Rasheed belli olmaz.Bi bakmışsın bir sezonluğuna geri dönmüş.Hatta takımın 3lüsünün bu konuyu Rasheed'le görüştüklerine eminim.
Uğur hakikaten Bulls da herkesi topladı. Eğer kimya tutarsa cidden çok güzel bir takım olacaklar gibi. Tutmazsa da tam zeytinyağı-su deneyi olurUğur YILMAZ' Alıntı:NBA'de dengeler gerçekten çok değişiyor. Eskiden Doğu güçsüzlüğü ile alay konusu olurken, şimdi kaç tane konferans finali için çekişecek takım var. Boston son demlerini yaşıyor ama hala sağlamlar. Miami imkansızı başardı. Öyle yada böyle Orlando, Atlanta falan var. New York, Bulls falan öyle çöpe atılacak takımlar değiller. Güzel bir sezon izleyeceğiz.
Normalde oynayamaz ama dinlendirilecek adam sayısı çok olduğu için 10 maç oynar. Mario West tarzı 3-4 saniye süre alıp senin iddiayı yatırırVeysel Kaya' Alıntı:Ya bir şey sorcam arkadaşla iddiaya girdik Semihle ilgili.. Ben dedim nbade 10 maç oynamaz yada geri gönderilir arkadaş dedi yok oynar(bostonda başka takıma takas olsa iddia geçersiz) acaba kim kazanır düşüncesi olan var mı?
Maçta en az 1 dakika oynama şartı koysaydın bitmişti işVeysel Kaya' Alıntı:Bende ondan korkuyorum zaten Arkadaş özellikle belirtti 1 sn bile olsa oynamış kabul ediyoruz
Umudum her maçın kafa kafaya gitmesi ya da d league yada takas olması yada gönderilmesi..
bizim gökhan zanımız.Emre Yüksel' Alıntı:Jermaine O'Neal sakatlığı nedeniyle hazırlık maçlarının ilk 1-2 tanesini kaçırıyormuş..
Sühan Cem' Alıntı:Shaq açıklama yapmış: " Semih benden ve Garnetten çok şey öğrenecek, onunla yakından ilgileniyorum" ..
Semih için kesinlikle iyi bir dönem yaşanacak oynamasa bile çok şey öğrenir. Umarım orada tutunur da dönmez Türkiyeye. Dönerse gideceği takım bellli gibi çünkü.