BSL 13. Hafta | Galatasaray NEF: 124 - HDİ Sigorta Afyon Belediyesi: 82

İnsallah 2 takımın oyuncularıda sakatlanmaz.Sezonun en keyifsiz maçı olacak.Afyon Süper Lige çıktıktan sonra renk kattığı dönemler oldu.Çok zor dönemlerden geçtiler.Başkanları takımın taraftarı gibiydi,kimse sahiplenmezken sahiplendi.Kendisini tebrik ediyorum.Ama mevcut şartlarda ciddi desteği olmayan Anadolu takımının koca sezonu tamamlaması mümkün değildi.Sıkıntıların 1'ken 2 oluyor.2 iken 3 oluyor.Üstü kapalı yazmak istedim.İşin sadece spor tarafındayım.

Geçen haftaki maçtan sonra Ergin hocanın açıklamaları bile Türk sporu adına üzücü.Çocukları ezmemeye çalıştık,elimizden geleni yapmaya çalıştık,elimizden bu kadarı geldi diyordu.Ayrıca bugünkü maça gelen tüm Afyonluları Efes'in EL'de 1 iç saha maçını ücretsiz izleme sözü veriyorum dedi.Bunuda söylemek istedim çok güzel bir jest hocanın.

Yarın mesela bizde muhtemelen yürüyerek hücum edeceğiz,yürüyerek savunma yapacağız.Afyon'un birkaç tane iyi yerli oyuncusu olsa ve sezonu yerlilerle tamamlasalar anlayacağım ama 15-16 yaşındaki çocukların All Star havasındaki maçlarda minimum 50 sayı fark yiyerek nasıl bir gelişim göstermesi bekleniyor ? Ben mevcut durumdan hiç mutlu değilim.Yanlış anlaşılmam umarım.
 
Son düzenleme:
Yabancı oyuncuları dinlendirip rıdvan, okben vs ile skoru yakalayıp sonrasında gençlere verelim süreleri de. Efeste yiğitcanın 43 sayı 12 asist yaptığı maçtaki rakip zaten çok çok kötü haldedir. Afyon bence ligden çekilecektir ki çekilmelide, çünkü durumlarını umursadan rotasyon yapmadan rekor kovalayacak ekipler olabilir. 150-30 gibi skorlar, 70 sayı 30 ribaund gibi absürt rakamlar görebiliriz maçlarında
 
Son düzenleme:
An itibariyle bizim de 40 milyon liralık takımımız oldu. Oyuncularımızın maaşları 1 ayda 2 katına çıktı, inanılmaz. Biz de Afyon gibi olmayız umarım.
 
Geçen sene kırk vurduğumuz maçta Galatasaray hakemler sayesinde kazandı diye ağlayan bu zavallı kulübe acımayın. Tam kadro oynayıp yüz sayı fark koyalım.
 
Hani bu takım sezona gençlerle ve yerli oyuncularla devam edecekti ? 1 tanede olsa kadroda ve ilk 5 başlayan Shannon Shorter var.

Sözünüzün eri olun,maddi destek bulursunuz yeni yabancılar getirirsiniz anlarım bu nedir dalga mı geçiyorsunuz ?

Atın ya 70 sayı fark atabiliyorsanız atın.Biz mi düşüneceğiniz başkasının sorunlarını.Bize Fenerbahçe geçen hafta 45 sayı fark atmadı mı ?
 

Üst