Boston Celtics

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":ag3uleh6]Shaq açıklama yapmış: " Semih benden ve Garnetten çok şey öğrenecek, onunla yakından ilgileniyorum" ..

Semih için kesinlikle iyi bir dönem yaşanacak oynamasa bile çok şey öğrenir. Umarım orada tutunur da dönmez Türkiyeye. Dönerse gideceği takım bellli gibi çünkü.

O haberleri gördüm ve çok güldüm.. Shaq demiş ki " Semih kardeşim gibi ". Hep aynı geyikler.. Hakeem Olajuwon da Mirsad'a namaz kılmayı öğretecekti falan.. Sıkma sıkma haberler...Amerikan basınında bunlar haber olmuyor tabii artık.. Zamanında hedo'ya da sarmıştı böyle.. Faul atışı sırasında yanına gelip " müslüman kardeşim nasılsın, ailen nasıl, mutlu musun " gibi sorular sorarmış ama dalgasını geçiyor işte her zamanki gibi..

Amerikada Shaq ile ilgili daha ciddi haberler var. Mesela bir radyo programında Venus Williams ile yattım deyip sonradan Venus tarafından yalanlanıp mahkemeye verilmesi gibi : )) Diesel'ın son günleri artık.[/quote:ag3uleh6]

Vallah Cindy ile yattıktan sonra Shaq hekesle yatabilir diye düşünüyorum:)

Bu arada Semih'de senin dediğin gibi konuşmuş. "İkimizinde müslüman olması daha iyi anlaşmamıza sebep oluyor" demiş. Shaqa gibiler:) Adam sabah akşam onu götürdüm bununla çıktım buda hafta sonu evimdeydi diye söylemlerde bulunuyor. Bumudur Müslümanlık acaba:) Sanırsın ki Semih'de Namazdan vakit buldumu idmana çıkıyordu Türkiye'de :)

Shaq'ta da hiç mide yokmuş Semih ile takıl Venüs ile yat :shock:

Deniz Baskın' Alıntı:
Shaq'ta da hiç mide yokmuş Semih ile takıl Venüs ile yat :shock:

Yalnız benim yazdığım cümlede zamanla ilgili bir kelime olmayınca karışıklık olmuş. Bu Venus hadisesi çok eski hadise.. 5-6 sene önce dönmüştü geyiği.. Ortada bir yatma da yok, Shaq her zamanki serseriliği ile ortaya böyle bir şey atıyor.. Venus de yalanlıyor ve mahkemeye veriyor.. Sonrasını bilmiyoruz. Unutuldu gitti..

Benim anlatmak istediğim Shaq'ın geyik çıtası çok yukarıda.. Böyle Semihle falan takılacak haberleri çok vasat haberler..

45-30 ilk yarı sonu...

Miami bana göre gerçekten rezalet oynuyor ikinci yarı olacağı bilemem. Sete set kalınca dışardan sallıyorlar şutu yada oyuncu bireysel çabasıyla içeriye katetmeye çalışıyor... Daniels kaldığı kıza sürede fena katkı vermedi beğendim şahsen... Ve I love you Shaq :p

Umarım 2. yarı da bu oyunu sürdürüp galip geliriz

[youtube:2905gysr]http://www.youtube.com/watch?v=eVTjVzAPNnE&feature=player_embedded#![/youtube:2905gysr]

Eli deymişken bunuda izler ozaman :p

Semih Erden'e karşı nefretten sevgiye dönüşen bir duygu gidişatım var.Nereden nereye,şuan Dallas karşısında yine başarılı bir maç çıkarıyor,helal olsun.

Semih-Ömer ve Ersan'ın bulacağı süreler ve gelişimleri Milli Takımımızın geleceğini belirleyecek.

O yüzden NBA'e açılıp fb çatısı altından çıktıkları andan itibaren ne Ömer'e nede Semih'e antipati ile yaklaşmıyorum başarılı olmalarını temenni ediyorum.Onlarda bu potansiyeli şu ana kadar sergiliyorlar bence.
Bunlara Enes'te katılınca bizi 10 yıl götürecek bir iskelete sahip olacağız.

Semih ağzı ile kuş tutsa başarısını istemiyorum. Ona karşı duruşum bir iki maçlık dğeil. Ama umarım NBA'de kalır gelmesin buralara

Doc Rivers: "Semih bizim kardeşimiz"

Bu sezon NBA?de forma giyen beş milli basketbolcudan biri olan Semih Erden, takımı Boston Celtics?e her geçen gün biraz daha uyum sağlıyor.
Boston Celtics?in Oklahoma City Arena?da kazandığı Oklahoma City Thunder maçının ardından Semih?le ilgili düşüncelerini dile getiren Kevin Garnett, Semih?in İngilizce?yi tahmin ettiklerinden daha iyi bildiğini söyledi. Semih de maçtan sonra soyunma odasına giderken Ray Allen?la şakalaşınca Garnett?in dedikleri pekişmiş oldu.

BostonHerald.com?dan Steve Bulpett yazısında, Semih?in oyununu her geçen maçta ilerlettiğini söylerken, Celtics?in pivot pozisyonundaki iki ismi, Jermaine O?Neal ve Shaquille O?Neal?ın sakatlığında Semih?e büyük görev düştüğünü belirtti. Thunder karşısında aldıkları 92-83?lük galibiyette istatistiksel olarak en iyi oyununu ortaya koyan milli basketbolcu, 14 dakikada 9 sayı 4 ribaund yapmıştı.

?Semih?e bakıp aldanmayın? diyen Garnett, Semih Erden?in İngilizce?yi çok iyi konuştuğunu ve anladığını söyledi. KG sözlerini şöyle sürdürdü: ?Henüz bütün setlerimizi biliyor olamaz, ama genel olarak her şeyi anlıyor. Sıkı mücadele ediyor ve çok fazla çalışıyor.?

Doc Rivers ise Semih için ?Onu seviyoruz. Başka bir anneden olan kardeşimiz gibi? ifadesini kullanıyor. ?Takımda bu kadar şutör varken ona screen-and-roll?ları öğretmeye çalışıyoruz? diyen Rivers, Semih?ten kendisini tilt makinesindeki top yerine koymasını, perdeye geldikten sonra hemen içeri, pota altına devrilmesini istediklerini söylüyor. Doc River sözlerini şöyle sonlandırıyor: ?Şimdi ribaund almaya da başladı. Ayrıca serbest atışlarını da sokuyor.?

Kaynak: Eurosport TR

Emre Yüksel' Alıntı:
Doc Rivers ise Semih için ?Onu seviyoruz. Başka bir anneden olan kardeşimiz gibi?
burda ne demek istemiş tam şeedemedim ben..:)
ulan Türkiye'de kavgada söylenmez bu söz cinayet davasında tahrikten cezai indirime girer...:)