Boston Celtics

Celtics'in yanılgısı, 2 sene öncesi ile aynı sanıyorlar durumu. O zaman Gasol yeni gelmişti Play off terübesi yaşamamış bir Gasol final oynadı. Şimdi ise gümbür gümbür geliyor. Boston Gelirse, Lakers maximum 4-1 alacaktır seriyi.

Boston-Orlando serisi içinse, Şutla yaşayan şutla ölür desek doğru olur sanırım. Howardı tutunca dışarıya yönlendiler. Kilit anlarda da Hido gibi serinkanlı birini bulamadıkları için çözüldüler.

Hemen Lal- Boston kapışması başlamış :)

Lal in Phx i öyle kolay geçeceğini sanmıyorum..

Phx çıkarsa tabiki Phx i tutacağım ama Lal çıkarsa tabiki boston :)

Sühan Cem' Alıntı:
Celtics'in yanılgısı, 2 sene öncesi ile aynı sanıyorlar durumu. O zaman Gasol yeni gelmişti Play off terübesi yaşamamış bir Gasol final oynadı. Şimdi ise gümbür gümbür geliyor. Boston Gelirse, Lakers maximum 4-1 alacaktır seriyi.

Boston-Orlando serisi içinse, Şutla yaşayan şutla ölür desek doğru olur sanırım. Howardı tutunca dışarıya yönlendiler. Kilit anlarda da Hido gibi serinkanlı birini bulamadıkları için çözüldüler.

Vallahi böyle bakarsak olaya bence Kobe de eskisi gibi değil. Evet son maçlarda cidden muhteşem oynuyo ama bana göre eskisi gibi degil gene de.. Cleveland için de Lebron durdurulamaz deniyodu ama tek başina kazanamadi tabi tek istikrarli katki Shaq'dan geldi. Kobe'yi kitleyebilceğimizi düşünüyorum ben biraz da olsa. Gasol kaliyo işte geriye. Ben olaya Lebron-Shaq gibi Kobe-Gasol de ayni şeyi yaşayacak gibi bakiyorum.. 4-3le de şampiyon olacağz inşallah :D

boston'un bu duruma gelmesinde herhalde en büyük pay rondo'nun..
mühtiş geliştiriyor kendini.. hep daha iyiye gidiyor..
ayrıca şutu olmaması belki de avantaj oldu biraz..
sürekli penetre ve penetre üzeri pasla oynadığından takım oyununa yatkın bir guard profili çiziyor..
boston bu 3 silahşörünü yanında jameer nelson gibi, deron williams gibi bir guardla oynasa başarılı olamaybilir, top dağılımı sorun olurdu belki..
ama guard ile pivot az top kullanınca kalan üçlüye de istedikleri kadar top kalıyor..
son maçı izlerken bunları düşündüm..
tony allen, glen davis de gereken desteği veriyorlar..
celtics tam zamanında form tuttu..
lakers-celtics finali gerçekten süper olacak bence de..
yalnız celtics'in gasol'a cevabı hala yok..
iterek, kakarak, sertlikle, yıldırarak sindirmeye çalışacaklar her zaman olduğu gibi..
lakers da ise guard savunması sorun olur..
derek fisher'ın rondo'yu tutmasına imkan-ihtimal yok..
ölümüne dalacak yine rajon..
bekliyoruz.

Lakers-Boston finali olursa Boston'un Lakers uzunlarını savunmakta sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum,zaten Boston uzunları kolay faul problemine giriyor,Lakers-Boston serisinde kilit oyunculardan biri Perkins olacak,eğer Perkins kolay faul problemine girmezse savunma gücüyle Lakers uzunlarına direnebilir ama Perkins erken faul problemine girerse Boston zor anlar yaşayacak Lakers uzunları karşısında,Ama birde şu var Rondo'da Lakers'ın dezavantajı eğer Rondo final serisinde formda olursa Lakers'ın işi çok zor olacak,Kısacası iki takımında çeşitli handikapları var,eğer Lakers-Boston serisi izleyecek olursak müthiş bir keyif alacağız.

Lakers'ı taklit ediyoruz galiba bugün Lakers yenerse acayip gülerim.

Dwight Howard sağolsun iki uzun yedeğimizi sakatladi. Durumlari belli değil daha bi dahaki maç için. Perkins de teknik faul cezasindan dolayi oynamayacak... Durumlar biraz çorba oldu...

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Dwight Howard sağolsun iki uzun yedeğimizi sakatladi. Durumlari belli değil daha bi dahaki maç için. Perkins de teknik faul cezasindan dolayi oynamayacak... Durumlar biraz çorba oldu...
nba bence perkinse ceza vermez.çünkü iki teknik faulde hatalı ve rezelat kararlar.

D.Howard çok çirkefleşti severim kendisini ama mesela sanırım serinin 2.maçıydı pota altında pierce'ın yüzüne vurdu kasti olarak,onun dışında maç içinde bazı hareketleri var kasti olarak yapıyor bunları.

Ama ne olursa olsun seriyi 3-0'dan 4-3 kaybetsek bile sonuna kadar Celtics ! Sonuna kadar GARNETT !

Öyleyse çirkefliğin nasıl yapılacağını göstereceğiz onlara,önümüzdeki maç onları ezeceğiz,Pierce'tan çekecekleri var,Orlando kaşındı nabalım :)

ben orlandoyu hiç sevmem hatta nefret ederim :oops: .benim gözümde basketbol falan oynadıkları yok.bizi eleyebilirler ama onlara nefretim bitmez.yaptıkları şey belli.topu çevir boş adamı bul üçlük at.o üçlükler girerse kazanıyorlar.girmezse kazanamazlar.savunmada dwighta bakıyorlar.perkins oynamazsa 6.maç çok büyük sıkıntılı gider.