arkadaşlar lig için alınan yabancılar resmi olarak ne zaman açıklanır acaba ? dentmon ve ergin ataman ikilisinden oldukça korkmaya başladım.
Amerikada seyircisiz mac diye bisey ben hic gormedim. Bi Amerikaliya seyircisiz mac oluyor deseniz anlamaz. Cok degersiz sokak maci bile olsa izleyen birileri gelir oturdugunuz yere gore. Burada basit kolej takimlariin bile epey seyircisi oluyor. Bi takimin seyircisiz oynatilmasi garip bisey. Ustelik profesyonel yapilan spor demek o sporu satmak demektir. Sen kime satacaksin o maci seyirciye ve seyirci gelmesin cezası inanilmaz bisey bu. Maclara gelip kavga eden canlilarin insan oldugunu dusunmek cahilliktir. Idiot duzeyinde canlilar olabilir. Turkiyede boyle seyler olmasi utanc verici. Sporun guzelligini ve enerjisini yasamak yerine maymundan daha zeki olmayan canlilarin kavgasi yuznden siradan insanlar maca gidemiyor bu cok aptalca.
Pek doğru bulmadım bu kararı,evet istatistiklerden anladığımız kadarıyla Dentmon çok istikrarlı bir durumda değil ama o kadar da kötü durumda olduğunu sanmıyorum. Dentmon bu takımın en çok kazanan oyuncusu ve şut olarakta en güvenilir oyuncularından birisi,onu da bişekilde denkleme katmalıyız ve istikrar kazanması için de oynaması gerekiyor bence.Dentmon'ın takıma henüz uyum sağlamadığı gerçek. Normal sartlarda takima isinmasi icin lig macinda kadroda olmasi gerekir ama diğer yabancilarimiz da yeni olduğu için CSKA maçında en çok ihtiyaç duyulan oyunculardan seçilmiş yabancı lisansları. Zor maç olmasa da takım da galibiyet almaya alışmalı. Bu yüzden bir süre bu 6'lı ile gidebiliriz ligde.
Kaydeden olur mu bilemem ama Ntv Spor mutlaka tekrarını yayınlar.İyi geceler arkadaşlar, yarın ki maçı kaçıracağım acaba kayıt yapan birileri olacak mı?
Schilbe de çıkmadı ki!Ben bu takımın liderinin Schilb olduğunu düşünüyorum. Schilb varken Dentmon'a lisans çıkmaması normal.
Rakibimiz Best Balıkesir'in kadrosu; Giresun ligin gençlerini, Balıkesir de yaşlılarını toplamış gibi...
D.J Thompson PG 1.78 31 yaş
Orbay Kaya PG 1.88 34
Doğancan Tokmak SG 1.91 24
Mertcan Özen SG 1.93 25
Mehmet Özdoğan SG 1.94 29
Metin Salkim SF 2.00 24
Gökhan Tokatli SF 2.01 38
Umut Tinay SF 2.03 36
Yunus Akçay SF 1.97 27
M.Doğan Şenli SF 1.97 24
Enes Ayran SF 1.97 22
Alparslan Uruk PF 2.03 28