Britton Johnsen

Re: Britton Johnsen Galatasaray'da

arkadaşlar johnsen in acaba böyle zor bir maratonu kaldırabilecek mi diye düşünen varsa geçen sene barça'ya oynadığı basketbolu hatırlatırım.yanlış hatırlamıyorsam el de bir hafta mvp olmuştu.hatta kendi fantasy takımımın vazgeçmediğim oyuncularındandı.kendisini galatasarayımıza getiren herkese çok teşekkürler.

britton johnsen hava alanindaki aciklamalarinda bjk ve fb yi daha once yendim daha onceden galatasarayli olmusum dedi taraftar benden bende taraftardan keyif alirim insallah dedi...
kaynak:gstv

Ali Emre' Alıntı:
Bugün maçtan sonraki basın toplasında Murat hoca Johnsen hakkındaki sorumu cevapladı...Sezon başında bir omuz sakatlığı geçirdiği ve ameliyat olduğu bu nedenle sezon başında alamadıklarını söyledi Murat Özyer...Şu anki durumu ile ilgili olarak son bir aydır 30 dakika ortalamalarla oynadığını belirtti...ayrıca önemli bir nokta bu hafta sonu detaylı sağlık kontrolüne girecek ve eğer oradan sağlam raporu alınırsa imza atılacak...son olarak nasıl bir form düzeyinde olduğunu sağlamsa ve oynarsa göreceğiz dedi Murat hoca...

Netten takip edebildiğim kadarıyla aranız açıktı aranızdaki dargınlığın bitmesi sevindirici :)

ayrıca son 1 ayda 30 dakika ortalamayla oynaması hiç birşeyinin olmadığının göstergesidir hayırlı olsun.böylece bizim boşuna isim saydığımız anlaşılıyor.murat hoca kariyeri yardımcı hoca olarak geçti nerde ne kadar oyuncu var o biliyor işte.

Britton aile babasıymış yahu :) Röpörtajını izledim sıcak birine benziyor. ;)

Gökce Başaran' Alıntı:
Britton aile babasıymış yahu :) Röpörtajını izledim sıcak birine benziyor. ;)
Tipten yorum yapmak ne kadar mantıklıdır? Bilmiyorum; ama başarılı olacak bir tipe benziyor. :)

2.08 boy????

kerem gonlumle aynı, emrel kuqo dan 1 cm uzun...ama 5 numara değil??

kimdir bu Britton Johnsen....Umarım hayırlı olur ki buna yurekten inanıyorum....

Kaan Kural çok iyi tercih, çok yarar sağlar dedi valla. Sorduğum herkeş çok iyi oyuncu diyor.

ama nerede,nasıl oynayacak bunları sahada görmek lazım.

insallah yaa bende umutluyum hele bı kısmet olup sakatlarda donerse tadından yenmeyecek....

Ahmed Salih' Alıntı:
2.08 boyunda bir oyuncu için ayakları hızlıdır ve bir beyaz için atletik özellikleri son derece iyidir. Kolej kariyeri boyunca kısa forvet pozisyonunda oynamıştır ve bu pozisyonda sivrilmiştir.

Hakkında: http://www.nbadraft.net/profiles/brittonjohnsen.htm

Ayakları üst düzey bir kısa forvet tutabilecek kadar hızlı mıdır peki ?

Bilmiyorum uğurlu gelir inşallahta,bu adamda sanki J.R.Koch havası var gibi.

Sonunun benzememesi umuduyla...

bu adam uyum sorunu filan yaşamaz adnanla da samimi olmuşlar :)

istanbulda 2 maç oynamış 2 sinide kaybetmemiş birinde bekistası diğerinde fenerbahceyi mağlup etmiş adnanında dediği gibi gelmeden galatasaraylı olmu :)

Sempatik bir adama benziyor. Umarım kısa sürede uyum sağlar ve en üst düzey performansını sahaya yansıtır. Bu arada Beşiktaş'a ''Bekiştaş'' demeside oldukça hoş... :)

Kutay Çamcı' Alıntı:
[quote="Ahmed Salih":1q4zijk1]
2.08 boyunda bir oyuncu için ayakları hızlıdır ve bir beyaz için atletik özellikleri son derece iyidir. Kolej kariyeri boyunca kısa forvet pozisyonunda oynamıştır ve bu pozisyonda sivrilmiştir.

