Boston Celtics

gören de ray ray kariye boyunca boston'da oynadı sanar..pierce olsa tamam da bu ray allen mirsad türkcan'ın takım arkadaşıydı bucks'dan..boston 2. takımı da değil,3. takımı...boston'un onu takaslaması ne kadar normalse ray'in de boston'ı terk etmesi bir o kadar normaldir...
 
gören de ray ray kariye boyunca boston'da oynadı sanar..pierce olsa tamam da bu ray allen mirsad türkcan'ın takım arkadaşıydı bucks'dan..boston 2. takımı da değil,3. takımı...boston'un onu takaslaması ne kadar normalse ray'in de boston'ı terk etmesi bir o kadar normaldir...

Halil Tolga bey, kimse zaten kulübe kazık çaksın demedi. Gidiş biçimini konuşuyoruz burada...
 
serbest kalan adamın gidiş biçimi olmaz..sizce ray allen takımdan takaslanmak istemiş midir?onun gibi oyuncular kendi istekleri dışında asla takaslanmak istemezler..takaslanma isteği başarısız olursa,o da sizi böyle terk edip gider...
 
Kesinlikle bi 5 ve 2 numara şart.Artık Garnett eskisi gibi olamaz.Pierce'da yaşlandı artık sağlam bi şütor 2 numara lazım.Rondo'nun asistleri yemeyecek bi adam.James Harden keşke alınabilseydi.O tarz bi adam bulmamız lazım :)
 
Zamanında burada Ray Allen'ın takasta kullanılması lazım diye bin kere yazdık. Takasta kullanılmadı ve cap sıkıntısı nedeniyle, bu takımı bir arada tutan parçalardan Kendrick Perkins feda edildi.. Sonuçta Ray Allen gitti ve karşılığında da bir şey alınamadı.. KG bin yıllık Bostonlu gibi atıp tutuyor ama bu takımla çok ileri gitmek mümkün olmayacak.. Rebuilding artık kapıyı çalmıyor , resmen tekmeliyor.. Celtics yönetimi hala KG nin peşinde.
 
Jazz ile Celtics büyük ihtimalle takasa girecekler.Avery Bradley Jazz'a giderken Celtics Derrick Favors yada Enes Kanter'i alacakmış.Boston 5 numara istediği için Enes'in Celtics olma ihtimali daha yüksek ihtimal.
 
Enes Kanter şu anda oynayabileceği en kötü takımda belki de. Al yıldız, Millsap başaltı ve fazla dakika alamasa da Favors ortalama üstü oyuncular. Boston'a gidip de yine de oynayamazsa boşuna hayal kurmasın Enes.
 
New England Patriots'a transfer olma kararı aldım, bundan mütevellit %50 Celtics taraftarı sayılırım...
Nedir bizim durum şimdi bir arkadaş bi özet geçsin, Garnett abi süperin, Rondo'da en iyi PG...
 
New England Patriots'a transfer olma kararı aldım, bundan mütevellit %50 Celtics taraftarı sayılırım...
Nedir bizim durum şimdi bir arkadaş bi özet geçsin, Garnett abi süperin, Rondo'da en iyi PG...

Yakın zamanda bu takımın bilinmeyen cismi Milicic'i sepetledik.

Son birkaç haftadır Avery Bradley'in Enes Kanter veya D.Favors ile takaslanacağı söylentisi var ama ben Amerikan basınında bununla ilgili elle tutulur bir haber görmedim.

Sezon başı Leandro Barbosa falan geldi takıma, öyle süre almaya çalışıyor. Tabi eski Barbosa ile alakası olmasa da arada sırada aklına geldikçe bir işe yarayıp sayı katkısı veriyor oynadığı kısa sürelerde.

Bu arada Enes'in takım arkadaşı Al Jefferson her fırsatta Boston şehrine geri dönmeyi çok istediğini söylüyor, ama sadece söylüyor yani. :) Şu an için böyle birşeyin olması imkansız ötesi.

Sezon öncesi maçlarında pivot görünümlü Fab Melo gibi bir kazmayı Doc Rivers ısrarla denedi ama ben o adamın NBA'e adım atabildiğinden ötürü bile şok içindeyken hatasının farkına erken vardı ve postaladı.

