Boston Celtics

Tugay EREN' Alıntı:
bıraktım boston celticsi. :oops:
malesef herkesin en az +20 fark attığı takımı yenemiyorsan artık söylenecek birşey yok demektir.başka takımda tutmayacağım artık nbade.
Tugay yapma gözünü seviyim benim Sacramento'm 3 yıldır düzenli olarak maç kaybediyor ama bu nba denen şeyi bildiğimden beri Sacramentoluyum.(o zamanlar j-will oynuyordu bizde hayal meyal hatırlıyorum kanal d'de)
Sen şimdi bırakma bence takımını. Ayrıca Tugay Aktepe'ye dikkat et bence. Bi gecede adamı Laker yapar. Zaten ufaktan temaslara başlamış. Valla Mehmet Topuz'a dönersin demedi deme :) :) :)

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Valla benide büyük hayal kırıklığına uğrattılar,Benim bundan önceki takımım Minnesotaydı,Garnett Boston'a gelince bende Boston taraftarı oldum,Belki Nba'deki favori takımım değişebilir ama asla Lakers,San Antonio olmaz bu takım çünkü bu takımların taraftarı sonra'dan olunmaz,büyük ihtimalle fazla hayran'ı olmayan bir takım'ı seçeceğim kendime.Cris Bosh hangi takıma giderse onu tutarım heralde :)
Gel seni Sacramentolu yapalım. Valla bi gecede bitiririm işi Aziz Yıldırım usulü. Hatta Arco Arena'da resmi imzaları atıp basına da tanıtırız seni.

Teşekkür ederim .Bir ara Sacramento sempati duyduğum takımlardan biriydi.Divac,Biby,Stojakovic,Webber'li kadrosuyla seviyordum Sacramento'yu.

Ama herşeye rağmen Boston'la devam ediyorum :ehue

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":17turphy]bıraktım boston celticsi. :oops:
malesef herkesin en az +20 fark attığı takımı yenemiyorsan artık söylenecek birşey yok demektir.başka takımda tutmayacağım artık nbade.
Tugay yapma gözünü seviyim benim Sacramento'm 3 yıldır düzenli olarak maç kaybediyor ama bu nba denen şeyi bildiğimden beri Sacramentoluyum.(o zamanlar j-will oynuyordu bizde hayal meyal hatırlıyorum kanal d'de)
Sen şimdi bırakma bence takımını. Ayrıca Tugay Aktepe'ye dikkat et bence. Bi gecede adamı Laker yapar. Zaten ufaktan temaslara başlamış. Valla Mehmet Topuz'a dönersin demedi deme :) :) :)[/quote:17turphy]

Deniz, Celticsli'nin Laker olması için 40 tas hamamda yıkanıp istağfur çekmesi lazım. :)

Ha Laker olurum diyen arkadaşlar varsa yardımcı olurum en experinden... =)

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":3hotj46j]bıraktım boston celticsi. :oops:
Sen şimdi bırakma bence takımını. Ayrıca Tugay Aktepe'ye dikkat et bence. Bi gecede adamı Laker yapar. Zaten ufaktan temaslara başlamış. Valla Mehmet Topuz'a dönersin demedi deme :) :) :)[/quote:3hotj46j]

Deniz, Celticsli'nin Laker olması için 40 hamamda yıkanıp istağfur çekmesi lazım. :)

Ha Laker olurum diyen varsa yardımcı olurum en experinden... =)

fa sezonu 1 temmuzda açılıyo beyler . Şu an birini takımınıza almak için görüşmek bile yasak. Bi yerden duyduğuma göre Stern de forumu okuyormuş. Aman diyelim hak mahrumiyeti filan verir sonra bize. :) :)

Beklenen Oldu: Finley Boston'da

Çoğu basketbolseveri şaşırtarak San Antonio Spurs'ten ayrılan veteran guard/forvet Michael Finley, beklendiği üzere Doğu'nun yolunu tuttu ve Boston Celtics ile anlaştı. Anlaşmanın ayrıntıları paylaşılmadı.
37 yaşındaki Finley, gerekçe olarak daha fazla oynamak istediğini söylemiş ve eski koçu Greg Popovic de bunu şaşkınlıkla karşılamıştı.

