Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Sühan Cem":ag3uleh6]Shaq açıklama yapmış: " Semih benden ve Garnetten çok şey öğrenecek, onunla yakından ilgileniyorum" ..
Semih için kesinlikle iyi bir dönem yaşanacak oynamasa bile çok şey öğrenir. Umarım orada tutunur da dönmez Türkiyeye. Dönerse gideceği takım bellli gibi çünkü.
O haberleri gördüm ve çok güldüm.. Shaq demiş ki " Semih kardeşim gibi ". Hep aynı geyikler.. Hakeem Olajuwon da Mirsad'a namaz kılmayı öğretecekti falan.. Sıkma sıkma haberler...Amerikan basınında bunlar haber olmuyor tabii artık.. Zamanında hedo'ya da sarmıştı böyle.. Faul atışı sırasında yanına gelip " müslüman kardeşim nasılsın, ailen nasıl, mutlu musun " gibi sorular sorarmış ama dalgasını geçiyor işte her zamanki gibi..
Amerikada Shaq ile ilgili daha ciddi haberler var. Mesela bir radyo programında Venus Williams ile yattım deyip sonradan Venus tarafından yalanlanıp mahkemeye verilmesi gibi : )) Diesel'ın son günleri artık.[/quote:ag3uleh6]
Vallah Cindy ile yattıktan sonra Shaq hekesle yatabilir diye düşünüyorum
Bu arada Semih'de senin dediğin gibi konuşmuş. "İkimizinde müslüman olması daha iyi anlaşmamıza sebep oluyor" demiş. Shaqa gibiler Adam sabah akşam onu götürdüm bununla çıktım buda hafta sonu evimdeydi diye söylemlerde bulunuyor. Bumudur Müslümanlık acaba Sanırsın ki Semih'de Namazdan vakit buldumu idmana çıkıyordu Türkiye'de