Diğer çaylağımız Sullinger üstüne gidilirse potansiyel olabilecek bir oyuncu. Sezon başı beklentilerini de düşünürsek gayet iyi işler yapıyor forma bulduğu sürelerde. Rotasyonda bulunması gerekli, takıma faydalı bir isim. Şimdilik memnunuz...

Sezona başlarken Courtney Lee'nin ilk beş başlayıp Terry'nin altıncı adam olarak maçlara başlayacağı bilinen bir durumdu ama Lee tam bir hayal kırıklığı oldu. Hayır benim zaten daha önceden de sevdiğim tip bir oyuncu değildi ama bazı yetenekleri vardı onları da beceremedi Rondo gibi bir guardla oynarken bile ve haliyle şansını kötü kullandı. Son dönemde Terry çıkıyor artık ilk beşte.

Geçen sezonu kalp sorunu yüzünden bay geçen J.Green fena dönmedi. Mazareti olduğu için şimdilik performansını fazla değerlendiremeyiz ama ben inanıyorum ki sezon içinde üstüne birşeyler katıp eski formuna yakın bir düzeye gelecektir -ki şu haliyle bile gayet fayda sağlıyor ama dediğim gibi çok daha iyisini de yapacaktır.

Sezona, beklenen Celtics gibi başladık. Son yıllarda form grafiğimiz hep böyle ama sezon sonu geliyor bir bakıyorsun herkesin Play-Off yapamaz dediği Celtics, Konferans Finali vs. yapıyor. Seviyorum bu oyuncuları o yüzden...

Son olarak aklıma gelmişken Milicic'i yolladıktan sonra Kenyon Martin'i alacağımız dedikodusu vardı ama olacak gibi durmuyor. En azından gelse bile bu kadar oyuncu varken saçma bir hamle olur. Sevindiren gelişme ise Gortat ile ilgilendiğimiz. Karşılığında kimi verebiliriz bilmiyorum ama gizliden gizliye ciddi ciddi sulanıyoruz orası kesin. Gelirse de süper bir hamle olur, pusuya yatıp beklemeye aldık...
 
Boston bitmiş artık.. Dün Bucks maçında da görüldü.. Bu işin kuralı belli, zamanında takasını yapacaksın.. KG ile , bitmiş PP ile umutsuz Rondo ile Boston artık doğuda bir iddia sahibi değil.. Gerçi Miami'den başka kimse değil de ellerindeki kaynağı düzgün kullanmamış olmaları üzücü..

Hep kendimi tekrar ediyorum ama Ray Allen'ı takas edip K.Perkins'i tutsalardı şu anda başka bir şey konuşuyor olabilirlerdi..
 
Boston cidden keyif vermiyor şu ana kadar. Zaman içinde ne olur, takviye falan gelir mi bilmiyorum ama izlemekten çok keyif almadığım da bir gerçek takımı. Dampier haberleri görmüştüm birkaç gün önce, böyle bir hamle gelirse vay halimize zaten.. Umarım Ainge bu sefer düzgün bi iş becerebilir de adam akıllı bir hamle yapabilir, hiç sanmıyorum da neyse.. Bradley'in de nasıl döneceği önemli bir konu tabi, umarım iyi bir şekilde döner.

Sezon başında düşüncem konferans finali idi, Miami'ye kafa tutabileceğimizi düşünmüyordum zaten. Şu anki tabloya bakınca pek oluru var gibi görünmüyor konferans finalinin. Daha sezon başları tabi, umarım yanılan ben olurum. Son yıllardaki sürpriz Play-Off performansı beklentisine bel bağlayacağız gibi görünüyor şu anki gidişata göre, elle tutulur en büyük umut kaynağı o gibi. Hayırlısı bakalım..
 
0.6 saniyede o topun elden çıkması mucize. şu baskette şu son saniye-salise işleri bence biraz abartılıyor. çoktan bitmiş olmalı süre. bu arada sevindim boston'un kazanmasına onu söyleyeyim de :)
 

Üst