2.01 metre boyundaki oyuncu, 1995 yılında 21. sıradan Phoenix Suns tarafından seçilerek lige adım atmış ve sezon sonunda çaylaklar ilk beşine adını yazdırmıştı. Daha sonraki durağı yine Texas takımlarından Dallas Mavericks olan oyuncu, burada kariyerinin en parlak olduğu dönemi yaşamıştı. Özellikle Finley, Nash ve Nowitzki üçlüsü bir döneme damgasını vurmuştu. 2005 yılında Spurs'un yolunu tutan Finley, siyah-beyazlı forma altında 2007 yılında şampiyonluğu tatmıştı.

NBA'de çıktığı 1057 maçta 16.2 sayı, 4.5 ribaunt ve 3 asist üreten Finley, iki kez de All-Star olma başarısı göstermişti. 200-2001 sezonundan bu yana play-off tecrübesi bulunan Finley, 111 maçta 13.6 sayı, 4 ribaunt ve 2 asist ortalamaları yakalamış bulunuyor.

Oyuncunun Boston Celtics'te 40 numaralı formayı giymesi bekleniyor.

Boston-Memphis maçının ilk devresi bitti.

33-55

Memphis, Celtics'i resmen ezdi sahasında ilk yarı itibariyle. Bakalım ikinci devre neler olacak.

finley oynamak mı istiyormuş ? Kusura bakma ama oynamak istiyorsan gel darüşşafaka'da Douby'le beraber oyna :)

Jennings'den İntikam

15 sezondur NBA'de 10'larca oyuncuyla tartışan, üstüne yürüyen, bağıran çağıran, laf sokan, trash talk yapan ve bu konuda NBA oyuncuları arasında yapılan bir ankette açık ara 1. olan Garnett'e Anthony Peeler'dan sonra (merak eden en aşağı baksın) en iyi cevabı Jennings vermiş. Maçı kazandıktan sonra soyunma odasına giderken Garnett'e trash talk yaptığını görüyoruz. Çenesi hiçbir zaman durmayan KG ise bildiğimiz gibi agresif olarak üzerine gelindiğinde geri sesini çıkarmamış. Tabii maçı kaybetmelerinin de etkisi vardır herhalde.

[youtube:ywvzh7wj]http://www.youtube.com/watch?v=AeOBsWBZbGc[/youtube:ywvzh7wj]

Ohh çok iyi olmuş ukalaya..

Tugay burda bu kadar Boston'lı ve Garnett'e hayran olan kişi olduğu için yaptığın yanlış geldi bana.Bunu Boston sayfasında paylaşman,ukala vb. gibi yorum kullanman.Kobe'yle ilgili kötü bir video paylaşıp,oh iyi olmuş ukalanın teki denilse hoşuna gitmezdi sanırım.

Garnett'i ben de sevmem orası ayrı tabiki :)

Tugay EREN' Alıntı:
boston celtics 61-49 clevelend ilk yarı sonucu
ilginç bir skor. :)
Play-offlar yaklaştıkça , bazı şeyleri garantilemiş takımlar rölantide oynarlar.Bu maçında skoru o yüzden böyle.Boston üstlerden kopmamak için asılıyor maça.

Sercan Özbek' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":1w37kicn]boston celtics 61-49 clevelend ilk yarı sonucu
ilginç bir skor. :)
Play-offlar yaklaştıkça , bazı şeyleri garantilemiş takımlar rölantide oynarlar.Bu maçında skoru o yüzden böyle.Boston üstlerden kopmamak için asılıyor maça.[/quote:1w37kicn]
birşey yapıp maçı kaybederler. :)