Boston Celtics

Taner, Garnetti anlattırmayın bana abi ya lütfen. :D

Garnettin yaptığı pislikler burdan köye yol olur. Dirsekleri ile ünlü oldu bu adam. Onun kadar çirkefini görmedi bu gözler...

Tugay , sen direk olayı o noktaya çekince benden böyle tepki gelmesi normal.. :)

Bazı hareketlerini ben de beğenmiyorum ama şu da unutmamalıdır ki NBA'de onun kadar da hırslı bir insan yok denecek kadar az oldu her zaman...

Ayrıca bu gözler Varejao'ları,T-Mac'leri,Artest'leri de gördü es geçmiyelim bu adamları da çirkeflikte.. :)

Edit : Kobe - Mo Williams olayını unutmadık. :))

Ben çirkeflik olarak nitelendiremem Garnett'in bu yaptığını. Orada Mike Miller yere düşmeseydi suan Garnett'e çirkef diyen olmazdı.

Bu arada Rondo'yu da atlamışız mola sırasında ne yapmış öyle ? :D

[video=youtube;ADRe-GEwbvg]http://www.youtube.com/watch?v=ADRe-GEwbvg[/video]

Sırasıyla , Ilga - Wade - LeBron..Hatta biri ordan Rajon diye bağırdı sürekli ama hangi takımdan geldi o ses anlaşılamadı..

Ayrıca LeBron ile birebir oynarken pozisyon aldığı sırada LeBron'a bakıp aslan gibi kükremesi de enfesti..

[video=youtube;ADRe-GEwbvg]http://www.youtube.com/watch?v=ADRe-GEwbvg[/video]

Sırasıyla , Ilga - Wade - LeBron..Hatta biri ordan Rajon diye bağırdı sürekli ama hangi takımdan geldi o ses anlaşılamadı..

Ayrıca LeBron ile birebir oynarken pozisyon aldığı sırada LeBron'a bakıp aslan gibi kükremesi de enfesti..
rondo ne yapmaya çalışıyor ne mantıksız bir iş kendi sahasında oynuyor diye her şey meşru mu? çirkeflik yaptığı.thats not funny:)

3 aydır sakatlığı bulunan Delonte West Perşembe sabahı Nets maçıyla birlikte dönüyormuş.
Doc Rivers'ın demecine göre şimdilik 10 dakika kadar sahada görev alacakmış...

Miami maçından önce Pierce'ın sağ eli ve sol ayak bileğinden sakatlığının olduğu , lakin strateji olarak gündememe taşımama kararı almış Celtics..Bugün ya da yarın MR'ı çekilecekmiş PP'nin...

New Jersey'i 94-80 mağlup ettik...
Aslında ilk periyod farkı açtık ama daha sonra yedek oyuncuların uzun süre oyunda kalmasıyla fark kapandı ilk yarı sonunda..
Üçüncü periyod gene başabaş gitti ama son periyod ağır abiler devreye girdi ve sadece 10 sayıda tuttuk..
PP 33 dakikada 31 sayı attı..Hele ilk periyod o hantal stiline rağmen yaptığı smaç çok güzeldi..
Nate kanser etmeye devam ediyor.Keşke Nick Young ile beraber oynasalardı...
Vafer düzene girdi , her aldığını sallamayı bırakınca o da anladı artık...
Harangody için de konuşmak lazım aslında..Savunma olarak sınırlı bir oyuncu ama saf bir şutör gerçekten...Kolej kariyeri oldukça iyi idi ama sanırım bu Rookie olaylarından ve de Boston'da oluşundan ötürü tam anlamıyla yansıtamıyor oyununu..Belki Peja kadar yüksek bir kariyeri olur mu bilmem ama rotasyon içinde süre almaya başladığı sürece hangi takımda olursa olsun iyi bir parça olacağından eminim ilerleyen yıllarda..Atış stili de güzel zaten...

pierce.jpg

Bugün Emre abinin de yazdığı gibi Shane Battier iddiaları var..Alabilirsek müthiş olur ama adamın aldığı para belli.Şu durumda elden çıkarabileceğimiz tek kişi var (J.O'neal) ve onu da alırlar mı bu durumda soru işareti..Çıkmadık candan ümit kesilmez deyip beklemeye koyulalım en iyisi..

Ve 4 maçlık Batı turnesi başlıyor bu geceden itibaren.Sırayla GS Warriors,Nuggets,Clippers ve Jazz...

Az önce biten maçta GSW'yi 115-93 yendik..
İlk yarı 60 sayı yedikten sonra ikinci yarı savunmayı sertleştirdi bizim adamlar ve 33 sayıda tuttular..
KG , Pierce , Rondo öne çıkan isimler oldu.Delonte bu maçla beraber geri döndü..

ap-5d38a989a70f40c08a69977f6ae5fc99.jpg

N.Krstic + Jeff Green = Kendrick Perkins + Nate Robinson Oklahoma City
Semih Erden + Harangody = 2013 2.Tur Draft Hakkı Cleveland
M.Daniels = Nakit Para karşılığı Sacramento Kings

Durdu durdu esti sebepsiz fırtına...Danny Ainge riskli takaslara imza attı..
Nate'i postaladık rahatladık , Perkins'i de yolladık..Belki gereksiz görülebilir ama sezon sonu kalıp kalmayacağı muamma bir oyuncuydu..
İki çaylağı yollamamız tuhaf geldi bana çünkü süre almasalar bile gene de rotasyonda durmalarından zarar gelmezdi..
M.Daniels konusunda ise bilindiği gibi sakatlığı vardı , sanırım gelen raporlar doğrultusunda vs. yollamayı uygun gördüler..

Rondo - A.Bradley
Ray Ray - D.West - Vafer
P.Pierce - J.Green (3-4)
KG - G.Davis (4-5)
Shaq - J.O'neal - Krstic

Ben Ainge'in neden böyle yaptığını az çok anlıyorum.
Daha önce de burada yazmıştık.. Celicts bu kontratları taşıyamaz diye..
3 tane süpe-star var, yanlarına bir de Rondo geldi..
K.Perkins yaza bence yılda 10 milyon USD lik bir kontrat bulur, Celtics'in bunu vermesi imkansızdı..
Ben olsam Ray Allen'dan vazgeçip rahatlatırdım capi ama vazgeçmesi kolay bir adam değil..
Perkins , Celtics için bir kayıptır ama bu kesin..
Bu şekilde Celtics'in center denen gerçek uzun rotasyonu bence çok zayıfladı..
Shaqla, jermainle çok fazla hayat şansı tanımazlar..

Para yok Uğur neyle sulanacaksın Perkins'e?Dwayne Wade'i takas etmek gibi olağan üstü bir durum olmazsa Perkins'i alacak durumunuz olmaz.

Para yok Uğur neyle sulanacaksın Perkins'e?Dwayne Wade'i takas etmek gibi olağan üstü bir durum olmazsa Perkins'i alacak durumunuz olmaz.

Erdal Bosh'a gıcık oluyorum zaten sen böyle paranız yok yok dedikçe herifi postalayasım geliyor bak:D
Cap'ta yer açarsak alırız anahtarını:p

Perkins bizim takım için inanılmaz tamamlayıcı bir parça olur ama şimdilik ciddi zor gözüküyor.