Boston Celtics

"Our brother from another mother" oluyor İngilizcesi. Yani kardeşimiz gibi görüyoruz, sadece kan bağımız yok manasında. Tabii bu komik olduğu gerçeğini değiştirmez.

Semih gibi karaktersiz bir oyuncunun NBA'de en sevdiğim takımda oynamasını hala yadırgıyorum.

Can Altay' Alıntı:
"Our brother from another mother" oluyor İngilizcesi. Yani kardeşimiz gibi görüyoruz, sadece kan bağımız yok manasında. Tabii bu komik olduğu gerçeğini değiştirmez.

Semih gibi karaktersiz bir oyuncunun NBA'de en sevdiğim takımda oynamasını hala yadırgıyorum.

bu çeviriyi ben yapmadım bu arada..
eurosporttan alıntı yapmışız zamanında..
ben anaya bacıya karışmam, konuşmam : ))

Komik birtakım yenilgiler almamıza rağmen takım iyi yolda.Özellikle,ciddiyetimizi sahaya yansıttığımızda neler olabildiğini görmek memnuniyet verici.

Boston Celtics 110 - 101 Toronto Raptors
2.periyodun ortalarında yediğimiz seri dışında pek zorlanmadığımız bi maç oldu.
3 günlük bir araya giriyor takım.Salı gecesi Cleveland deplasmanındayız.

Geçtiğimiz hafta oynanan Nets maçında sağ bileği kırılan Delonte West ameliyat olmuş.Olmayışı sorun yaratmayacak olsa da kadrol derinliği açısından yararlı bir oyuncu.Geçmiş olsun diyelim NBA'in bu tehlikeli adamına. : )

Boston Celtics 106 - 87 Cleveland Cavaliers

Maçın sadece ilk yarısını izleyebildim.İlk periyodun başında Pierce erken iki faul alınca ikinci periyoda kadar hep oturdu kenarıda.Ray Ray'den de beklenen katkı gelmeyince , Rondo ilk periyod sırtladı takımı.İkinci periyodda ise Pierce'ın girişi ile ivme yakaladık.Tabi ki Daniels'ın da bire birlerini unutmamak gerek.Keza pota altında Shaq-Davis ikilisi ile kolay basketler kazandık.İlk yarıdaki oyunu görünce ikinci yarının formalite ötesine geçemeyeceği belli oldu zaten.

Bu arada Shaq 13.000 ribaund barajını geçerek , NBA tarihinin en çok ribaund alan 13.oyuncusu konumuna geldi.

Bu gece Portland ile oynuyoruz kendi evimizde.Güzel bir maç olacak...

Boston her şekilde NBA'i ilk sırada bitirmeli. Play-off boyunca ev sahibi avantajı çok önemli olacak, özellikle de böyle yaşlı bir kadro için.

Boston Celtics 99 - 95 Portland Trail Blazers

PP , 28 Sayı - 7 ribaund
KG , 17 sayı - 8 ribaund
Baby , 16 sayı - 7 ribaund
Shaq , 14 sayı - 4 ribaund
Rondo , 10 sayı - 10 asist

03:00'da , yani üç saat sonra Bulls ile oynayacağız kendi sahamızda.Güzel bir maç olucağına eminim.

Maçı herhangi bir kanal vermiyor(ESPN hariç).İnternete talimiz yine. :)

Hmm , özür dilerim Veysel o zaman.Bu arada internette göz attım şu anda , NTV diye geçiyor ama son anda değişiklik olmuş da olabilir.Neyse , hele bi maç başlasın da karışıklık giderilir. : )

Evet NTV verecek maçı. NTV Sporda 2 den itibaren sanırı El Classico'nun tekrarı var. Kaçırmayın :) bir saat El Classsico üzeri 3 den itibaren Bulls-NY

Celtics 104 - 92 Bulls

Üçüncü periyodun başında koyduğumuz oyun sayesinde farkı açma fırsatı bulduk ve kazandık.

KG , 20 sayı - 17 ribaund
Rondo , 12 sayı - 6 ribaund - 19 asist

serimiz devam ediyor.umarım daha devam eder.jermaine o neal,delonte west ve kendrick perkins iyileşince çok daha iyi bir takım olacağız.
yürüyedur boston.