Boston Celtics

[youtube:3kl7cs4r]http://www.youtube.com/watch?v=pIjZvbYPLJw[/youtube:3kl7cs4r]

D.Howard adama öyle bir dirsek vuruyor ki adam düştükten sonra kendine gelemedi,öyle bir darbe kime gelse kendini bir süre toparlayamaz,o darbeden sonra'da glen davis zar zor ayağa kalktı dengesini toplayamadı bir türlü,Bu arada bizim koç'ta glen davis'e ileri koş ileri koş diye bağırıyor adam ayağa kalktı dengesini sağlayamadı az daha yere düşecekti,açıkçası uyuz oldum orlando'yada howard'ada,hakemlerede görüşeceğiz seninle orlando & howard ;)

vurmak mı..? takım tutmak falan hoş işler ama bu kadar karartmasak gözleri iyi olacak.. hele ki görüntülerde bu kadar barizken kasıt olmadığı..

Sinek ısırdı heralde glen davis'in çenesini.Maçları izliyorum D.Howard dirseklerini çok iyi kullanıyor maşallah,önümüzdeki maçta garnett'i sakatlar anca bu şekilde durdurmuş olurlar Boston'u.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
D.Howard adama öyle bir dirsek vuruyor ki adam düştükten sonra kendine gelemedi,öyle bir darbe kime gelse kendini bir süre toparlayamaz,o darbeden sonra'da glen davis zar zor ayağa kalktı dengesini toplayamadı bir türlü,Bu arada bizim koç'ta glen davis'e ileri koş ileri koş diye bağırıyor adam ayağa kalktı dengesini sağlayamadı az daha yere düşecekti,açıkçası uyuz oldum orlando'yada howard'ada,hakemlerede görüşeceğiz seninle orlando & howard ;)

Yalnız Bayram, şu pozisyonda kasti yapılan bir durum söz konusu değil bence.Maçın genelindeki durumu bilemiyorum ama şu pozisyon Glen Davies'in büyük şanssızlığı bence.

bu pozisyonda kasıt olmasa bile d.howard o dirsek hareketlerini çok yapıyor,boston gününde olduğu zaman 30 sayılık farkta atıyor orlando'ya merak etmesinler ezip geçeriz,finaldeki rakibimizi bekleriz.

semih%2Berden.jpg

:ehue :ehue

Güzel bir seri oldu,rahatlıkla 4-0'da alabilirdik ama olmadı,Howard'ın yaptıkları hakkında söylenecek çok şey var ama herşey geride kaldı ona güle güle Howard demek en iyisi,Şimdi biz Final'deki rakibimizi bekliyoruz bizim için farketmez ama biz Lakers'ı daha çok istiyoruz,Pota altında Lakers'a karşı zorlanabiliriz ama Rondo'yu durduramayacaklar,Eğer Lakers-Boston finali olursa Mvp kesinlikle Rajon Rondo olacak.

celtics526-7-052810.jpg

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
D.Howard çok çirkefleşti severim kendisini ama mesela sanırım serinin 2.maçıydı pota altında pierce'ın yüzüne vurdu kasti olarak,onun dışında maç içinde bazı hareketleri var kasti olarak yapıyor bunları.

Ama ne olursa olsun seriyi 3-0'dan 4-3 kaybetsek bile sonuna kadar Celtics ! Sonuna kadar GARNETT !

Kim çirkef görüyoruz, yorumları bekliyoruz... ;)

Aynısını Artest'e yapar umarım.. ;)

Tabii bu hareketi sadece hücum faul ile değerlendiren sevgili hakemlerin ve hiçbir karar almayan NBA yönetiminin gözlerinden öpüyorum. Olsun böylesi daha güzel aslında, Boston'ı denize döktüğümüzde hiçbir bahaneleri olmasın...

http://www.youtube.com/watch?v=MHHnZff5S_k

[youtube:gl8snd6j]http://www.youtube.com/watch?v=MHHnZff5S_k[/youtube:gl8snd6j]

Faulunu alıyor zaten burada.
Howard'ın tokatlarını,dirseklerini koyar mısın Abi ?
Garnettin yaptığı en son maç.Acaba bizim oyuncular ve taraftarlar niye Howard'a bu kadar takmış ve sinirlenmiş çok merak ettim ? ;)