Britton Johnsen

Re: Britton Johnsen Galatasaray'da

Britton Johnsen'i TV'de ilk gördüğümde aklıma hemen Brian Green geldi..
Green'i hiç izleyemedik ancak hazırlık maçlarındaki istatistikleri gayet iyiydi..
Yollanması konusunda tabii ki bilmediğimiz sebepler olabilir ancak Johnsen'e göre iyiydi bence..
Zaten Johnsen'i 4 numarada oynatıyoruz..
Green de 4 numara oyuncusuydu..
Sanırım transferde yanlış yaptığımız tek hamle buydu.. :(

Forumu sikca takip eden birisi olarak yazmaya karar verdim.Gercekten Arkadaslar Brightton Johnsenlerle Owenslarla sampiyonluk hayalleri kurmayalim lutfen derim.Cunku Sampiyon olamassak sayet cok buyuk sikintiya ve strese kendimizi atariz.En iyisi olacagina birakmak ve destegimizi surdurmek takimimiza..Sampiyonluk yolunda GS surpriz takimlardan birisidir kadro yapisiyla BJK gibi..FB ligi 8.de bitirse bence Telekom ile Sampiyonluk yolunda en sansli takim goruntusunde su an.

en basitinden bi boddicker bile düşünülmedi sanırım...selçuk üni.de oynuyordu 2 sezon önce daha önce de bizdeydi zaten...her türlü opsiyondu ve işe de yarardı...en azından bildiğimiz biriydi ve öle midir böle midir diye medet ummazdık...gerçi britton da şutör tabi 3 saniye koridoru içinde :p

mustafakaya' Alıntı:
Bu adamın yüz simayı aynı Hakan Şükür :)

Yok daha neler :)

sukur_0708_k.jpg

13022008141236_2340_303581bri.jpg

Tıpatıp benziyorlar değil mi (!)

Barış Çamur' Alıntı:
[quote="Murat Gonyeli":jcuj8wcg]
mustafakaya' Alıntı:
Bu adamın yüz simayı aynı Hakan Şükür :)

Ne yuzu ne de oyunu birbirine benziyor..Birisi olmus efsane,diger ise su haliyle kepaze!

Lütfen Murat Abi..

Hiç bir şekilde herhangi bir Galatasaray forması giyen oyuncumuza laf söylemeyelim.
Elbette eleştiricez ama hakaret etmeden..[/quote:jcuj8wcg]

Oyunu olarak kepaze..Hala bir isik yok,alismasi bence aylari bulacagi icin acikcasi fazla umutlu degilim..En onemlisi takimdaki turk cocuklarinin oyunu..Yabancilarin yarin,obur gun ne olacagi belli degil..

-se ler -sa lar ile bir yere varacağımızı düşünmüyorum.Hosley gelse,başarılı olacağının garantisini kim verebilir?Tamam,ligimizde şu ana kadar üst düzey performans göstermiş olabilir.Takımımızda bunu gösterememe ihtimali var.Benim tedirgin olduğum nokta;Johnsen'in Owens'ın performansına nasıl etkide bulunacağı.Owens gibi bir oyuncudan sezonun geri kısmında faydalanmama olasılığı beni çok düşündürüyor.

Mustafa'cım en kısa zamanda bir göz doktoruna görünmen dileğimle kardeşim..

Ben benzetemedim. Benzetebilen varsa buyursun..

Bu arada sanırım gönderilcek Britton..

Barış Çamur' Alıntı:

Göz doktoru önerin için saol inş. Britton yollanılıp daha iyi bir yabancı alınmasını canı gönülden isterim :)

Barış Çamur' Alıntı:

Britton'in mayasi tutmadi takima,bu acikca goruluyor.Serbest atis bile sokamayan oyuncudan su anda fayda gelmez takima.Hosley'i zamaninda alacaktik veya Jasmin Hukic isimleri gecmisti..Beyaz Usa'li oyunculara pek guvenemiyorum nedense..

Murat Gonyeli' Alıntı:
[quote="Barış Çamur":3sqqzx60]Mustafa'cım en kısa zamanda bir göz doktoruna görünmen dileğimle kardeşim..

Britton'in mayasi tutmadi takima,bu acikca goruluyor.Serbest atis bile sokamayan oyuncudan su anda fayda gelmez takima.Hosley'i zamaninda alacaktik veya Jasmin Hukic isimleri gecmisti..Beyaz Usa'li oyunculara pek guvenemiyorum nedense..[/quote:3sqqzx60]
Senle aynı fikirdeyim nedense ırkçılık değil ama beyaz USA lı oyunculara hiç güvenmiyorum !!!

bencede gereksiz bir transfer.. onun bölgesndeki oyuncularımz çok kaliteli.. onun yerne hite i yedeklicek kaliteli bir kısa veya kaliteli bir pivot dha çok iş görürdü..

