BSL 11. Hafta | Galatasaray: 84 - 74 Fenerbahçe Beko

Yürolig bebelerini hakemlere ve kalite farkına rağmen zıplatan takıma tebrikler. Kudur patlıcan kafalı Obra, sana da tıpa olsun hacivat kılıklı, EL havlucusu dönek Sinan, karaktersiz zürafa çirkef Vesely!

Unutmadan yönetim istifa!

Neden Yönetim istifa? Her bransta oyuncularin maaslarini zamaninda ödüyolar diyemi?
 
Az önce parkedefener.com 'a baktım da kudurmaya başlamışlar. Neden sadece Efes ve Galatasaraya yenildik diye kuduruyorlar. sıkıldıysanız sizler de bakıp eğlenebilirsiniz:LOL::LOL:
 
Az önce parkedefener.com 'a baktım da kudurmaya başlamışlar. Neden sadece Efes ve Galatasaraya yenildik diye kuduruyorlar. sıkıldıysanız sizler de bakıp eğlenebilirsiniz:LOL::LOL:
fenerliler kaybedince beşiktaşlılardan daha ağlak çıkıyor ya :D Bugün sivasa çakıp yarın da Bülent kaptanın takımı antalya bi koysa bunlara ali koç istifa demeye başlarlar :D
 
Bugün hem koçu ve takımı tebrik ediyorum gerçekten müthişti bugün takım.Bugün şunu gördük takım düzeni koruduğu zaman iyi işler yapıyoruz biraz düzen dışına çıkıp birebire döndümü top kayıpları artıyor.Bu takıma ya iyi bir oyun kurucu yada bir uzun oyuncu alabilirsek iyi yerlere gelebiliriz.
 
En çok da takımın bu berbat haline rağmen salona gidip yalnız bırakmayan vefakâr taraftarlar için sevindim. Başları eğik ayrılmadılar. Kudurun şikeciler :D
 
Galatasaray basketbol takımında başaltı guresen bir basketbol takımının sahip olması gereken mental ve teknik ozelliklerin mevcut olduğu daha agustos ayında dahi ortadaydı. Koç da süreci takım kimyasının oturması lehine yürüttü. İnanıyorum ki sene sonuna kadar kendi kalibresi çerçevesindeki tüm hedeflere ulaşma yolunda ilerleyecegiz...
 
Biraz analiz yapalım mı ? Neyi doğru yaptık.

Öncelikle herkes savunmada maça tam konsantre olmuştu. Diğer maçlarda periyotluk, 3-4 dakikalık dağılmalar oluyordu.
Birkaç basit hata dışında herkes rolünü iyi ezberlemişti.Özellikle Göksenin hiç akıl almaz saçmalıklara girmedi savunmasıyla var olan ve ceza şutu sokan bir adam olduğunu hatırladı.Klobucar kadroda olmayınca daha az "bu ne yaaa?" dedik. Ertuğrul Hoca da bu adamla olmadığını anlamıştır artık. Harrison çok büyük oynadı zaten senin 3 katın fazla bütçeyle kurulan bir takıma karşı oynuyorsan bir tane adamın böyle büyük oynamalıydı maçı almak için. Arapovic zaman zaman çok ciddi savunma katkısı verdi vesely yavaşlattı.Can Korkmaz'dan da katkı aldık. Hayes kritik anlarda soğukkanlı kaldı ve sayı yaptı.
Koç özelinde de gereksiz rotasyonlara ve değişikliklere gitmedi o da tam konsantrasyona sahipti.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hiç ümidim yoktu ama resmen gurur tablosu yaşattılar bize, tebrikler takıma da Ertuğrul hocaya da. Yatırım yapmayan, takımla ilgilenmeyen yöneticiler çıkıp da sahiplenmesinler sakın bu galibiyeti, hakları yok buna.
 
Bugün Ertuğrul Erdoğan dersine iyi çalışmıştı (sırtı dönük oyunlara yardım savunması, uzunlarımızın FB kısalarının üzerinde kalması ve dar rotasyon), taraftar maçın hakkını verdi ve adeta geçmişin o müthiş coşkusunu anımsadım.

Harrison'ın önderliğinde harika bir zafer! Bravo aslanlar!

Çok yaşasın Galatasaray basketbolu!
 
Son düzenleme:
Galatasaray basketbol tarihinin en umutsuz görünen maçlarından birinde, Galatasaray basketbolunun neler yapabileceğini bir kere daha gördük bugün. Umarım herkes üzerine düşen dersi almıştır.
 
Hocam sadece merak ettiğim için soruyorum, bu "ruhsuz seyircilerden sonra Galatasaray seyircisi karşısında oynamak zor gelecektir" e gerçekten inanıyor musunuz ? Neden zor gelsin ? Israil, Yunanistan Baskonia deplasmanları kolay mıdır yada çok mu farklı?

Merakımdan soruyorum öğrendiniz mi acaba?
 
Maç öncesi malum forumun cahil cühela kahve kültürüne sahip aptallar ordusu taraftarlarından biri.
 

Ekli dosyalar

  • A7A60397-BA81-4A63-A1B7-56123CB9BD0E.jpeg
    A7A60397-BA81-4A63-A1B7-56123CB9BD0E.jpeg
    147.4 KB · Görüntüleme: 24

Üst