BSL 13. Hafta | Galatasaray Ekmas 89-83 Beşiktaş Emlakjet

Bjk'nin yerlileri bizim özürlü yabancılardan daha faydalı oynuyor, bunları alanın Allah belasını vermesin gerçekten..... Tazminat vermemek için halla adamı kovmuyorlar ama akşam derbi için prim hazırdır.
 
Bu nasıl savunmadır… Berk Uğurlu gibi yetenek fukarası meşhur oldu…
Sadık, De Bost, Göksenin, Samet ve Mitroviç maçı bu hale getirdiler…
 
Bence bugun ozelinde problem yerliler.Bost disindaki butun yabancilar gayet iyi oynuyor bugun ozelinde.Fakat Ismet ve Samet hic katki yapamadigi gibi Gokseninle Sadik surekli eksi yazdilar ilk yarida.
 
Son 3 dk da McCormack ve Yeboah'ı kenara alıp sadece 4 ten bozma Samet'i tek uzun bırakarak içeriden üretkenliği bitirdik.

5 yabancı tercihini Bost Walden Prepelic ten birini kesip Halilovic kadroya alınmalıydı. McCormack çıktığında zorlanıyoruz. Samet Geyik 5 değil aslen 4. Halilovic pivot oynamayı biliyor.
Walden Prepelic Yeboah Halilovic McCormack yapardım ben olsam.
 
Göksenin maçı katletti. Mitchell güle oynaya üzerinden sayılar buldu. Potaya gönderdiği tuğlalar da cabası oldu. Mitrovic rezalet yönetiyor takımı. Göksenin dili dışarıda oynuyor. Çıkar işte neyin zorlaması bu?
Maalesef kalite farkı o kadar belli oluyor ki, 20 sayı da öne geçsek Beşiktaş farkı kapatır. Kırılma anında devre arasına girdik. İkinci yarı konsantre başlamazsak çift hanelere çıkar fark. Umarım kazanırız ancak çok zor görünüyor. Kaybettiğimiz an tribünde bulunanlar istifa çağrısı yapmalı. Artık bu rezalete dur denilmeli.
 

Üst