BSL 12. Hafta | Pınar Karşıyaka - Galatasaray

Bugün atmosfer olarak ligdeki en zor deplasmanlardan birine gidiyoruz. Takımın deplasman karnesine de bakınca durum hiç iç açıcı değil maalesef. Bu maçta alınacak bir mağlubiyet Ataman'ı iyice zora sokacaktır. Galibiyet bir nebze rahatlatır.

Saat : 17:00
Yayın: Lig Tv 3

Son oynadığı Efes ve Daçka maçlarında bizim bu sene en çok yaptığımız erken kopma ve ne yaptığını bilmeyen görüntü de olan Karşıyaka muhtemelen bizim maçta aslan kesilir.

Neyse ki herşey aleyhimizeyken veya lehimizeyken beklenmedik sonuç alma huyumuz var. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Hayırlısı..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sinanin sacma atislarindan sacma top kayiparindan biktim artik su takima bi guard getirilsin yeter bu eziyet cektigimiz !

Ulan aleni faul işte neyin acısı bu , keriz gibi 15 snde 4 faul yaptılar bi de küfür ediyorlar

21-7 seri yiyerek bitirdik. Her zaman ki gibi tek bir ağızdan Ergin Ataman'a ana avrat küfür ediyorlar.

Nasıl becerdik bilmiyorum ama şöyle bir devreyi 45 yiyip geride bitirmeyi başardık. Biraz kalburüstü bir savunma şu keşmekeşte 20'ye götürürdü Karşıyaka'yı. İyi takım-kötü takımı geçtim, günler ilerledikçe büyük takım hüviyetinden de uzaklaşıyoruz. İyice Mancini'nin Galatasaray'ına döndük, deplasmanda galibiyet haram.

Diebler perdeden çıkıp 2 tane şut atacak diye bütün maç fitil oldum arkadaş. Ya sen nasıl bir adamsın ya. 1.30 dakika kala Deon Thompson'a verdiği bir pas var felaket.

Valla hiçkimse kusura bakmasın da bu kadroyu hoca kendisi kurdu , bu foruma bakıp kadro kursa f4 konuşmaları başlardı . KSK ' dan 45 sayı yememizi konuşuyoruz burada gerçekten çok üzücü , ben üzülüyorum şu oynanan oyuna ..