BSL 11. Hafta | Pınar Karşıyaka 73 - Galatasaray Nef 67

Tarih: 3 Aralık 2021
Saat: 19:00
Salon: Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu
Yayın: TivibuSpor 2


Zor rakip, zor deplasman. Geçen hafta Fenerbahçe, bir önceki hafta da son maçta yendiğimiz Beşiktaş'a kaybetti Karşıyaka. Zirveden daha da kopmamak adına onların da bir mağlubiyete tahammülü kalmadı. Biz ise yakaladığımız ivmeyi devam ettirmek için kazanmaya çıkacağı elbette.

Başarılar Yenilmez Armada'ya...
 
Gerçek bir sınav olacak. Kazanırsak bence büyük bir iş başarmış oluruz. Çünkü ksk, her ne kadar sevmesem de, basketbol kültürüne ve belli bir istikrara sahip bir kulüp biz ise günü kurtarma mottosuyla her sezon yeni baştan takım kuruyoruz. Hâlâ pivot transferi de yapılmadı.
 
Cok zor mac.Gecen sezon burada cok kritik ve guzel bir galibiyet almistik.Keske tekrari olsa ama cok iyi oynamamiz gerek.Rakip son macinda Fb Beko’ya adeta ezildi ve kendilerini taraftarlari onunde affettirmek isteyecekler.Besiktas ve Fener’in ustune bir de bize yenilmek istemeyeceklerdir.Ancak takima guveniyorum.İyi bir sonucla doneriz umarim.
 
Çok zor maç, üstelik seyircisi bize extra gıcık, umarım son aldıkları sonuçlara kızıp salonu doldurmazlar, yoksa işimiz çok zor.Yine de dominant oyuncularımız sakın kalıp normal oyunlarını oynarsa kazanabiliriz .
 
Normal şartlarda Karşıyakanın bizden daha iyi bir takım olduğunu düşünüyorum. Zaten bütçe vs de ortada. O yüzden karşıyaka galibiyetine daha yakınım ama bizim takımın da sağı solu belli olmuyor. yabancılar gününde olursa biraz da yerli katkısı alırsak bir galibiyet de hem şaşırtmaz hem de biz gerçekten iyi bir takımız yukarlarda olmamız tesadüf değil mesajı verir.
 
Pota altı savunmasını yaparsak ve kısalarımız da her zaman ki performansını verirse zorlu atmosfere rağmen kazanırız. Maçın kritik adamı hücumda ve savunmada Dee Bost. Hem hücum organizasyonunda, hem de kısa savunmasında liderliği ele alması gerekiyor.
 
2. şans sayılarını saymazsak kusursuz bir çeyrek oynadık, maçın anahtarı ribaunt, net ribaunt aldığımız sürece kaybetme ihtimalimiz yok.
 

Üst