Boston Celtics

Rasheed belli olmaz.Bi bakmışsın bir sezonluğuna geri dönmüş.Hatta takımın 3lüsünün bu konuyu Rasheed'le görüştüklerine eminim.

Hughes da Boston'la anlaşacak gibi. Son şanslarını iyi değerlendiriyorlar. Hughes da gelirse Boston Miami'nin önünde geçer bu hamleyle bence. Bunda uzun rotasyonunun payı büyük.
shaq , glen davis , kg , jermaine ve perkins. % adet harika uzun ve yaşlı uzunlarını rahar rahat dinlendirebilecekler. Hughes gelince de Tony Allen'ın eksikliğini kapatıp 2-3'ü de rahatça yedekler. Ayrıca burda Vafer gibi çıkıp 2 üçlük atacak oyuncuları da var. 1 numara Rondo - Nate zaten mükemmel bana göre. İlk 12de ''lan bu bile Nba'de oynuyo '' diyebileceğimiz (Mario West , Jack Vaughn gibi) 12yi tamamlamak için alınmış bir oyuncu yok. Herşeyiyle süper bir kadro kurdular. Miami'yi yenmek için son seneleri olduğunun farkında demek ki Franchise

NBA'de dengeler gerçekten çok değişiyor. Eskiden Doğu güçsüzlüğü ile alay konusu olurken, şimdi kaç tane konferans finali için çekişecek takım var. Boston son demlerini yaşıyor ama hala sağlamlar. Miami imkansızı başardı. Öyle yada böyle Orlando, Atlanta falan var. New York, Bulls falan öyle çöpe atılacak takımlar değiller. Güzel bir sezon izleyeceğiz.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
NBA'de dengeler gerçekten çok değişiyor. Eskiden Doğu güçsüzlüğü ile alay konusu olurken, şimdi kaç tane konferans finali için çekişecek takım var. Boston son demlerini yaşıyor ama hala sağlamlar. Miami imkansızı başardı. Öyle yada böyle Orlando, Atlanta falan var. New York, Bulls falan öyle çöpe atılacak takımlar değiller. Güzel bir sezon izleyeceğiz.
Uğur hakikaten Bulls da herkesi topladı. Eğer kimya tutarsa cidden çok güzel bir takım olacaklar gibi. Tutmazsa da tam zeytinyağı-su deneyi olur :)

Öyle Deniz. Bakıyorsun Boozer gibi her ne olursa olsun NBA'in en önemli pota altı hücum silahlarından biri var. Savunmaya pek takılmasa da Noah oraları halleder diye bakabiliyorsun. Deng yine iyi adam. Rose bu ligin 1 numaralı guardı olabilecek adam. Şutumu da geliştirdim diyor. Harbiden geliştirmişse müthiş olur. Öyle yada böyle şutör eksiklikleri vardı, Korver'ı aldılar. Brewer'ı kadroya kattılar. Ömer var, uzun rotasyonunda süre alırsa onlara katkı verebilir. Gibson var. Yani eğer uyum sağlarlarsa can yakarlar.

soyunma odasında Shaq olsun ,Garnett olsun mutlaka düşünüyordur bu yeni star tayfası bizden başrolü çaldı diye. Bunun gazıyla oynarlarsa Miami serisi bomba gibi geçer. Sahne artık bizim diyenlerle , hop baba biz daha ölmedik diyenlerin savaşı olur. Esas oğlanlar da bire bir eşleşiyorlar şansa. Miami triosu tabiki Boston triosuna üstünlük kuracak ama 1 ve 5'te de Boston bariz üstün. Rondo zaten performansı koyar ortaya ama iş dönüyo Shaq'e geliyor. Shaq doğunun kaderini çizecek. Bir de Orlando ve Atlanta eşleşmeleri önemli. Konferans yarı finalinde Orlando'yla eşleşen bana göre turu geçse de çok yıpranır. Orlando süpriz yaparsa da Heat'e yapar potaaltı avantajıyla ama o da çok zor. Heat - boston eşleşmesi garanti gibi.

Rasheed Wallace, Tony Allen, Brian Scalabrine, S.Williams ve Michael Finley giden oyuncular... Shaquille O'Neal, Jermaine O'Neal ve Delonte West transferlerini hesaba katarsak net bi 10 kişilik sağlam rotasyona sahibiz şu an.. GO CELTICS GO !!

