Boston Celtics

An itibariyle üçüncü periyod oynanırken New York deplasmanında 68-32 öndeyiz. :)

Brad Stevens, arkandayız sonuna kadar. Çok iyi işler başaracaksın önümüzdeki yıllarda.
 
Carmelo ile Rondo'nun beraber aynı takımda oynamak istedikleri artık iyice ayyuka çıktı. Yıllarca doğduğu şehir New York'a kapak atmaya çalışan ve sonunda bunu başaran Carmelo'nun sezon sonu FA olup bize gelmesi mantıklı görünmüyor. Diğer yandan Knicks'in Rondo için verebileceği adam akıllı hiçbirşey yok. Bizim de Rondo'yu göndermek gibi bir niyetimiz yok. Bu denklemi nasıl çözecekler merak ediyorum.

Diğer yandan Brandon Bass'ı bu sezon takas edip yollamamız çok yüksek ihtimal. Piyasası da olan bir oyuncu zaten, sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Gerald Wallace için bir keriz arıyormuş Danny Ainge ama henüz bulamamış. Benim bildiğim Ainge napar eder birine kitler Wallace'ı. :)
 
Heat ve GSW ile üçlü takasa girdik ve Jordan Crawford ile MarShon Brooks GSW'ye gitti. Toney Douglas Heat'e, Joel Anthony bize geldi. Heat'ten, 76ers'a ait iki tane de draft hakkı aldığımız söyleniyor ama kesin bir açıklama bulamadım draft haklarına dair. Tanking yapıyoruz, takım iyice zayıfladı tamam da Joel Anthony'nin oyuncu opsiyonlu kontratı var önümüzdeki sezon. Aslında oyuncu bazında tarif edilemez rezalet bir takas yaptık ama draft haklarından beklentisi yüksek sanırım Ainge'nin. Zaman gösterecektir, işimize yarar birşeyler çıkar inşallah.
 
Ainge süper takas yaptı emin ol . Herkes Ainge'e sövüyor Türk forumlarında ama hiçbirşey bilmediklerinden sövüyorlar. Crawford'a zaten kontrat vermeyecekti Boston. Üstelik Brooks da olmamıştı takıma. Bir de rondo- Bradley ikilisi üstüne kuracaklar ön alanı. Ve işin en önemli yanı da ; gelecek draft hakkı. Eğer Philly seneye playoff yaparsa Boston'un oluyor hak. Yapamazsa 2. tura dönüşüyor. Ve bence Philly playoff yapacak seneye. MCW , Noel , drafttan alacakları iyi oyuncu , Hawes , Turner , Young gibi bir çekirdeğe sahip olacaklar ki bu gayet yeterli doğuda seneye playoff için. 2015 yazına da Anthony filan kalmayacak zaten ortada.
 
Söylediklerine katılıyorum Deniz. Bu sabah draft haklarının ayrıntılarına baktım bize çok iyi ekmek çıkacak bu takastan. Keza dediğin gibi Crawford zaten bu sezon kariyer sezonunu yaşıyordu ve düşünmüyorduk yeni sezon planlamasında. Brooks zaten D-League'e yollanmıştı. Ainge yakın zamanda da doğru bir iş yapıp Lee'nin garanti kontratını Grizzlies'a yolladı. Humpries vs. sezon sonu kontratları bitiyor. Gerald Wallace için de birilerini kandırabilirse tadından yenmez bir hal alacağız. Şampiyonluk kovalayan bir takım olmak için şu önümüzdeki iki sezon çok önemli bizim için. Ainge şu ana kadar çok iyi yönetim sergiliyor, umarım batırmaz sonunda.

Bu arada Rondo bu gece Lakers maçıyla birlikte dönüyor.
 
Ocak ayında ne güzel 2-16 ile tanking modunda ilerliyorduk ama bu ay 4-1 ile içine ettik ve sanıyorum toplam yedi takımı altımıza almış bulunduk. Play-Off'u istesek de yapamayız zaten, koç niye zorluyor bu kadar anlamış değilim. Git Fiverani'yi falan oynat be adam. Seri mağlubiyetler istiyoruz. :)
 
Paul George için; Jae Crowder, 2018 Lakers (sixers ile takastan gelen hak), 2019 Lac/Memphis ve bir oyuncu iceren bir teklif var masada. George takasi gerceklersirse serbest oyuncu piyasasından Gordon Hayward'la imzalama ihtimali artacak.
 
Eğer ki İT yı bu sezon takaslamaz ise 4-5 yılı heba olacak Celtics'in. İT ile en fazla konferans finaline gidersin ötesini zorlaymazsın bile .
 
Eğer ki İT yı bu sezon takaslamaz ise 4-5 yılı heba olacak Celtics'in. İT ile en fazla konferans finaline gidersin ötesini zorlaymazsın bile .

Fultz'dqn vazgeçmeleri açık bir şekilde IT'ye güvendiklerini ve sezon sonu max kontrat önereceklerini gösteriyor bence. IT konusunda size katılıyorum bence de IT bu takımı şampiyonluğa taşıyamaz. Bana kalırsa Boston bu draftta Fultz'u alıp IT-Porzingis takası yapmalılardı bence. Fultz-Bradley-Hayward-Porzingis-Horford beşi bence şu anki kadrolarından çok daha şanslı olurdu şampiyonluk yarışında.

Özellikle takas gecesi Porzingis masaya konulmuşken Boston'un bence varını yoğunu vermeliydi. Ellerindeki temel oyunculardan biri Horford ve Horford'un çok büyük defoları var. Bu defoları NBA'de kapatabilecek 3 isim var. A.Davis, Porzingis ve Towns bu isimlerden biri masadayken Boston bir şekilde almalıydı. Bu saatten sonra bakalım nasıl kapatacaklar Horford'un rebound ve çember savunuculuğu defektlerini.
 
Gordon Hayward'ın ayak bileği kırıldı ve sezonu kapattı :(

Boston Celtics'in resmi sitesine göre, dün gece açılış maçını Cleveland Cavaliers'a karşı oynayan Boston Celtics'te ilk çeyreğin bitimine 6:45 kala Gordon Hayward ayağının üstüne kötü bir şekilde düştü ve ayağı kırıldı.

Hayward, Kyrie Irvıng'in alley-oop pasını değerlendirmek isterken Lebron James ve Jae Crowder ile havada çarpıştı. Yere kötü bir şekilde düşen Hayward'ın ayağı kırıldı ve sezonu kapattı.

Kyrie Irving maç sonrası: '' Bir çok sakatlık geçirdim, bir çok sakatlık gördüm fakat bu en kötü ikisinden biriydi. Biri Paul George'un Milli Takım forması ile bacağını kırdığı, diğeri de buydu.'' diye konuştu.
 

Üst