Boston Celtics

önümüzdeki sezon kadroda bazı değişiklere gitmemiz gerekiyor.
micheal finley,scalabrine,daniels,rasheed wallece ve shelden williams gönderilmeli.
ray allen aldığı ücrette indirim yapmazsa oda gidebilir.
bence 2 tane pivot lazım hem perkinse yedek olabilicek hemde faul problemine girildiği anda kısa süre oynuyabilecek bir pivot lazım.yine aynı şekilde 9-10 dk oynuyabilicek pierce yedek lazım.

Helal olsun be size helal !

Bugün Boston'lu olduğum için bir kez gururlandım.

Pierce sen bu takımın ruhusun be !

KG,Allen,Rondo,Perkins,Glen Davis,Nate Robinson,Rasheed Wallece

hepinize tek tek teşekkürler.

37266_435289278893_354244803893_5875286_2677321_n.jpg

Rasheed basketbolu bırakacağını açıklamış.Seni özleyeceğiz.

Potansiyel teknik faul makinesine bende bu başlıkta elveda demek isterdim de Emre Abi'nin Lakers propagandası yaptığımı düşünmesinden korkuyorum... =)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Potansiyel teknik faul makinesine bende bu başlıkta elveda demek isterdim de Emre Abi'nin Lakers propagandası yaptığımı düşünmesinden korkuyorum... =)

yok tugay, ayıp ettin.. takıl sen : ))

bence sheed ne bad boy, ne de bir kelt..
o hep blazer olarak hatırlanacaktır..
sabonis'in suratına havlu ile vurduğu molalar, teknik faul rekorları, takımın jail blazers diye anıldığı günler..idman kavgaları, maç cezaları.
şimdinin değil, 10 sene öncenin portlandlısı..

NBA?de önümüzdeki sezon mücadele edecek olan Türk oyuncuların sayısı artıyor. Hidayet Türkoğlu, Mehmet Okur ve Ersan İlyasova'dan sonra Semih Erden ve Ömer Aşık da dünyanın en güçlü basketbol liginin yolunu tutuyor. Semih erden, Boston Celtics ile anlaşmaya vardı bile. Fakat genç pivot NBA kuralları gereği sözleşmeyi 8 Temmuz'dan sonra imzalayabilecek. Semih, NBA'de oynayabilmek için büyük bir fedekarlık yaptı. 24 yaşındaki pivot Fenerbahçe Ülker'den aldığı ücretin çok altında bir paraya imza atacak. Bu miktar da 8 Temmuz?da belli olacak fakat ücretin 250 bin dolar civarında olması bekleniyor. Semih'in Fenerbahçe ile olan kontratı ise 1.5 milyon dolar civarındaydı.

Fenerbahçe Ülker bu transferden 700 bin dolar bonservis ücreti alcak. Bu paranın 500 bin dolarını Boston Celtics ödeyecek. Kalan 200 bin dolarını ise Semih Erden kendi cebinden verecek. Semih, Boston yönetiminin, "NBA'e ısınmak için gel Yaz Ligi'ne katıl" önerisini de kabul etti. 2.11 boyundaki Semih Yaz Ligi'nde Boston formasıyla mücadele edecek ve ardından Türkiye'ye dönerek Milli Takım kampına katılacak.

Semih gibi bir diğer milli pivot Ömer Aşık'ın da Chicago Bulls ile anlaşma sağlaması beklniyor.

Kevin'in yanında Semih, alışmak zor olacak. :)

Aklını kullanırsa rotasyonda yer bulur.Ama bu ruh haliyle pek birşey beklememek lazım ondan.Yinede başarılı olmasını isterim.Ama NBA macerasının çok uzun süreceğini sanmıyorum.

Emre Yuksel' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":3593ams2]semih d-league gider benden söylemesi. :)

kendrick perkins sezonun başını kaçıracak sakatlığı nedeniyle.. ilk zamanlarda en azından yedek uzun olarak benchte oturur, rotasyonda küçük de olsa bir payı olabilir..[/quote:3593ams2]
abi bizim takım sağlam bir uzun almak zorunda.brandon haywood çok iyi olur takıma.semih 5-6 dk süre bulabilir.ama perkins geldikten sonra d-league yolu gözükebilir.

Rasheed'i ne bad boy olarak ne de yeşiller içinde kabullenebildim. O eski sertliği yoktu. Bonzi Wells'le birlikte soyunma odasında terör estirmeleri filan efsaneydi :)

İsmail Şenol / Twitter
"Semih Erden için kötü haber: Boston Celtics, Jermaine O'Neal ile iki yıl-12 milyon dolarlık sözleşme üzerinde anlaşmış. "