• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 13. Hafta | Galatasaray Ekmas 89-83 Beşiktaş Emlakjet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
saat 1'de derbi mi olur ya?

Hocanın kazanmak istemediği
Ve waldena 20 dk süre vereceği için mağlup olacağımız maç

Kadrosu yonetimi staffi ve takim kimyasi bizden daha iyi oldugu icin yenilecegimiz mac

Prepelic ve Mccormak show yapicak ve yenicez

Sın çeyrek maçı veririz adamların canı çıkar

Mac linki varmı

Çaldığı hücum faule bak tamamen dengeleme faulü tamamen.

Verdikleri hücum faule bak rezalet ya

%100'le oynuyoruz galiba istatistikleri bilmiyorum ama ne attıysak girdi. savunma takimina 7 dakikada 23 sayı attık.

10 sayı öndeyiz iyi savunma yapıyoruz ancak Beşiktaş da bir kaç boş şut kaçırdı. Özellikle Prepelici üzerinden oynanan ikili oyunlara dikkat etmek lazım. McCormack, Prepelic ve Yeboah 🧿

McCormack hücumda kusursuz bir pivot ama savunmada yedirdigi sayının haddi hesabı yok az önce Berk'in attığı üçlükte yaptığı savunma çıldırttı beni.

Link yok mu ya izleyemiyorum.

29-18 ondeydik son 1 dakikaya kadar, çeyreğin sonunu rezil kepaze oynayıp 5-0 seri yedik. 29-23 öndeyiz ama çift hane olması gereken yerde yine tek hane maç.

Sadık faul yaptın 2 de 1 attılar ribaundu verdin 2 sayı yedik dönüşte dribbling üzeri top kaybı yaptın boş turnike bıraktılar 1 dakikada 5 sayı yedirdin son pozisyon boş 3'lük kaçırdın 8 sayıya mal oldun

Sadık girer girmez 10 sayı zarar verdi… Sahanın en iyilerinden biri bana göre -geçmişte en kızdığım adam- Walden…

Geri