Ya bir şey sorcam arkadaşla iddiaya girdik Semihle ilgili.. Ben dedim nbade 10 maç oynamaz yada geri gönderilir arkadaş dedi yok oynar(bostonda başka takıma takas olsa iddia geçersiz) acaba kim kazanır düşüncesi olan var mı? :)

Shaq da geldi uzun rotasyonu epey sağlam Boston'un. Ben 2-3 ay sonra takımdan serbest bırakılabilecğeini düşünüyorum. Ama kalırsa 10 maçtan fazla oynar normal sezonda. Play offlarda ise süre almaz.

Veysel Kaya' Alıntı:
Ya bir şey sorcam arkadaşla iddiaya girdik Semihle ilgili.. Ben dedim nbade 10 maç oynamaz yada geri gönderilir arkadaş dedi yok oynar(bostonda başka takıma takas olsa iddia geçersiz) acaba kim kazanır düşüncesi olan var mı? :)
Normalde oynayamaz ama dinlendirilecek adam sayısı çok olduğu için 10 maç oynar. Mario West tarzı 3-4 saniye süre alıp senin iddiayı yatırır :)

Bende ondan korkuyorum zaten :) Arkadaş özellikle belirtti 1 sn bile olsa oynamış kabul ediyoruz :)

Umudum her maçın kafa kafaya gitmesi ya da d league yada takas olması yada gönderilmesi..

Veysel Kaya' Alıntı:
Bende ondan korkuyorum zaten :) Arkadaş özellikle belirtti 1 sn bile olsa oynamış kabul ediyoruz :)

Umudum her maçın kafa kafaya gitmesi ya da d league yada takas olması yada gönderilmesi..
Maçta en az 1 dakika oynama şartı koysaydın bitmişti iş :)

Philadelphia 76'ers ile, Manchester, New Hampshire'da yer alan Verizon Wireless Arena'da karşılaşan Boston Celtics salondan 93-65 galip ayrıldı.

Ray Allen'ın 14 sayı, 8 ribaunt ile ön plana çıktığı Celtics'te bir diğer göze çarpan isim ise Semih Erden oldu. Kenardan gelip 23:44 dakika süre alan milli oyuncu, 3/3 saha içi ve 7/8 serbest atış isabetleriyle 13 sayı atıp 5 ribaunt aldı. Bir diğer uzun Glen Davis ise 13 sayı, 5 ribaunt, 3 top çalma ile oynadı.

Yoncalar'daki ilk maçına çıkan veteran yıldız Shaquille O'Neal ilk beşte oynadığı mücadelede 15:24 dakika sahada kaldı ve 4/5 saha içi isabetiyle 8 sayıyla oynadı.

Andre Iguodala ve Elton Brand gibi iki asından yoksun olan Sixers'ta ise Thaddeus Young 17 sayı, Jodie Meeks 13 sayı, Jrue Holiday 10 sayı, 6 ribaunt, 7 top kaybı ve Louis Williams 10 sayı ile maçı tamamladı.

Shaq açıklama yapmış: " Semih benden ve Garnetten çok şey öğrenecek, onunla yakından ilgileniyorum" ..

Semih için kesinlikle iyi bir dönem yaşanacak oynamasa bile çok şey öğrenir. Umarım orada tutunur da dönmez Türkiyeye. Dönerse gideceği takım bellli gibi çünkü.

Sühan Cem' Alıntı:
Shaq açıklama yapmış: " Semih benden ve Garnetten çok şey öğrenecek, onunla yakından ilgileniyorum" ..

Semih için kesinlikle iyi bir dönem yaşanacak oynamasa bile çok şey öğrenir. Umarım orada tutunur da dönmez Türkiyeye. Dönerse gideceği takım bellli gibi çünkü.

O haberleri gördüm ve çok güldüm.. Shaq demiş ki " Semih kardeşim gibi ". Hep aynı geyikler.. Hakeem Olajuwon da Mirsad'a namaz kılmayı öğretecekti falan.. Sıkma sıkma haberler...Amerikan basınında bunlar haber olmuyor tabii artık.. Zamanında hedo'ya da sarmıştı böyle.. Faul atışı sırasında yanına gelip " müslüman kardeşim nasılsın, ailen nasıl, mutlu musun " gibi sorular sorarmış ama dalgasını geçiyor işte her zamanki gibi..

Amerikada Shaq ile ilgili daha ciddi haberler var. Mesela bir radyo programında Venus Williams ile yattım deyip sonradan Venus tarafından yalanlanıp mahkemeye verilmesi gibi : )) Diesel'ın son günleri artık.