Beşiktaş maçı itibariyle ne yazık ki Johnsendan ümidimi iyicene yitirdim. Bir ara maçın genelini bırakıp sadece onu izledim . Hucumda resmen insiyatif almaktan kaçıyor gibiydi. İnsallah ben yanılırım ama dediğim gibi son bjk maçıyla uudum yok denecek kadar az kaldı :(

Benim de Britton ile ilgili düşüncelerim, değişmiş durumda.Her ne kadar zaman verilmesi gerektiğini söylesem de,hep hayal kırıklığı hep hayal kırıklığı.Takıma alışamadı,alışamayacak da sanki.Sözleşmesinde ne gibi maddeler var,bilemiyorum.Bu sezon tek bu yabancı oyuncumuzdan verim alamadık.Üzülüyorum yani.Britton geldi geleli Chris Owens da kötü oynamaya başladı.Bu işe bir çare bulmak gerek.

Yiğit Pazar' Alıntı:
Benim de Britton ile ilgili düşüncelerim, değişmiş durumda.Her ne kadar zaman verilmesi gerektiğini söylesem de,hep hayal kırıklığı hep hayal kırıklığı.Takıma alışamadı,alışamayacak da sanki.Sözleşmesinde ne gibi maddeler var,bilemiyorum.Bu sezon tek bu yabancı oyuncumuzdan verim alamadık.Üzülüyorum yani.Britton geldi geleli Chris Owens da kötü oynamaya başladı.Bu işe bir çare bulmak gerek.

Aynen.Sezon başında William Avery için aynı şeyleri söylüyoduk.Bu adamla zaman kaybediyoruz diye.Ondan kurtulduk Britton Johnsen geldi.O da William Avery'nin biraz uzun modeli işte.Niye büyük umutlarla aldığımız oyuncular böyle çıkıyor?.Belki iyidir belki iyidir diyorsun ama olmuyor işte.Karşıyaka maçını 1 sayı farkla kaybettik.Son Karşıyaka hücumunda faul yaptı.O maçda gitti öyle.Off içim çok dolu ama daha fazla karamsar olmak istemiyorum.Bize göre ha diyince oyuncu göndermek çok kolay olsada William Avery'den bile daha çok istiyorum bunu.Umarım bir an önce yollarımız ayrılırda oraya faydalı bir transfer gelir.Gelmese bile Johnsen gibi oyuncuları görüpte takımın paralarının havaya uçtuğunu görüp üzülmeyiz.

Mert Yigit Kazan' Alıntı:
[quote="Yiğit Pazar":1d82fhhl]Benim de Britton ile ilgili düşüncelerim, değişmiş durumda.Her ne kadar zaman verilmesi gerektiğini söylesem de,hep hayal kırıklığı hep hayal kırıklığı.Takıma alışamadı,alışamayacak da sanki.Sözleşmesinde ne gibi maddeler var,bilemiyorum.Bu sezon tek bu yabancı oyuncumuzdan verim alamadık.Üzülüyorum yani.Britton geldi geleli Chris Owens da kötü oynamaya başladı.Bu işe bir çare bulmak gerek.

Aynen.Sezon başında William Avery için aynı şeyleri söylüyoduk.Bu adamla zaman kaybediyoruz diye.Ondan kurtulduk Britton Johnsen geldi.O da William Avery'nin biraz uzun modeli işte.Niye büyük umutlarla aldığımız oyuncular böyle çıkıyor?.Belki iyidir belki iyidir diyorsun ama olmuyor işte.Karşıyaka maçını 1 sayı farkla kaybettik.Son Karşıyaka hücumunda faul yaptı.O maçda gitti öyle.Off içim çok dolu ama daha fazla karamsar olmak istemiyorum.Bize göre ha diyince oyuncu göndermek çok kolay olsada William Avery'den bile daha çok istiyorum bunu.Umarım bir an önce yollarımız ayrılırda oraya faydalı bir transfer gelir.Gelmese bile Johnsen gibi oyuncuları görüpte takımın paralarının havaya uçtuğunu görüp üzülmeyiz.[/quote:1d82fhhl]

Ben Drew Nicholas derim..Drew'in GS formasi altinda Bu kadroya 2-3 seviye atlatacagini dusunuyorum.GS-EFES macinda ise heralde bunca olaydan sonra kariyer patlamasini yapar..35 sayi 8 asist ya sizce?

Zamanında alma HOSLEY'i.. Alma SOFOKLIS'i sonra böyle dert yanarsın Britton'dan ondan bundan..

Scouting ekibi ne yapıyor merak ediyorum valla..