New England Patriots'a transfer olma kararı aldım, bundan mütevellit %50 Celtics taraftarı sayılırım...
Nedir bizim durum şimdi bir arkadaş bi özet geçsin, Garnett abi süperin, Rondo'da en iyi PG...
Yakın zamanda bu takımın bilinmeyen cismi Milicic'i sepetledik.
Son birkaç haftadır Avery Bradley'in Enes Kanter veya D.Favors ile takaslanacağı söylentisi var ama ben Amerikan basınında bununla ilgili elle tutulur bir haber görmedim.
Sezon başı Leandro Barbosa falan geldi takıma, öyle süre almaya çalışıyor. Tabi eski Barbosa ile alakası olmasa da arada sırada aklına geldikçe bir işe yarayıp sayı katkısı veriyor oynadığı kısa sürelerde.
Bu arada Enes'in takım arkadaşı Al Jefferson her fırsatta Boston şehrine geri dönmeyi çok istediğini söylüyor, ama sadece söylüyor yani.
Şu an için böyle birşeyin olması imkansız ötesi.
Sezon öncesi maçlarında pivot görünümlü Fab Melo gibi bir kazmayı Doc Rivers ısrarla denedi ama ben o adamın NBA'e adım atabildiğinden ötürü bile şok içindeyken hatasının farkına erken vardı ve postaladı.
Diğer çaylağımız Sullinger üstüne gidilirse potansiyel olabilecek bir oyuncu. Sezon başı beklentilerini de düşünürsek gayet iyi işler yapıyor forma bulduğu sürelerde. Rotasyonda bulunması gerekli, takıma faydalı bir isim. Şimdilik memnunuz...
Sezona başlarken Courtney Lee'nin ilk beş başlayıp Terry'nin altıncı adam olarak maçlara başlayacağı bilinen bir durumdu ama Lee tam bir hayal kırıklığı oldu. Hayır benim zaten daha önceden de sevdiğim tip bir oyuncu değildi ama bazı yetenekleri vardı onları da beceremedi Rondo gibi bir guardla oynarken bile ve haliyle şansını kötü kullandı. Son dönemde Terry çıkıyor artık ilk beşte.
Geçen sezonu kalp sorunu yüzünden bay geçen J.Green fena dönmedi. Mazareti olduğu için şimdilik performansını fazla değerlendiremeyiz ama ben inanıyorum ki sezon içinde üstüne birşeyler katıp eski formuna yakın bir düzeye gelecektir -ki şu haliyle bile gayet fayda sağlıyor ama dediğim gibi çok daha iyisini de yapacaktır.
Sezona, beklenen Celtics gibi başladık. Son yıllarda form grafiğimiz hep böyle ama sezon sonu geliyor bir bakıyorsun herkesin Play-Off yapamaz dediği Celtics, Konferans Finali vs. yapıyor. Seviyorum bu oyuncuları o yüzden...
Son olarak aklıma gelmişken Milicic'i yolladıktan sonra Kenyon Martin'i alacağımız dedikodusu vardı ama olacak gibi durmuyor. En azından gelse bile bu kadar oyuncu varken saçma bir hamle olur. Sevindiren gelişme ise Gortat ile ilgilendiğimiz. Karşılığında kimi verebiliriz bilmiyorum ama gizliden gizliye ciddi ciddi sulanıyoruz orası kesin. Gelirse de süper bir hamle olur, pusuya yatıp beklemeye aldık...