BSL 13. Hafta | Galatasaray Nef - Yukatel Merkezefendi Basket

Denizli içeride bu şekilde oynamaz normalde.Fakat Konyaspor deplasmanındada böyle oynamayı seçmişlerdi.

Koşuyorlar,hızlı bir şekilde şut deniyorlar.O günde ilk yarı fazla üçlük atmışlardı,bugünde çok fazla deniyorlar ve 7.üçlüğü soktular.
 
Sene başında Yunus eraydan, mahir egeden daha iyidir diye düşünüyordum ama görüyorum ki Yunus mahir bir arada oynayınca rakipler birden gaza basıyor. Bu elemanlardan derhal kurtulmak lazım. Bu seneden herhangi bir ümidim yok. Şimdiden önümüzdeki senenin planını yapmak lazım.
 
Rakibin üçlük yüzdesi kırk yılda bir olacak şekilde yüksek. Ama şaşırtıcı olmayan bir durum var Yunus Emre'nin hem hücumda hem de savunmada takımı baltalaması.
 
İlk yarı süre alan 6 oyuncundan katkı alamıyorsun.Hadi 1 tanesi daha ilk maçı olan Ristic onu direkt es geçiyorum.

Caloiaro,Ennis,Göksenin ile ilk yarı maça tutunduk ki Göksenin 2.çeyrek son 15 sn oyuna girdi sadece.İlk çeyrektede gayet iyiydi maça enerji koyma açısından.
 
Yanlış anlaşılmak istemem ama Telekom'da Tony Taylor'a bakıyorum,Karşıyakalılar şutunu beğenmezlerdi o da ayrı,son maçta 12 atmış,önceki maçta 10 sayı atmış,bize karşı 23 atmış,ondan önceki maçlardada 21-20-19-21-16 sayılarla oynamış.Hep maçın içinde olan bir Taylor var.

Bizim Taylor etkisi yaratacak oyuncumuz olmadıkça,zorlanırız bu şekilde ne diyim.
 
Bost'un kasiklara asvel sozlesmesi kaçmış artık ona ikna oldum da, bu McGee ne yapmaya çalışıyor anlayabilen var mı? bari bu maç fark yarat abi kafayı yicem. ennis olmasa ilk yaridan koparmıştı maçı denizli. neyse, bir kısa daha alırız bu gidişle ben diyeyim
 
Ribaund alsın ve 5 oynasın diye adam aldık halla sadık oynuyor. Takım ne oynadığını çözemedim.
Kimse takmıyo zaten dee bost beyefendi umrunda değil. Gidip ligin en kötü yerlilerini nasıl aldınız kafayı yersin ya!!
 

Üst