• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

BSL 13. Hafta | Galatasaray Ekmas 89-83 Beşiktaş Emlakjet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Site ismi vermek yasak mı bilmiyorum ama yasaksa af buyurun, maçı izlemek isteyenler nesine'den izleyebilir. spikersiz ama olsun, yayın başa baş gidiyor televizyondaki yayınla.

sadık ikinci çeyreğe nispeten daha iyi girdi maşallah.

Walden ve Bost o kadar kötü ki. Maçı kazanmak mucize

MCCCCCORMMMMMACKKKKKKKKKKKKKKKKKK.

Basketbol Dee Bostu birakmis artik...emekli olma vakti.

Mccormak ve Prepelic oyundan illaki düsecektir ve yorulcaktir. Onlara eslik eden oyuncu yok malesef

Ismail Senol yillar once Ntvspor’da yayinlanan bir Euroleague macimizda Arroyo’nun Furkan’a yaptigi ust uste asistlerin ardindan “Carlos Arroyo bugun Furkan Aldemir’i bir annenin evladini besledigi gibi besliyor” demisti.Aynisi bugun Prepelic-Mccormack icin gecerli.Tamam Mccormack hucumda kusursuz ama bu performansin arkasinda Prepelic oldugunu da unutmayalim.

Serbest atış özürlüsü nasıl olunur bak gör

Faul atamamak normal de %50-60 atabilmek kadar aptalca bir şey yoktur… 20’de 13 ne demek anlamakta zorlanıyorum…

Adamların kısaları bizim kısaları ezip geçiyor.

8-10 sayı olması gereken fark, bizim faullerdeki kolsuzluğumuz yüzünden 3...

Göksenin sen basketbolcu yapanı a.....

Goksenin safi zararsin ya.Al Sadik’i vur Goksenin’e resmen.

Berk Ugurlu kolsuzu da hayatinda sokamadigi sutlari bugun sokuyor.

Kendinden 20 cm kısa bir adamın turnikesine blok koyamayıp hücum ribaundunda aynı oyuncudan tip yemek de bizim takım oyuncusuna mahsup herhalde.

allah askina su takima adam gibi bi gard alin. Prepelic emeklerine ve mccormaka yazik

Göksenin o kadar gereksiz zorluyor ki ben izlerken atamayacak diyorum.

Hangi birine kızayım… Bu takımdan bir halt olmaz…

Mitrovic hocam sağ olun. Rezil kısalar almış

Goksenin,Bost ve Sadik’in ustun gayretleriyle cok iyi oynadigimiz bir devreyi geride bitirmek uzereyiz.

Geri