Boston Celtics

Önce aynı hareketi kim gelirse gelsin yapar Garnett bu konuda sıkıntı yok.

Sonra o hareketi haketmiş Howard ve Lewis çünkü garnett'in kaburgalarını sıkıyor lewis inatla garnett'te vuruyor bunun çirkeflikle alakası yok,çirkeflik dirsek atmaktır,çirkeflik hakem görmezken gizliden adama vurmaktır,burada garnett herşeyi açıkça yapıyor,hakemlerin görebileceği şekilde burada çirkeflik yok.

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
semih%2Berden.jpg

:ehue :ehue

Boston Celtics'in geleceği çok parlak :p

Celtics'te Daniels Beklentisi

NBA Finalleri?nde Kobe Bryant?lı Los Angeles Lakers ile karşılaşmaya hazırlanan Boston Celtics, Konferans Finalleri?nin 5. maçında başına aldığı darbeyle sarsıntı geçiren Marquis Daniels?ın final serisine yetişmesini umuyor.

Sağlık durumu her geçen gün iyiye giden ve Kobe Bryant?ın savunulmasına katkı yapması beklenen Daniels, ?Kendimi daha iyi hissediyorum. Umarım ilk maça yetişebilirim. Biraz başım dönüyordu ve ses beni rahatsız ediyordu ama iyiye gidiyorum? dedi.

Geçen yaz serbest oyuncu durumunda bulunan Marquis Daniels?ı kadrosuna katan Boston?un aklında Bryant?ı durdurma hesapları vardı. Celtics antrenörü Doc Rives da buna dikkat çekerek, ?Veteran oyuncularla ilgili kararlarımızın hepsini playoffları düşünerek veriyoruz. Normal sezon neyse odur. Bir oyuncunun peşinden gidiyorsak bu bize playofflarda katkı vermesi içindir ve ben de Marquis?in çok iyi bir takviye olacağını düşündüm. Ama işler öyle gitmedi? şeklinde konuştu.

Rives, Lakers?ın süper yıldızını durdurma planını ise, ?Kobe?yi herkes savunacak. Henüz onu tek başına durdurabilecek biriyle karşılaşmadım. Bu bir takım çalışması gerektiriyor? sözleriyle anlattı.

Pierce ve Garnett'in kötü performans gösterdiği maçta kazanmak süper oldu.Ray Allen kusursuz oynadı.NBA Finaller tarihinin en önemli performanslarından birini izledik.İlk yarı Ray Allen ikinici yarı (özellikle 4.çeyrek) Rajon Rondo süper performans gösterdiler.Helel Rondo'nun son periyotta Fisher'a yaptığı blok ardından bulduğu sayı ve kaptığı hücum ribaundları çok önemliydi.Takımını çok iyi yönetti.İlk maçtaki ribaund sıkıntısını bu maç yok ettik.Yüksek şut yüzdesi de gelince 1-1 ile TD Banknorth Garden'a dönüyoruz.Pierce ve Garnett'in çılgın taraftarımız önünde performansı umarım yükselir.Serinin gidişatı için vericekleri katkı çok önemli.

Garden'da 3de 3 yapıp bitirin şu işi.Go Celtics!

Doc Rivers'ın mola için sahaya dalması inanılmazdı ama benim için ondan daha inanılmaz olan o pozisyonda Kevin Garnett'in Rivers'ı iteklemesi ve hırpalamasıydı hey adamım gibilerden,bu samimiyet cok güzeldi :p

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Doc Rivers'ın mola için sahaya dalması inanılmazdı ama benim için ondan daha inanılmaz olan o pozisyonda Kevin Garnett'in Rivers'ı iteklemesi ve hırpalamasıydı hey adamım gibilerden,bu samimiyet cok güzeldi :p
Takım ruhu.Herkes çok hırslı,herkes şampiyonluğunu istiyor.

Boston Celtics budur işte !

Geçen sene Orlando'yu tutuyordum Hedo'nun takımı diye.Gerçektende çok zevkli maçlar oynandı sonunda Lakers kazandı..Bu sezon baktım Raptors da iş yok, Nba ile de ilgilenmedim.Ama zaten Paul Pierce'a sempatim var, bende Celtics'li oldum =)

Benide Rondo Celticsli yaptı inanılmaz bi adam bi de şutunu geliştirirse çok daha iyi olacak gerçi geçen senelere göre daha iyi şutu ama daha iyi bi şutla kusursuz bi oyuncu olur

RAY Allen 2 gün önce 32 sayı attı macın yıldızı oldu,dün gece 2 sayı attı macın hayalkırıklığı oldu,2 günde neler oluyor neler basketbolun cilvesi işte.

Bizim her maç devreye girecek 1 yıldızımız oluyor,devreye giren yıldız sayısı 2 olduğu zaman maçları kazanırız,Dün Garnett iyiydi ama R.Allen,Pierce kötüydü.Önümüzdeki maç diyelim ki Garnett ve Pierce gününde o zaman maçı kazanırız.

Birde en büyük sorunumuz faul problemine girmemiz,mutlaka takımdan 2 oyuncu erkenden faul problemine girip devre dışı kalıyor,Ayrıca son oynanan maçta Lakers uzunları pek gününde değildi buna rağmen yenilmemiz kötü oldu.

Bundan sonra seriyi biz 4-2 kazanabilirizde 4-1 kaybedebilirizde herşey olabilir bu seride.