu sürdürürüz.

Size olan güvenimi boşa çıkarmadınız,helal olsun hepinize.Orlando serisi bence daha kolay geçecek,Bu seride en azından D.Howard'ı izleyecek olmak güzel,Garnett adamım ona söyleyecek söz bulamıyorum,Pierce tam anlamıyla devreye giremedi Orlando serisinde oda devreye girerse işimiz çok daha kolaylaşır,Rajon Rondo harika çocuk müthiş işler başarıyor,Ray Allen çok önemli bir silah,Perkins'in Orlando uzunlarına karşı göstereceği performans çok önemli,D.Howard'la o eşleşecek galiba.R.Wallace yüzünü gördüğümde güldüğüm adam bazen bizleri olumlu anlamda çok şaşırtıyor inşallah bu seridede şaşırtmaya devam eder tabiki olumlu anlamda :)

Helal olsun boston ben cavs'lıyım ama inşallah şampiyon olursunuz ve lakers'a haddini bildirirsiniz asıl gerçek rekabet o zaten.

Rasheed Niye Bize Patlıyorsun :) :)

Orlando serisinin daha kolay geçeceğini umuyorum.

Garnett ve Rondo süperlerdi.

Pierce tam anlamıyla bu seride devreye giremedi ama Orlando serisinde kesinlikle devreye girmesi lazım.