BSL 1. Hafta | Galatasaray 81-72 Best Balıkesir

Abi TBF'nin sitesinde sadece 6 türk oyuncu için lisans alınmış görünüyor. Son dakikaya kadar bekleniyor sanırım.

GÖKSENİN KÖKSALTÜRKİYE199100000
ORHAN AYDIN HACİYEVATÜRKİYE198900000
CAN KORKMAZTÜRKİYE199200000
EMİR PRELDZICTÜRKİYE198700000
EGE ARARTÜRKİYE199600000
SİNAN GÜLERTÜRKİYE198300000

<tbody>
</tbody>

Dentmon - Russ - Can
Sinan - Goksenin
Micov - Preldzic
Daye - Orhan - Ege
Tyus - Pleiss

Boyle olur bence, Diebler'a BSL lisansi alinmaz, Schilb ve Thompson tribunde olur.

Ben yaşı itibarıyla Schilb dışarıda kalır diye düşünüyorum...
8 yabancıdan 6'sı sürekli rotasyonda olarak dinlendirilir...
Pazar günü Micov risk edilmez.
Dentmon-Russ-Daye-Pleiss-Tyus ve Thompson oynar....

Bence banko Diebler kenarda kalır lig maçlarında, Schilb ise asla kalmaz hoca yön veren adamı kenarda tutmaz, Deon'da belli dönemlerde kenarda olur.

Emir varken Schilb'e gerek yok.
Takımın en iyi şutörünü lig dışında bırakmak hiç akıl kârı bir şey değil.
Hoca eğer Schilb'i ligte tutarsa artık Schilb'in elinde hocanın kaseti var diye düşüneceğim.

Bence de Schilb kenarda kalır,benim tercihim de ona lig lisansı çıkmaması yönünde olurdu ama hoca söz konusu olunca Schilb'e lisans çıkarsa da şaşırmam.

Ergin Ataman'ı biraz tanıyorsam Shlibb lig rotasyonunda her türlü olur . Diebler ' da mutlaka kadroda olmalı . Çeşitlilik önemli . Lig maclarında onun kusursuz şutları ile açacağı çok maç olacak .
Deon thompson - Russ smith ve Micov üclüsü balikesir macinda olmaz diye düsünüyorum .

Dentmon-Smith-Can
Sinan-Göksenin
Micov(Diebler)-Emir
Daye-Ege-Orhan
Tyus-Pleiss(Deon)
Genelde Lig kadromuz bu şekilde olur bu maçta büyük olasılıkla Micov olmaz sakatlıktan yeni dönmesi sebebiyle Diebler 1-2 maçlığına Micovun önünde olabilir lig için.

Elimde Sinan, Micov, Preldzic hatta Daye gibi topa yon verebilen oyuncular varken hali hazirda elimdeki guardlarin oyun kurma meziyetleri minimumken cift yabanci guard yerine o hakkimi forvetten yana kullanirim demis sanirim hoca. Mantikli buluyorum.

Russ, Sinan, Micov, Daye, Tyus / Can, Goksenin, Diebler, Preldzic, Orhan, Ege, Pleiss

Lig için şu anda 6 yabancı bildirmişiz, 2 yabancı daha bildirilecek. Schilb dışarda kalır diye düşünüyorum hala.

O Fenerbahçe maçında yaptıkları yüzünden bu cezaya sebep olan herkese hakkımı helal etmiyorum. Öyle az buz değildi arkadaş pota arkasında ve benç arkasında adamlar birbirine bile girdi. Yalvardık bakın ceza alacağız dedik bu karaktersizler yine de devam etti.

Amerikada seyircisiz mac diye bisey ben hic gormedim. Bi Amerikaliya seyircisiz mac oluyor deseniz anlamaz. Cok degersiz sokak maci bile olsa izleyen birileri gelir oturdugunuz yere gore. Burada basit kolej takimlariin bile epey seyircisi oluyor. Bi takimin seyircisiz oynatilmasi garip bisey. Ustelik profesyonel yapilan spor demek o sporu satmak demektir. Sen kime satacaksin o maci seyirciye ve seyirci gelmesin cezası inanilmaz bisey bu. Maclara gelip kavga eden canlilarin insan oldugunu dusunmek cahilliktir. Idiot duzeyinde canlilar olabilir. Turkiyede boyle seyler olmasi utanc verici. Sporun guzelligini ve enerjisini yasamak yerine maymundan daha zeki olmayan canlilarin kavgasi yuznden siradan insanlar maca gidemiyor bu cok aptalca.

takımın en pahalı ve gittiği her takımda göz bebeği olmuş oyuncusunu kadro dışı bırakmak umarım ters tepmez. ben dentmon'un dorsey gibi karaktersizlik yapacağını düşünmüyorum. büyük başarılara giden yolda onun katkısına mutlaka ihtiyacımız var. takımda mutlu olması çok önemli ve gerçekten kendini bulabilirse skorer kimliğiyle altını üstüne getireceği maçlar olacaktır. keşke küçük takımların büyük oyuncusu olmak yerine kariyerine avrupa'da devam etmiş olsaydı da bize 31 yaşında olgunluktan uzak bir skorer yerine tecrübeli bir yıldız izletseydi. umarım dişini tırnağına takıp ataman'a onu 6 yabancıya almamanın saçmalık olduğunu gösterecek bir oyuncu olduğunu kanıtlar.

Ya beyler sakin olun. Daha maç bile oynanamadan hemen "yeni dorsey olur" demek çok saçma. 6 hakkımız var ve illa birileri dışarıda kalacak. Gören de sadece 5 yabancı yazmışız dentmon ı kadroya almamışız sayacak. Bu maç dentmon dışarda kalır öbür maç diebler. Bir bakacağı ki cska maçına dentmon ilk 5 başlayacak belki. O yüzden daha bir maç bile oynanmadan bu tarz öngörülerde bulmanın saçma olduğunu düşünüyorum.