Göksenin'in köşe üçlük attığını görmek istemiyorum. Hatta herhangi bir mesafeden üçlük attığını görmek de istemiyorum. Dünya üzerinde %20 ile üçlük atan bir oyuncunun düzenli olarak köşe üçlüğü denediği başka bir takım yoktur.
Maçı izlemiyorum ama gereksiz bir sinirlenme olmuş burada. Zaten amaç kazanmak ve kazanırken rotasyon yapıp yorulmamak.
Rotasyon bu kadar yetersiz olunca şaşırmadım. Büyük kaptan göksenin maçı almalıydı halbukiSorun rotasyon yapmıyor olması zaten Melo Blackshear 31 dakikanın 20sinde oynamış
Sayı yenmesi kısmına neden bu kadar takılındı anlamıyorum. Neticede allstar havasında gevşek geçen bir maç olacağı belliydi. Şu takıma dişi sıkıp 40 dk savunma mı yapacaktık anlamadım ? Efes bile 83 yedi geçen hafta. Hadi biz yeni kurulduk da; yılların F4 gediklisi, son EL şampiyonu Efes de mi gerizekalı o zaman ? Kaldı ki onların maçta yabancı yoktu diye hatırlıyorum. Rahatça 124 atıp geçtik, yenilen sayıyı şu maçta kim takacak ? 90-70 bitse anlarım da ; 130'a yaklaştığın yerde 82'ye de takılma.