Hakkında: http://www.nbadraft.net/profiles/brittonjohnsen.htm

Ayakları üst düzey bir kısa forvet tutabilecek kadar hızlı mıdır peki ?[/quote:1q4zijk1]

Bu sezonki performansını izlemediğim için tam olarak bilmiyorum, ancak evvel zamanda bildiğim kadarıyla önemli kısa forvetlere karşı oynamış ve başarılı olmuştu. Savunması çok çok iyi olmasada, rakibini boş bırakmaz. Çok sert bir oyuncu değildir, ama 3 numara oynarsa karşısındaki oyunculara önemli ölçüde eşleşme sorunu oluşturur. Misal, Kenny Gregory veya Preston Shumpert karşısında savunmada sete-set kalırsa ezilmez. Fakat rakibin hızlı hücumlarında bazen geri kalabilir... Kanımca önemli olan, sakatlık geçirmişse, o sakatlıktan tam olarak kurtulup eski EL performansına kavuşmasıdır. Hem dışı şutu olan, hem post-up'larda etkin iyi bir oyuncu. Form tutar ve havaya girerse hücuma çok önemli katkılar yapabilir.

Murat Hoca bu transferle forum ulemasını yine ters köşeye yatırdı.

Umarım Murat Hoca öngörüsünde yanılmaz ve Johnsen takımımıza yararlı olur.

Turgut MEMISOGLU' Alıntı:
Onur Yavuz":3bgif4dk]Murat Hoca bu transferle forum ulemasını yine ters köşeye yatırdı. Umarım Murat Hoca öngörüsünde yanılmaz ve Johnsen takımımıza yararlı olur.[/quote] johnsen istanbul'a geldimi arkadaslar ?[/quote:3bgif4dk] [quote]Çok sempatik olmasının yanı sıra Galatasarayı ve Türkiye ligini iyi bildiğini havaalanındaki reportajından iyi bir şekilde anlaşılıyor [url="http://uk.youtube.com/watch?v=2wPz2RpD4tU' Alıntı:
http://uk.youtube.com/watch?v=2wPz2RpD4tU[/url]

Britton Johnsen İstanbul?da

Galatasaray Cafe Crown?un son transferi Britton Johnsen, 1 Şubat Cuma günü İstanbul?a geldi. Britton Johnsen, 4 Şubat Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçecek.

İstanbul?a ailesiyle gelen Britton Johnsen, havaalanında açıklamalarda bulundu. Galatasaray Cafe Crown?un iyi bir takım ve organizasyon olduğunu belirten Johnsen, ?İki sene önce Alicante?dayken Beşiktaş?a, geçtiğimiz sezon Pau Orthez?de oynarken de Fenerbahçe?ye karşı forma giymiştim. Amerika?da üniversiteden arkadaşım olan Alex Jenkins de Türkiye?de forma giydi. Kendisi bana Türkiye?yi anlattı. Ben burada mücadele eden bir takıma geldim. Uyum sağlayıp, katkıda bulunmaya çalışacağım. Ben heyecanlı, coşkulu yerlerde olmayı seviyorum. Umarım oynadığım oyundan taraftarlar da keyif alırlar? diye konuştu.

Johnsen'ı tanımadığım için hiç birşey söyleyemiyorum.Ancak ben beyaz Amerika lıları beğenmiyorum(ırkçı değilim :) ) nedendir bilmiyorum.Bir kaç yorum da çok iyi şutör olduğunu 3 numarada oynayabileceği söylenmiş.Hiç sanmıyorum fiziğine göre 3 numarada çok yavaş kalıcağını düşünüyorum.Pazartesi imza atılacak heralde, bize de hoş geldin Johnsen demek düşer!(inşallah çok iyi bir performans sergiler)