BSL 11. Hafta | Pınar Karşıyaka 73 - Galatasaray Nef 67

Maç sonunu bu şekilde oynarsan nasıl kazanacaksın ki ? Kaldır yolla üçlüğü,ribaund gelirse bir daha kaldır yolla üçlüğü.

Arkadaş sokak basketbolu mu oynuyoruz ? Topu alan dışarı çıkıyor,ardından üçlüğü yolluyor.
 
Bu maç hocaya yazar, KSK yenilebilirsin ama maçın sonuna 2 en önemli oyuncunu diri bırakmamak koça yazar, Melo ve Bost yorgunluktan bayılacak doğal olarak şutlarına hatta serbest atışlarına bile yansıdı.
 
Göksenin gibi bir basketbol fakiriyle oynanan her dakika zarardır. Şubenin başına yıllardır çöken bir kabustur kendisi, üstelik de ne yazık ki takım kaptanı !
 
Bost, Melo 0/6 serbest atış atıyorsa burda bir yorgunluk vardır. Maç sonu hala DAP kenarda. Maç hocaya da yazar takıma da yazar. Yönetim gitsin Hidayet abisiyle barışsın altınızı oyuyorlar desin hakemler için.
 
3-5 tanıdığınıza sosyal medyada kendinizi övdürün, karşılığında saha içi koltuk ayarlayın. Vasıfsız herifler. Başka bir iş bildiğiniz yok. Haftalardır uzun uzun diye kendimizi yırttık. Her galibiyette en önde selfie çektirme yarışına hadi. Rezil herifler.
 
Oyunculara tek lafım yok.Sen 64-63 e maçı getiriyorsun,savunman kötü olabilir ama sezon başından beri hücumda el üstü şut atmak dışında hiçbir planın yok.

70-67 e getiriyorsun hücum sende Melo elimden çıksın diyerek Kerry'e dengesizce yolluyor topu.Bu olmamalı.

El üstü şutlar sokalım maçı kazanalım.Bu şekilde senden biraz iyi veya senle denk olan her takıma zorlanırsın.

Biz Şampiyonlar Liginde şampiyon olamayız fakat Karşıyaka'da pota altı olmadan şampiyon olamaz.Tyus'ı almak akıl karı değil.
 
Dar kadronun ve rotasyon yapmamanın dezavantajı en çok böyle karşılaşmalarda ortaya çıkıyor. Tbf’nin tetikçi hakemlerinden hesap soracak kimse de olmayınca.. Maç izlemekle iyi başkan olunmuyor Burak Elmas. Nef olmasa ne yapacaktın acaba? Euroleague hedefliyormuş, hayal tacirleri. Bir pivot alamadınız daha.
 
Başka bir şehirde toplantım vardı, erken bitirip hızlıca eve geldim maçı izleyeceğim diye.

Canı sağolsun Galatasaray´ın, kazanmak da var kaybetmek de.

Yalnız Karşıyaka maçı çok net bir mesaj verdi Galatasaray basketbolunu takip edenlere.

Bu takımın şutları girmezse bir B planı yok, olacağa da benzemiyor.

Ekrem Memnun bizim için çok değerli, zor zamanda taşın altına soktu elini.

Fakat kendisiyle geleceğimiz en tepe nokta da buralardır.

Diyeceksiniz ki, gitse daha iyi bir koç bulma şansımız var mı, bilmiyorum.

Ama gidecekse yanında sevgili Goksenin´i götürmesi yegane ricamdır.
 
İlk çeyreği iyi oynadık. KSK istediği yavaş tempoyu 2. çeyrek itibarıyla bize dikte etti ve o andan itibaren mağlup olacağımız çok açıktı. Sete set hücumların ağırlıklı olduğu tempoyu bulamadığımız maçların tamamını kaybettik zaten.

Melo ile Bost'u böylesine sert bir maçta kötü atmalarına rağmen bu kadar sahada tutmanın manası nedir hiç anlamadım. Hani adamlar iyi atsa çıkarmaya kıyamıyor momentumu vermemek için diyeceğim de adamlar zaten tuğla attılar maç boyu. Al 5 dakika dinlendir sonra diri girsin belki bir şeyler yaparlar
 

Üst