Britton Johnsen

Re: Britton Johnsen Galatasaray'da

Barış Çamur' Alıntı:
Zamanında alma HOSLEY'i.. Alma SOFOKLIS'i sonra böyle dert yanarsın Britton'dan ondan bundan..

Scouting ekibi ne yapıyor merak ediyorum valla..
Zaten bizim sağlık ekibide bi işe yaramıo :)

Britton Johnsen hakkında görüşler !

Britton Johnsen sizce yararlımı ? Son maçdaki iyi oynuyla bizden iyi not alan Johnsen ilerki maçlardada bu form grefiğini sürdürebilecek mi? Sizce ne olacak ......

Re: Britton Johnsen hakkında görüşler !

Hüseyin Beşok sakatlanmasaydı gereksiz bir transfer olurdu.
Hüseyin sakatlanınca uzun boyunun avantajı ile 4 numara gerektiğinde 5 numara bile oynayarak rakip pivotları savundu..

3 numara niyetine alınmış bir oyuncu olarak gereksiz bir transferdi..
Neyse Beykoz maçı gibi birkaç maç oynarsa taraftarında gözüne girer..
Murat Hocamız aldıysa da bize laf düşmez zaten..

bize lig sonuncusu beykoz macinda degil uleb ve derbi maclarinda iyi performans saglayacak oyuncu lazim bence gaines ve owens 4 numara icin yeterli erdemde bu pozisyonda gerektiginde dusunulebilir cok lux bir transfer oysaki 3 ve 5 numara buraya iyi bir oyuncu lazim diye bagiriyor

Arkadaşlar Johsen faydalı olabileceğini bence gösterdi, şimdi sıra büyük maçlarda bu performansı göstermeye geldi.

johnsen potaya değmeyen çok kritik bir şut dışında hücumda ve savunmada iyi bir performans gösterdi.geldiği günden beri tbl de attığı sayıdan fazlasını bu maçta attı ve benchten gelip önemli bir katkı yaptı.Umarm bu haftada tt maçında aynı performansı gösterir ve playofflarda başarılı olmamızı sağlar

Blokları ve el üstünden vurduğu smaçla birde kritik 3 lüğüyle beni büyüledi :) 19 sayı 10 ribaunt !

takıma yeni yeni adapte olmaya başladı son iki maçtaki performansı gayet başarılıydı.umarım böyle devam eder.önümüzdeki kritik telekom ve ulepteki beşiktaş maçlarında performansındaki artış sürerse
murat hoca ona daha fazla süre verebilir

Hüseyin Beşok'un en az Torino'ya kadar takıma katılamayacağını düşünürsek maç başına en 25 dakika süre alması söz konusu ...
Eğer Boykoz maçında ki performansını bu önümüzde ki karşılaşmalara da yansıtabilirse play-off öncesi hem kendi moral bulmuş olacak hem de takımımız 3-4 pozisyonlarına yeni bir oyuncu kazanmış olacak .

Takıma iyice alışmış gözüküyor.Savunmada ve hücum setlerinde nerede duracağını daha iyi biliyor ki bu oyununa da yansımaya başladı.Kadro derinliği ve sezon ortasında yapılmış bir takviye açısından iyi bir hamle denilebilir.

Hüseyinin sakatlığı yüzünden 5 numara oynatıldı.koçun açıkladığına göre beykoz maçında yerli uzunlardan fayda alamadığı için britton'u oynattım dedi.federasyonun 3 yabancı oyanayabilir kuralı yüzünden de
robert hite fb üker ve ttnet beykoz maçlarında az süre aldı,inşallah küstürülmez...

Bu haftaki Britton u çok ama çok merak ediyorum. İnşallah iyi oynar ve takıma katkı sağlar. Bu arada maçda Tufan oynuyacak mı? Bilen var mı?

mustafakaya' Alıntı:
Bu haftaki Britton u çok ama çok merak ediyorum. İnşallah iyi oynar ve takıma katkı sağlar. Bu arada maçda Tufan oynuyacak mı? Bilen var mı?
Tufan ve Hüseyin yok

Hüseyin in olmadığı bir dönemde Britton a çok ihtiyaç var iyi oynarsa Telekom maçını kolay kazanırız .