Britton Johnsen

Re: Britton Johnsen hakkında görüşler !

Bence britton'i bosuna tartisiyoruz avrupa kariyeri olan bir oyuncu tecrubesi yeter iyi bir yedek bana gore ama tum 4 numara oynuyan oyuncuların yabancı olması buyuk sikinti

Johnsen sakatlıktan çıkmış bir oyuncu. Daha yeni forma giriyor. Ben aslında hala daha kendisinden memnun değilim. bize sınıf atlatıp gerekli yerlerde katkıyı yapacak bir oyuncu değil. Takım oyuncusu... Umarım bu yönü uyum sağlayıp bizde gösterir...

Bence iyi oynarsa çok büyük katkı yapar çünkü bize 3 numarada oynuyacak bir oyuncu lazım !

beykoz maçını bize kazandırsada ben bu adama güvenemiyom yanni oynuycak yeri yok bizim takımda diye düşnütoyum.. belki başka takımlarda başarlı olur ama bizim takımda zor..

İçimden bir ses diyorki bu adam Play-Off a kadar çok ama çok iyi oynuyacak. Rüyamda gördüm her maç 20-25 sayı atacakmış :) İnşallah bu rüya tersine çıkmaz :)

mustafakaya' Alıntı:
İçimden bir ses diyorki bu adam Play-Off a kadar çok ama çok iyi oynuyacak. Rüyamda gördüm her maç 20-25 sayı atacakmış :) İnşallah bu rüya tersine çıkmaz :)

inşallah böyle olur

Beykoz maçındaki performansın rastlantı veya şans olduğuna inanıyorum galiba..
Ailesi tribündeydi yanımızdaydı belkide ondandır Beykoz maçındaki bu müthiş performans..
Bugün takımdaki herkes gibi oda çok kötüydü.

hüseyinin boşluğunu doldurmaya çalışıyor.Son haftalarda formda ama şutunu biraz geliştirmesi lazım

Britton dün basit hatalr yapsada çok iyi bir savunma örneği gösterdi her geçen maç daha iyiye gidiyor. Yakında sayı kralı olursa şaşmayın :)

Serdar Aslan' Alıntı:
İnşallah büyük katkı verip rotasyonda yerini alır ama hiç ümidim yok!
Sen beni haksız çıkardın ya britton Allah senden razı olsun! :)
Çok öenmli bir katkı verdi ayrıca çok samimi bir oyuncu bjk maçından sonra sevinmesi falan oldukça olumlu seneye kalsada olur kalmasada Murat hocanın bileceği iş ama iyikide almış onu hocamız Play Off da çok büyük katkı vereceği kesin! ;)

Murat Özyer yine bize kendisini kanıtladı ve ihtiyacımızı karşılıyacak ucuz bir oyuncu transferi yapmış olduğumuz çok belli oldu ! Johnsen gün geçdikçe takıma alışıyor ve daha iyi oynuyor . Play-Off larda kendini tam anlamıyla bulmuş olur.

benim oyun anlayışıma uymayan izlerken beni heycandıracak bir aksyon bekliyemediğim bir adam.Tabi bunlar benim basket görüşüm.Elbet takıma katkısı yatsınamaz fakat takımın tam olarak ihtiyacı olan oyuncu Britton değildi ve halada değil.Yeni sezondada pek kalıcağını düşünmüyorum.Bu takımın yabancılarından biri seneyede kalacaksa bunu hak eden adam kesinlikle Charse'tır

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
benim oyun anlayışıma uymayan izlerken beni heycandıracak bir aksyon bekliyemediğim bir adam.Tabi bunlar benim basket görüşüm.Elbet takıma katkısı yatsınamaz fakat takımın tam olarak ihtiyacı olan oyuncu Britton değildi ve halada değil.Yeni sezondada pek kalıcağını düşünmüyorum.Bu takımın yabancılarından biri seneyede kalacaksa bunu hak eden adam kesinlikle Charse'tır

Britton zaten son yabancı hakkımızda dolsun diye yapılan bir transferdi bence ve maliyeti çok ucuzdu . Bu paraya bundan iyi çok zor :) Hemde onun takımda olması bize yarar sağladı bence . Smaçlarıda göze çok hoş geliyor . Ayrıca Play-Off larda ona çok ihtiyacımız olacak.

johnson zamanda ilerledikçe takıma gerçekten çok yaralı olmaya başladı...pota altında ikili oyunlar,ribaundlar,smaçları zor yerlerde attığı kritik şutları..bence takıma çok yararlıı oldu..ne kadar süreyle anlaştığımızı bilmiyorum ama seneyede kalmalı görüşündeyimm...

Seda Yükseloğlu' Alıntı:
johnson zamanda ilerledikçe takıma gerçekten çok yaralı olmaya başladı...pota altında ikili oyunlar,ribaundlar,smaçları zor yerlerde attığı kritik şutları..bence takıma çok yararlıı oldu..ne kadar süreyle anlaştığımızı bilmiyorum ama seneyede kalmalı görüşündeyimm...

İlginç bir görüş :? :? Bana göre de bu takımda bavulunu toplaması gereken ilk yabancı..Murat Hoca umudu kesmiş gibi son maçta ilk 5 dakika oynattı ; bir daha da oyuna sokmadı..Ayrıca Play--Off'larda da en az verim sağlayacağını düşündüğüm yabancı..

Brittonun geldiğinden beri formunu yukselttiği bir gerçek. ilk geldiğinde zarar verme mertebesindeydi (karşıyaka maçı sean marshala yaptığı faul). hala da tam kapasite oynamıyor. yalnız maçlarda farkettiğim bi şey var: çok istekli.kenardayken oyuncuları ateşliyor, kendince tezahuratlara katılıyor... bu heyecanı sayesinde playoffta patlama yaparsa takımda kalabilir. yoksa seneye pek şansı yok.

efes maçında ilk beş başlaması Murat hocanın Brittona güvendiğinin kanıtı bence. hocanın yüzünü kara çıkarmaz umarım.

bence telekom serisinde faydalı olacak bir oyuncu.Ama önümüzdeki sene büyük başarılar isteniyorsa gönderilmeli

Aykun Alan' Alıntı:
bence telekom serisinde faydalı olacak bir oyuncu.Ama önümüzdeki sene büyük başarılar isteniyorsa gönderilmeli

Çok haklısın . Bence Britton hiç yoktan iyidir oyuncusu !